به گزارش نما به نقل از مشرق، محسن هاشمی، بزرگترین فرزند آیتالله هاشمی بهرمانی(رفسنجانی) و البته یکی از بیحاشیهترین آنهاست.
مردی که البته گفته میشود باهوشترین فرزند آیتالله هاشمی 78 ساله نیز هست.
هماو بود که مدتی قبل از تقلب اصلاحطلبان در هنگام انتخابات مجلس ششم شورای اسلامی نیز رونمایی کرد.
محسن هاشمی، در شماره امروز روزنامه اصلاحطلب آرمان روابط عمومی گفتگویی را با این روزنامه انجام داده است که حاوی نکات عجیب و رمزآمیز فراوانی است.
محسن، در این مصاحبه از این میگوید که عدهای "اعتدال" را خانه نشین کردهاند اما این "اعتدال" دوباره برخواهد گشت!
او همچنین به نحو تأکیدآمیزی اینطور میگوید که آیتالله هاشمی 78 ساله و سایر اعضای خانوادهاش نباید ساکت بمانند.
در ادامه گزیدههایی از مصاحبه محسن هاشمی را به انتخاب مشرق میخوانید:
***
ــ مسلماً ايرانيان ميخواهند كه در فضايي وحدت هم زيستي و زندگي كنند. شايد در شرايط فعلي هاشمي بتواند با توجه به نفوذ خود در جامعه چه در بين اصولگرايان واقعي و چه اصلاحطلبان معتدل و چه در بين مردم كوچه و بازار با نقش مثبت وحدت مانع تسری مشکلات به جامعه شود. او ميتواند با اتحاد اين نيروها در مقابل افراط و تفريط بايستد.
ــ ايشان (آیت ا... هاشمی رفسنجانی) قطعاً قصد ندارند كه از مشكلات پيش آمده به هر دليل براي كشور كلاهي براي خود بدوزند. از طرف ديگر هم نميتوانند منفعل باشند، كاري هم نكنند. در نتيجه به نظر سعي ميكنند كه جريانهاي دوستدار نظام را به هم نزديك كنند تا مسئولين و دلسوزان كاري كشور، بتوانند ابراز وجود و عقيده كنند و كشور را در راه پیشرفت و حل مشکلات یاری دهند. آنچه مهم است اين است كه نبايد گذاشت در دوره جديد این وضع ادامه پیدا کند.
ــ بايد در ابعادي كه قانون انتخابات اجازه ميدهد، تمام تلاش خود را براي تغيير شرايط موجود كه بر سرنوشت مردم تاثیرگذار است ، به كار گيريم.
ــ (سوال) برنامه آيتا... براي انتخابات چيست كه مخالفان ايشان را حساس كرده است؟
در شرايطي هستيم كه قطعاً ديگر سكوت جائز نيست. به شرايط مهم انتخاب مردم وارد ميشويم و همه باید نقش روشنگري خود را بازي كنند. در اين ميان نقش دانشگاهيان، روشنفكران، نويسندگان، روحانيت و حتي اصناف و گروههاي مرجع از بقيه آحاد مردم مهمتر است. لذا لازم است كه همه در ارائه پيشنهادها و برنامههايي كه منجر به شكوفايي كشور در دولت آينده ميشود، فعال شوند و حتي پيگيري مطالبات را در بعد از تشكيل دولت آينده داشته باشند. مسلماً اين روش، تقويت دولت بعدي در جهت حمايت از مردم است و امكان بازسازي جدیتر در نظام اجتماعي و مبارزه با بيكاري، توسعه پايدار و در نهايت رسيدن به ايراني واقعاً اسلامي در تمامي ابعاد را خواهد داشت لذا طبيعي است كه فردي مانند هاشمي رفسنجاني و حتي خانواده او نيز نميتوانند بي عمل باقي بمانند.
ــ حمايت غيرمنطقي و طرفدارانه از افراط و تفريط در جهت گوشهنشين كردن اعتدال در كشور مهمترين نقد (به اصولگرایان) است.
ــ همان طور كه آنها (اصلاحطلبان) شكست خوردند، به نظر اينها (اصولگرایان) هم شكست خواهند خورد. اعتدال به جامعه برخواهد گشت.
ــ مسلماً هدف انتخاباتي مردم بايد از بين بردن مشکلات در تعاملات سياسي، اجتماعي، بينالمللي باشد لذا باید با افرادي كه میتوانند در اين جهت مفيد واقع شوند و به انسجام بیشتر جامعه کمک کنند، همراه شویم. مسلماً آنها بايد ويژگيهاي مربوط به نظام جمهوري اسلامي ايران از جمله اعتقاد قانون اساسي و راه امام خميني(ره)، ارزشهاي اسلامي و مباني انقلاب اسلامي، شناخت روحانيت، اعتقاد جدي به آزاديهاي مشروع اجتماعي و مدني و باور جدي به توسعه پايدار، قانون و برنامهريزي، تعامل با مجلس و قواي ديگر، وجود داشته باشد.
ــ احمدينژاد كه چند سال پيش از تحريمها به عنوان كاغذ پاره ياد ميكرد و ميگفت اين قدر قطعنامه بدهند كه قطعنامهدانشان پاره شود. اين بار در مجلس عليرغم تأكيدات كه همه مشكلات را به گردن تحريم نيندازيد، تمام مشكلات را به گردن تحريمها انداخت و درخواستهايی برای عبور از آن مطرح كرد كه به نظر انتخاباتي بود.
ــ تعداد كانديداهاي مفروض به مرز 50 نفر هم رسيده است و بايد فكري شود كه تعداد كانديداها از مرز حداكثر 5 نفر تجاوز نكند.