غلامرضا منتظری در گفتگو با خبرنگار نما، اظهار داشت: متأسفانه طی سالهای گذشته فرهنگ تعاون در کشور کمرنگ شده است. معمولاً انجام یک حرکت عظیم اجتماعی و فرهنگی نیازمند یک باور عمیق است. اگر باورمان بشود که تعاون و گامهای مرتبط با ترویج فرهنگ تعاون در کشور چقدر آثار و تبعات مثبت میتواند در پی داشته باشد، قطع یقین اهتمام ما برای عمل به باورها و ترویج فرهنگ تعاون بیشتر خواهد شد.
وی گفت: به نظر من در دولت آقای رئیسی باید اقدامات و برنامهریزی جدیتری در خصوص ترویج فرهنگ تعاون انجام شود و در این زمینه رسانهها نقش مهمی در کنار عامل حل مشکلات اقتصادی میتوانند داشته باشند. به عبارت دیگر باید فرهنگ تعاون از طریق آموزش عمومی جا انداخته شود.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی پیشنهاد کرد: معتقدم اگر نمادها و نشانهای موفق تعاون معرفی شوند و اگر برای مردم نتایج عملی تعاون در کشور گفته شود، قطعاً جامعه به سمت فرهنگ تعاون پیش خواهد رفت.
منتظری ادامه داد: به عنوان مثال وقتی چند جوان کار مشترک تعاونی را آغاز میکنند و پا به عرصه تولید میگذارند، به تبع آن آسیبهای اجتماعی کاسته خواهد شد و خیلی از محرومیتها و ناکامیها جبران میشود.
او به ضرورت حمایت از تعاونیها اشاره کرد و گفت: بارها مشاهده شده تعاونیهایی تأسیس شدهاند که به خاطر عدم چتر حمایتی کافی از سوی دولت و نهادهای مربوطه به مشکل برخوردهاند و به همین دلیل اگر گروهی هم بخواهد مجموعه تعاونی را راه بیندازند، رغبتی از خود نشان نخواهند داد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای اینکه اقتصادی پویا و بانشاط داشته باشیم باید فرهنگ تعاون در کشور گسترش یابد و نیز موانع پیش روی فعالان عرصه تعاون رفع شود؛ در غیر این صورت مشکلات اقتصادی ادامهدار خواهد بود.