چگونگی سفر نوروزی در شرایط كرونا

معاون فنی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت، در ارتباط با ابهامات سفرهای نوروزی بر اساس پروتكل های بهداشتی و مصوبات ستاد ملی كرونا، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش نما ،محسن فرهادی، در برنامه شبکه خبر سیما، گفت: از ۲۱ آذر ۱۴۰۰ طرح مدیریت هوشمند، اجرایی و عملیاتی شد. این طرح ابتدا بر پایه سامانه‌ای و الکترونیک قرار بود اجرا شود که در ابتدا تحت عنوان سامانه «امید» بود که بعداً به «ایران من» تغییر نام داد و به تدریج بستر الکترونیک در این سامانه فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: در طرح هوشمند، محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها بر ۲ پایه اساسی برنامه ریزی شده است. نخست، واکسیناسیون و دوم، بیمار نبودن فرد است.

فرهادی افزود: واکسیناسیون کامل، یعنی اینکه ۳ دوز واکسن را زده باشیم.

وی گفت: برای کسانی که ۲ دوز زده اند و هنوز ۳ ماه نشده باشد، برای وزارت بهداشت قابل قبول است.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: ترددهای نوروزی با توجه به سامانه ایران من شکل می‌گیرد و استعلام انجام می‌شود و بلیت برای سفرهای نوروزی از طریق حمل و نقل عمومی صورت می‌گیرد.

وی در رابطه با سفرهای نوروزی با خودروی شخصی نیز گفت: اگر پلاک خودرو مجاز باشد، کد ملی با صاحب پلاک کنترل می‌شود در دوربین‌های پلیس راهور و هیچ جریمه ای هم تعلق نخواهد گرفت.

فرهادی در پاسخ به این سوال که افراد مالک خودرو نباشند و قصد سفر داشته باشند، افزود: کنترل‌های فیزیکی سرنشینان خودرو در مبادی ورودی شهرها در دستور کار پلیس راهور است.

وی ادامه داد: واقعیت این است که بهترین اجرا کنندگان قانون و محدودیت‌ها را اعمال کنند، خود مردم هستند.

فرهادی افزود: شرایط بیماری متناسب با وضعیت کنونی است و امیدواریم در روزهای سفر، شرایط پیک ششم تغییر نکند.

وی گفت: در هفته‌ای که گذشت میانگین رعایت پروتکل‌ها حدود ۵۸ درصد بود و بر همین ا ساس، ۱۲۰۰ واحد صنفی پلمب شدند.

فرهادی افزود: تهویه باشگاه‌های ورزشی و رعایت فاصله گذاری در رستوران‌ها و تالارهای پذیرایی، دچار مشکل هستند.


  • منبع خبر : مهر

۱۴۰۰/۱۲/۱۴

اخبار مرتبط