به گزارش نما ،عطاء الله حسن زاده در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه شناخت ظرفیت های تولید و برنامه ریزی براساس آن امری الزامی است، گفت: مازندران روزانه ظرفیت تولید هزار و ۵۰۰ تن مرغ گوشت را دارد و این میزان در کشور ۱۰ هزار تن است.
وی با بیان اینکه در شش ماه گذشته صنعت طیور دچار چالش مواجه شده است، افزود: در آن شرایط برنامه ریزی کردیم تا ۱۰ درصد تولیدات را صادر کنیم اما با شیوع کرونا، صنعت مرغداری با کاهش شدید تقاضا از سوی بازار مواجه شد.
وی ادامه داد: در شرایط کرونایی از دولت تقاضا کرده بودیم تا مرغ های مازاد را جمع آوری و ذخیره سازی کند که مورد توجه قرار نگرفته بود.
حسن زاده با اظهار اینکه شرایط کرونایی آسیب جدی به صنعت مرغداری وارد کرده است، گفت: در استان دو هزار و ۲۶۰ واحد مرغ گوشی و ۲۰ واحد کشتارگاهی فعال در استان وجود دارد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران با بیان اینکه ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در کشور داریم، گفت: کرونا سبب آسیب به مرغ اجداد و حذف شده گله ها شد و این مسئله سبب ۱۵ تا ۳۰ درصد کاهش تولید جوجه ریزی شده بود.
وی ادامه داد: ستاد تنظیم بازار مصوب کرده بود که ۱۰۰ میلیون تخم نطفه دار وارد شود و تاکنون در مازندران حدود ۱.۸ میلیون قطعه جوجه یک روزه توزیع کردیم و ۱.۸ میلیون تخم نطفه دار برنامه ریزی کردیم.
بازار