امام (ره) در وصيت نامه خود تاكيد فرموده است :
"من در طول مدت نهضت و انقلاب به واسطه سالوسي و اسلام نمايي بعضي افراد ، ذكري از آنان كرده و تمجيدي نموده ام كه بعد فهميدم از دغلبازي آنان اغفال شدهام. آن تمجيدها در حالي بود كه خود را به جمهوري اسلامي متعهد ووفادار مينماياندند و نبايد از آن مسائل سوء استفاده شود ؛ و ميزان در هر كس حال فعلي او است ."
گاهي ما در داوري نسبت به رجال سياسي و مذهبي تعريف و تاييد بزرگان را ملاك قرار ميدهيم. اين شاخص خوبي است كه در شناخت نسبت به آنان لازم است اما كافي نيست . چرا كه ؛ " ميزان حال فعلي " آنان است. مدرنيته و اصحاب آن در نهضتهاي يكصد سال اخير حريف و رقيب جريان نيرومند اسلامي بودهاند. اين جماعت به دليل استظهار به پشتيباني غرب همواره نجاسات فكري غرب را در جامعه ما باز توليد ميكردند و دو نهضت نيرومند مشروطه و نهضت ملي شدن نفت را با آن همه فداكاري ملت مسلمان ايران به شكست رساندند .
محصول فلسفه فكري و سياسي غرب در ايران معاصر كفر ، الحاد و نفاق بوده و ملت ما در مقابله با اين اشكال سه گانه هزينه هاي زيادي را پرداخته اند ما بايد از اين خبط عظيم توبه كنيم كه دوباره به آنها اعتماد كنيم و اجازه دهيم در فعاليتهاي سياسي مشاركت كنند.
طي 9 ماهه گذشته گروههاي ضد انقلاب در كشورهاي اروپايي چندين نشست فشرده براي اثرگذاري بر روي فضا و نتايج انتخابات داشتند .
آنها روي سه محور كليدي در انتخابات به توافق رسيدند .
1- گفتمان سازي درمورد زير سئوال بردن اصل انتخابات با كليد واژه
" انتخابات آزاد"
2- ارتباط گيري با جريانهاي داخل تحت عنوان " طرح تماس"
3- همصدايي با غرب براي تشديد فشارهاي خارجي و تحريمها و ادامه تهديدها در انتخابات آينده كه رمز آشوب " انتخابات آزاد" است .
طي ماههاي اخير گروههاي ضد انقلاب خارج از كشور روي كليد واژه انتخابات آزاد متمركز شدهاند برخي هم از روي جهل يا غفلت و يا عمد روي اين واژه در داخل تمركز دارند . آنها بايد بدانند اگر " تقلب " به عنوان اسم رمز آشوب سال 88 كارايي داشت ،كليد واژه" انتخابات آزاد " هم به عنوان رمز آشوب كارايي خواهد داشت .
ما با گروههاي ضد انقلاب كه با جمهوري اسلامي و نهادهاي قانوني آن مخالفت ميكنند حرفي نميتوانيم داشته باشيم . اما كساني كه سابقه خدمت به مردم در اين انقلاب داشته اند و بويژه آنان كه در لباس روحانيت هستند ميتوانيم از زبان امام (ره) بنيانگذار جمهوري اسلامي به آنها نصيحت كنيم . امام (ره) در وصيت نامه خود گويي اين روزها را ميديد زيرا به اين جماعت نصيحتي به شرح زير دارد :
" وصيت اينجانب به آن طايفه از روحانيون و روحاني نماها كه با انگيزههاي مختلف با جمهوري اسلامي و نهادهاي آن مخالفت ميكنند و وقت خود را وقف براندازي آن مينمايند و با مخالفان توطئهگر و بازيگران سياسي كمك و گاهي به طوري كه نقل مي شود با پولهاي گزافي كه از سرمايهداران بيخبر از خدا دريافت براي اين مقصد ميكنند كمكهاي كلان مينمايند ، آن است كه شماها طرفي از اين غلط كاريها تاكنون نبسته و بعد از اين هم گمان ندارم ببنديد. بهتر آن است كه اگر براي دنيا به اين عمل دست زده ايد - و خداوند نخواهدگذاشت كه شما به مقصد شوم خود برسيد - تا در توبه باز است از پيشگاه خداوند عذر بخواهيد و باملت مستمند مظلوم همصدا شويد و از جمهوري اسلامي كه با فداكاريهاي ملت به دست آمده حمايت كنيد ، كه خير دنيا و آخرت در آن است . گرچه گمان ندارم كه موفق به توبه شويد."
امام (ره) به اين جماعت توصيه فرمودند : توبه كنيد و به دامن اسلام و انقلاب برگرديدو بعد هم فرمودند گمان ندارم كه موفق به توبه شويد.
آنها موفق به توبه نخواهند شد اما ما توفيق اين توبه راداريم كه ديگر به اين جماعت اعتماد نكنيم . حداقل ما به وصيت
امام (ره) عمل كنيم واسلاميت و جمهوريت نظام را با مشاركت دادن آنها در رقابتهاي سياسي به مخاطره نيندازيم .
شوراي نگهبان قانون اساسي به عنوان پاسدار جمهوريت و اسلاميت نظام به اين مهم عنايت ويژه كند. كساني را كه در پادگان مدرنيته براي غرب درداخل و خارج سربازي ميكنند رصد كند و در احراز صلاحيت هاي آنان رضايت خدا و منافع ملي و امنيت ملي را لحاظ كند .
شوراي امنيت ملي به پاس خونهايي كه براي استقلال و آزادي و بر پايي جمهوري اسلامي در ملك ايران زمين ريخته شده در رصد رفتارها و نيز كنترل فعاليت براندازانه شيفتگان غرب و تشنگان قدرت در ايران غفلت نكند.
ما بايد توبه كنيم ، كساني را كه به راي مردم اعتقاد ندارند و پشيزي براي جمهوريت قائل نيستند به رقابتهاي سياسي راه دهيم .
كساني كه با لجاجت و كينه توزي با مردم وقتي ميبينند راي نميآورند بساط جمهوريت را به هم ميزنند و اسلاميت نظام را به تاراج شرارتهاي منافقين ، ماركسيستها ، بهائيها و سرويسهاي جاسوسي دشمن ميبرند . ما بايد توبه كنيم از اينكه اجازه دهيم حضور آنها در عرصه رقابت قانوني و طبيعي جلوه كند.
قيام حماسي و تاريخي مردم در روز 9 دي سال 1388 در پاسخ به شرارتهاي نوكران غرب در ايران و غفلت زدگان و حمايت بي دريغ از مظلوميت رهبري انقلاب اسلامي و كيان جمهوري اسلامي نشان داد مردم پاي همه چيز ايستادهاند .
حضور گسترده و وسيع مردم در انتخابات مجلس نهم در 12 اسفند 90 نشان داد مردم از فتنه در اشكال گوناگون عبور كردند و به آينده روشن و اميدوار كننده فكرميكنند . 9 دي روزي است كه مردم صريحا فرياد زدند و عملا هم نشان دادند كه آمريكا و انگليس و رژيم صهيونيستي را زير پا له ميكنند مردم با كسي شوخي ندارند . مردم در دفع فتنه منافقين و ليبرالها به سركردگي بني صدر و رجوي ترديد نكردند . مردم در پاسخ فتنه 18 تير 78 كه ليبرالها و منافقين زير چتر برخي غفلت زدگان جمع شدند و آشوب راه انداختند ترديد نكردند و قيام تاريخي 23 تير78 را به ثبت رساندند. مردم در فتنه سال 88 صبوري كردند وگذاشتند فتنه گران خود را بيشتر نشان دهند و آنها را در روز قدس سال 88 ، روز 13 آبان و 16 آذر 88 شناسايي كردند . مردم اهل فتنه را در عاشوراي 88 در هيبت و هيئت شمر و عمر سعد ديدند ، لذا كاسه صبرشان به سرآمد در9 دي به خيابانها ريختند و بغض فروخفته خود را گشودند . در عظمت و گستردگي قيام 9 دي كسي ترديد ندارد حتي دشمنان نظام عددو رقم اين حضور تاريخي را بعد از تشييع پيكر باشكوه و تاريخي امام خميني(ره) در خرداد 67 بي نظير خواندند.
ما بايد از اين گناه توبه كنيم جايي كه به امر رهبري مظلوم بايد فرياد ميزديم سكوت كرديم و جايي هم كه بايد سكوت ميكرديم نكرديم .
ما قرار بود چيزي را بگوييم، اما نگفتيم و قرار بود چيزي را نگوييم اما گفتيم. بايد كارنامه خود را در فتنه 88 مرور كنيم و ببينيم آيا به وظيفه خود عمل كردهايم و نيز ببينيم آمادگي برخورد با فتنه جديد را داريم . فتنهاي كه قرار است با رمز آشوب " انتخابات آزاد" كليد بخورد.