كشمكش های پشت پرده انتخابات كمیته ملی المپیك

عکس خبري -کشمکش هاي پشت پرده انتخابات کميته ملي المپيک

ورزشی كه باید حدود ۱۰ ماه دیگر از جایگاه و موقعیت كشورمان در بازی های آسیایی دفاع كند. حال باید دید آیا برگزاری انتخابات كمیته ملی المپیك و فدراسیون های مختلف بدون حاشیه و در كمال صحت و سلامت برگزار خواهد شد یا همین انتخابات نیز گزك به دست مخالفین خواهد داد؟

محمدرضا کاظمی-هر اندازه به زمان برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک نزدیک می شویم، تکاپوی مسئولین وزارت ورزش و جوانان جهت تعیین تکلیف فدراسیون‌هایی که با سرپرست اداره می شوند فزونی می گیرد. مطابق زمانبندی، دوره چهار ساله ریاست صالحی امیری در کمیته ملی المپیک اواخر دی ماه سال جاری پایان می پذیرد و برای تعیین رییس جدید این مجموعه باید رای گیری شود. صالحی امیری هنوز در خصوص حضور مجدد خود در انتخابات پیش رو اظهار نظر قطعی نکرده و در پاسخ به پرسش رسانه ها تنها به این مختصر اشاره داشته که با توجه به شرایط و فضا تصمیم خواهد گرفت. با این وجود، اقدامات تبلیغاتی وی گواهی است بر این مدعا که بی علاقه نیست تا یک دوره دیگر بر کمیته المپیک ریاست کند.

سوی دیگر ماجرا وزارت ورزش قرار دارد که با توجه به تغییر دولت و نگاه به آینده، خواهان یک دست کردن مدیریت ورزش کشور است. همین امر می تواند حضور فرد دیگری در راس کمیته ملی المپیک را که به دولت سیزدهم نزدیک باشد را توجیه کند. در همین راستا نام های متعددی به گوش می رسد که پیشاپیش نمی توان در خصوص ریاست یکی از آنان نظر قطعی داد هرچند احتمال ریاست برخی نام های مشخص بیشتر است. آرایش نیروها و افق پیش رو حکایت از رقابت پشت پرده بین مسئولین وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک دارد. در همین راستا حتی شایعاتی مبنی بر تعویق احتمالی انتخابات تا پایان بازی های آسیایی پخش شده بود که دکتر سجادی چندی پیش با اعلام تعیین تکلیف تمامی فدراسیون هایی که با سرپرست اداره می‌شوند و نیز برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک در موعد مقرر از عزم جزم دولت جهت تعیین ریاست کمیته ملی المپیک خبر داد. به همین منظور، تعیین سرپرست و دستور ثبت نام از نامزدهای ریاست ده فدراسیون مطابق اساسنامه جدید در دستور کار قرار گرفت و به نظر می رسد در آینده نه چندان دور و با مشخص شدن تکلیف ریاست این فدراسیون ها مشکلی برای رای دادن آنان جهت انتخاب رییس کمیته ملی المپیک وجود نخواهد داشت. در این میان تنها فدراسیونی که عملا و علنا با وزارت ورزش سرشاخ شده ژیمناستیک است که رییس آن یعنی اینچه درگاهی علی رغم سپری شدن صد روز از پایان دوره مسئولیت با تکیه بر اساسنامه ای که در مصوبه و تنظیم آن نیز تردیدهایی وجود دارد همچنان به کار خود ادامه می دهد. در همین رابط وزیر پیشین و کنونی از وی خواسته اند تا با کناره گیری از مسئولیت، فضا را برای گماردن سرپرست بی طرف و برگزاری انتخابات آماده کند اما وی حاضر نبوده و نیست تا به خواست و نظر مسئولین گردن بنهد. قصه مجادله تنها رییس فدراسیون زن با مسئولین ورزش کشور طولانی به نظر می رسد و شرح آن در این مختصر نمی‌گنجد با این وجود یک نکته را نمی توان از نظر دور داشت که یک کاسه نبودن دیدگاهها در کلان ورزش و رقابت پنهان بین صالحی امیری نیرویی که کارگزار دولت پیشین بود و مسئولین وزارت ورزش می تواند آسیب جدی به اساس ورزش وارد کند. ورزشی که باید حدود ۱۰ ماه دیگر از جایگاه و موقعیت کشورمان در بازی های آسیایی دفاع کند. حال باید دید آیا برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک و فدراسیون های مختلف بدون حاشیه و در کمال صحت و سلامت برگزار خواهد شد یا همین انتخابات نیز گزک به دست مخالفین خواهد داد؟

۱۴۰۰/۸/۲۱

اخبار مرتبط