كيهان نوشت:

ولش كنید! طفلك می خواسته مبالغه و جلب توجه كند!

یك سایت حامی فتنه گران از مهدی هاشمی خواست در مسیر شهرت طلبی، جلب توجه، مبالغه، و عدم صداقت تجدیدنظر كند تا بیش از این هزینه نتراشد.این سایت كه از هاشمی حمایت می كند، در آخرین نوع از حمایت هایش به نیك آهنگ كوثر همكار فراری نشریات زنجیره ای به خاطر انتشار نوار مكالماتش با مهدی هاشمی و لو رفتن برخی خیانت های نامبرده حمله كرده بود.

يك سايت حامي فتنه گران از مهدي هاشمي خواست در مسير شهرت طلبي، جلب توجه، مبالغه، و عدم صداقت تجديدنظر كند تا بيش از اين هزينه نتراشد.اين سايت كه از هاشمي حمايت مي كند، در آخرين نوع از حمايت هايش به نيك آهنگ كوثر همكار فراري نشريات زنجيره اي به خاطر انتشار نوار مكالماتش با مهدي هاشمي و لو رفتن برخي خيانت هاي نامبرده حمله كرده بود.

با اين حال سايت ياد شده در مطلبي مي نويسد: مهدي هاشمي؛ تصويري كه برادران ساختند و اكنون درمانده اند. برادران، مهدي هاشمي را در حد آلكاپون فتنه بزرگ كردند [!؟] و فرض آنها اين بود كه مهدي هاشمي به ايران بازنگردد اما تصميم وي و موافقت آيت الله هاشمي باعث شد تا او به كشور بازگردد.

اما با آغاز مرحله تحقيقات از وي، برادران در موقعيتي دشوار قرار گرفتند، يا بايد براي نقش مهدي هاشمي در فتنه، مدارك مستندي به قوه قضاييه ارائه مي شد و يا از جريان تبليغاتي خود عقب نشيني مي كردند كه به منزله بي اعتباري آنها در نظام و پاسخگويي شان نسبت به عملكرد سه سال اخير بود. برادران به جاي برگزيدن يكي از اين دو راه، راه سومي را در پيش گرفتند و آن فرافكني رسانه اي و ادامه دادن فعاليتهاي تبليغاتي بود.

اين سايت مي افزايد:اگر حتي 10 درصد اتهامات مطرح شده عليه مهدي هاشمي در رسانه هاي خاص مستند بود، وي بايد صدها ساعت وقت صرف پاسخگويي به آنها مي كرد. ظاهرا مجموع بازجويي هاي مهدي هاشمي در طول حدود هشتاد روز گذشته به 40 ساعت نمي رسد. يعني به طور متوسط تنها نيم ساعت در طول 24 ساعت وي بازجويي گرديده است. عدم ارائه مدارك مستند به دستگاه قضايي، موجب شد ادامه بازداشت موقت مهدي هاشمي و نگهداري وي در زندان انفرادي براي بيشتر از سه ماه معقول نباشد و در اين شرايط باز هم اصرار برادران براي ادامه كار تبليغاتي، منجر به انتشار نوارهايي گرديد تا به عنوان آخرين حربه فضاي رسانه اي كشور را تحت تاثير قرار دهد.

نويسنده آنگاه در راستاي عادي سازي موضوع و فراري دادن متهم از 13 اتهام وارده مي نويسد: اما واقعيت آن است كه مهدي هاشمي تصويرشده توسط رسانه هاي برادران، ارتباط چنداني با مهدي هاشمي واقعي ندارد، وي نه تنها مغز متفكر و نظريه پرداز و برنامه ريز جريان گسترده حوادث پس از انتخابات نيست، بلكه سطح وي در ميان ده چهره نخست معترضين نيز جاي ندارد.

اين سايت وابسته به جريان فتنه در عين حال اذعان كرد: البته مهدي هاشمي نيز بايد در ادامه مسير فعاليتهاي خود تجديدنظر جدي بكند، شهرت طلبي، مبالغه، جلب توجه و عدم صداقت مي تواند هر انساني را دچار لغزش كند. اما در مورد مهدي هاشمي، هزينه اين لغزش به دليل انتساب وي به آيت الله هاشمي رفسنجاني بيشتر خواهد بود و به همه جامعه خواهد رسيد(!)

هرچند كه گردانندگان سايت ياد شده كوشيده اند با كمرنگ كردن نقش مهدي هاشمي در فتنه گري سال 88 و بي اهميت نماياندن آن، بار اتهامات متهم را سبك و بازداشت وي را زير سوال ببرند اما جا دارد بپرسيم منظور سايت آلوده به فتنه گران- و البته حق العمل كار!- از عبارت هاي «مبالغه» و «عدم صداقت» كه «بايد از سوي مهدشي هاشمي مورد تجديدنظر واقع شود تا هزينه آن متوجه آيت الله هاشمي نشود» چيست؟ مبالغه در كدام نقش و عدم صداقت در كدام موضوع؟ مهدي هاشمي در مسير «شهرت طلبي» دقيقا چه چيزهايي را لو داده است؟
نكته دوم اين است كه اتفاقا اين فتنه گران و رسانه هاي وابسته به آنها بودند كه كوشيدند با تبديل مهدي هاشمي به تيتر و عكس يك، او را در حد آلكاپون جا بيندازند و چنين القا كنند كه دستگاه قضايي در صورت بازگشت وي، منفعل خواهد شد. دست بر قضا و برخلاف ادعاي سايت مورد بحث دستگاه قضايي برخورد عادي با اين متهم داشت و پس از اينكه - به درخواست آقاي هاشمي- به نامبرده اجازه داد در شب اول بازگشت از لندن به ديدار خانواده خود برود، او را فرداي بازگشت به كشور براي انجام تحقيقات و بازجويي بازداشت كرد.

اين شوك اول و مهم به حلقه هاي فتنه گر بود كه پيش بيني اين امر را نمي كردند و خيال مي كردند مهدي هاشمي به اعتبار انتساب خود از تعقيب و مواخذه معاف مي شود و بدين ترتيب ماجرا به بازسازي روحيه از هم پاشيده فتنه گران مي انجامد. در عين حال متهم پس از هشتاد و چند روز به تشخيص دستگاه قضايي و سپردن وثيقه 10 ميليارد توماني موقتا آزاد شد. ميزان اين وثيقه اتفاقا نشان مي دهد از نگاه دستگاه قضايي و قاضي پرونده، پرونده جرايم متهم سنگين است و اسناد و مدارك و شواهد فراواني هم كه دلالت بر ارتكاب اتهامات انتسابي مي كند، در دست است.

طبيعتا استدلال سستي است كه ادعا شود چون از متهم بيش از 40 ساعت بازجويي نشده، بنابراين او تبرئه است! در ثاني، آيا گردانندگان اين سايت، قاضي پرونده اند يا مهدي هاشمي در بازداشت آنها بوده كه مدعي اند 40 ساعت بيشتر بازجويي نشده و بنابراين مدركي براي اتهامات وي وجود ندارد؟! يعني آنها مدعي اند براي نقض ادعاي آنها، مهدي هاشمي بايد بيش از 3 ماه را در بازداشت باشد؟! به عبارت ديگر، متهم چه مدت بازداشت يا بازجويي شود، نشانه مجرميت اوست؟!

نكته ديگري كه بايد يادآوري كرد تهيه و ضبط فايل صوتي مربوط به مهدي هاشمي از جانب همكار متواري نشريات زنجيره اي و همكار ساليان طولاني متهم است. اصل اين نوارها، مجددا اتهامات وارده به مهدي هاشمي را تأييد و تقويت مي كند. اما سأال اين است كه اگر بشود نيك آهنگ كوثر را مهره نيروهاي امنيتي معرفي كرد- حال آن كه سوابق فعاليت وي خلاف اين را ثابت مي كند- چرا نشود برچسب مشابهي را به دست اندركاران سايت مذكور زد كه كار مهدي هاشمي را ساخته و تصريح كرده اند مبالغه ها و عدم صداقت نامبرده مي تواند براي پدر هزينه ساز باشد.

و بالاخره بايد تأكيد كرد مهدي هاشمي نيز يك متهم در كنار ده ها متهم اصلي فتنه گري سال 88 و برخي سوءاستفاده هاي مالي پيش از آن است. او نه آن قدر بزرگ است كه پنجه عدالت و قانون به او نرسد و نه آن قدر كوچك كه به اتهاماتش رسيدگي نشود. محكمه و قانون آن قدر مقتدر هستند كه او را براساس اسناد و مدارك و شواهد موجود محاكمه و مواخذه كنند.

۱۳۹۱/۹/۳۰

اخبار مرتبط