تشریح وضعیت زندگی فلاكت بار منافقین در اروپا

عکس خبري -تشريح وضعيت زندگي فلاکت بار منافقين در اروپا

مسئول سابق پرسنلی فرقه رجوی كه از این گروهك جداشده گفت: اعضای منافقین نه تنها در كمپ لیبرتی بلكه در اروپا هم در اوج فلاكت و بدبختی زندگی می‌كنند.

به گزارش نما به نقل از فارس، مریم سنجابی عضو جداشده منافقین در گفت‌وگو با مؤسسه راهبردی «دیده‌بان» با اشاره به مناسبات درون فرقه‌ای گروهک رجوی گفت: وضعیت زندگی اعضای سازمان نه تنها در عراق بلکه در اروپا نیز تاسف برانگیز است.

وی ادامه داد: هر چند که سرکردگان منافقین در حال حاضر سعی دارند وضعیت زندگی اعضای این گروهک در کمپ لیبرتی را سخت و غیر انسانی نشان دهند تا از این طریق مظلوم نمایی کرده و دولت عراق و نماینده سازمان ملل را محکوم کنند، اما وضعیت اعضای این گروهک در اروپا نیز نشان می‌دهد که زندگی فلاکت بار اعضای این فرقه خواست سرکرده منافقین است.

وی با اشاره به وضعیت سخت زندگی گذشته خود در پادگان اشرف گفت: در آن زمان نیز رجوی به بهانه اینکه سازمان در حال مبارزه است، شرایط غیر انسانی زندگی در اشرف را توجیه می‌کرد.

این موضوع در حالی است که مریم رجوی در اروپا و در کشور فرانسه بابت مراسماتش صدها هزار دلار ریخت و پاش می‌کند.

وضعیت زندگی سخت در کمپ موقت لیبرتی هیچ ارتباطی به سازمان ملل و دولت عراق ندارد و به عنوان مثال یخچال‌هایی که کمیساریا در درون کانکس‌های استراحت نفرات در لیبرتی گذاشته بود به دستور رجوی و به عنوان مظهر بورژوازی جمع آوری شد و حتی اتاق‌های دو نفره به اتاق‌های 10 یا 12 نفره تبدیل شد.

وی ادامه داد: اعضای منافقین در اروپا که عموماً در کشور فرانسه و در منطقه «اوورسورواز» در حومه پاریس مستقر هستند نیز وضعیت زندگی مشابه با وضعیت زندگی در اشرف و لیبرتی دارند.

در فرانسه همه عبور و مرورها چند نفره انجام می‌شود و مناسبات درون فرقه‌ای از قبیل غسل هفتگی نیز با شدت بیشتری پیگیری می‌شود، زیرا به گفته مسعود رجوی زرق و برق اروپا زیاد است و این مسئله ممکن است باعث ریزش نیرو شود.

به عنوان مثال ساکنین کمپ اوورسورواز در فرانسه برای خرید یک کفش ورزشی باید حداقل یک ماه نامه‌نگاری کنند و حتی ممکن است در نهایت با خرید آن موافقت نشود!

وی در پایان اضافه کرد که کمپ اعضای منافقین در اروپا نماد نقض حقوق بشر در یک کشور به اصطلاح پیشرفته غربی است و این مسئله باید از سوی سازمان‌های حقوق بشری پیگیری شود.

۱۳۹۱/۱۱/۳

اخبار مرتبط