به گزارش نما، مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه ۳۱ مرداد) در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و در موافقت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: کابینه توانمند یعنی کارامدترین فرد و متخصص ترین فرد در آن حوزه، تا آن فرد بتواند مشکلات مردم را در حوزه کاری خود رفع کند، حال کارآمدی چگونه تشخیص داده میشود؟ اول با ارائه برنامه و دوم با ارائه کارنامه شخص تا مشخص شود که آیا فرد مورد نظر تحول گرا بوده و یا در بحث تعارض منافع اقدام مثبت داشته است یا خیر؟ جوان بودن به معنای صرفا جوانی برای مجلس موضوعیت ندارد.
وی افزود: نباید رشته تخصصی وزیر پیشنهادی که مرتبط با حوزه زیرساخت میباشد را فراموش کنیم، اگرچه در نظام اسلامی در حوزه زیرساختها اقدامات خوبی شده است ولی در این حوزه نیز باید کار شود، از سوی دیگر در حوزه مدیریت منابع و حکمرانی نیز باید توجه لازم را داشته باشم و بدانیم که این فضا امروز با اقتصاد مردم گره خورده است.
نماینده مردم اهواز در مجلس تصریح کرد: معتقدم وزیر پیشنهادی در این حوزه باید باید دارای شهامت باشد، راهاندازی مرکز دیجیتال که رخ داد سابقه نداشت، این موضوع یعنی وی شهامت این کار را دارد، سابقا مردم باید برای دریافت ابلاغهای قضایی در مراکز قضایی در صف های طولانی حضور پیدا میکردند اما با ایجاد مرکز ابلاغ الکترونیک اقدام خوبی شکل گرفت.
وی گفت: یکی از موضوعاتی که نمایندگان باید برای رای اعتماد به آن توجه کنند ساماندهی نیروهای شرکتی و نیروهایی است که در بحث پرداخت حقوق دچار مسائلی هستند، چه در حوزه وزارت ارتباطات و چه در وزارت نفت و بازنشستهها، این حوزه نیز نیازمند اقدامی مثبت میباشد.
یوسفی افزود: حکمرانی دیجیتال و توجه به تعاملات بینالمللی و ایجاد پهنای باند و مبادلات اینترنتی میتواند برای ما در این حوزه ایجاد بازار کند، از سوی دیگر شبکه ملی اطلاعات توسعه پایدار در حوزه زیرساختی نیز موضوع مهم دیگری است که نیازمند توجه میباشد، در بحث اقتصاد دیجیتال برخی میگویند قرار است فضای مجازی بسته شود، اما ما نماینده مردم هستیم و اقتصاد مردم در فضای مجازی برای ما مهم است، حفظ مالکیت باید مشخص شود، متاسفانه عملا نظارتی بر این فضا وجود ندارد، ما خواهان سامان دهی این حوزه هستیم.
وی اظهار داشت: حمایت از شرکت های دانش بنیان موضوع مهم دیگر است، باید بپذیریم که در حوزه دیجیتال میتوانیم با برنامه وی به سهم ۱۰ درصدی برسیم و این با حمایت از پلتفرمهای داخلی و فعالین حوزه دانش بنیان امکان پذیر است، ما در حوزه روستایی دارای۳.۵ میلیون دانش آموز هستیم، با توجه به بحث آموزش در فضای مجازی این جمعیت در حوزه برای دسترسی به اینترنت پر سرعت نادیده گرفته شدند که باید مورد توجه باشند.
منبع: فارس