اهدای سیمرغ جشنواره به قالیباف

در مراسم افتتاحیه سی و یكیمن دوره جشنواره فیلم فجر از علی عطشانی برای ساخت فیلم آقای الف، نادر طالب‌زاده، جهانگیرالماسی، جمشید مشایخی و مهری شیرازی تقدیر شد.

به گزارش نما به نقل از ایلنا، مراسم افتتاحیه سی و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر شب گذشته(11 بهمن) درحالی در تالار وحدت برگزار شد که تعدادی از سیمرغ‌های جدید این جشنوراه به برگزیدگان چند بخش اهدا شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سیمرغ بلورین بهترین عکس فیلم به امید صالحی برای مجموعه عکس‌های فیلم «روزهای زندگی» اهدا شد. همچنین سیمرغ بلورین بهترین طراحی پوستر و آنونس به فرشته طائرپور برای طراحی پوستر فیلم «آیینه‌های روبه‌رو اهدا شد.

طائرپور تهیه کننده فیلم در هنگام دریافت این سمیرغ آن را به صورت نمادین به قالیباف(شهردار تهران) اهدا کرد و گفت:


من به عنوان یک تهیه‌کننده این جایزه را به قالیباف شهردار تهران تقدیم می‌کنم اما نه به خاطر خدماتی که برای شهر تهران انجام داد بلکه به خاطر توجهی که به سینمای ایران ندارند زیرا زمانی که در شهر قدم می‌زنیم متوجه می‌شویم که سهم سینمای ایران در شهر و تبلیغات شهری نزدیک به صفر است در حالی که ایران صاحب سینمای ملی است. در دوره‌ای که به سینمای ایران بسیار جفا می‌شود حق این سینماست که در کنار عوارضی که پرداخت می‌کند؛ توجه بیشتری نیز ببیند.
طائر‌پور یاد مسعود بهنام و همه غیبان سینما را گرامی داشت.


در ادامه این مراسم از علی عطشانی برای ساخت فیلم آقای الف، نادر طالب‌زاده، جهانگیرالماسی، جمشید مشایخی و مهری شیرازی تقدیر شد.


میرشکاك در هنگام اهدای لوح طالب‌زاده گفت: من نادر طالب‌زاده را در کنار مرتضی آوینی شناختم؛ روزی که به دعوت او قرار بود فیلمی را ببینیم. به نظر من کمترین، خدمت و فعالیت طالب‌زاده ساخت فیلم مستند است.


طالب‌زاده نیز در پاسخ به سخنان او گفت: چقدر امروز جای مرتضی آوینی خالی است. کاش از او در زمان حیاتش تقدیر می‌شد، خوشحالم که پنج، شش سال قبل از شهادت مرتضی آوینی در خدمت او بودم.


جهانگیر الماسی نیز در هنگام دریافت لوح خود از قریبیان گفت: از اساتیدی مانند استاد جمشید مشایخی و استاد فرامرز قریبیان و همهٔ کسانی که در طی این سال‌ها با عنایتشان نکته‌ای به من آموختند، سپاسگزارم.


وی سپس اناری که از دست یک نوجوان روی سن تحویل گرفته بود را به نشانهٔ تقدیر به فرامرز قریبیان داد که اولین فیلمش در سینمای ایران را برای او بازی کرده است.


فرامرز قریبیان هم ضمن ابراز خرسندی از حضور در این جمع اظهار کرد: واقعا فکر نمی‌کنم که کار خاصی انجام داده باشم؛ چراکه وقتی جهانگیر الماسی به عنوان یک جوان پیش من آمد از او استقبال کردم و فکر می‌کنم این وظیفهٔ من بود.


در بخش سومین تقدیر از مهری شیرازی تقدیر شد. مریلا زارعی در زمان تقدیر از شیرازی گفت: من بازیگری هستم که دلیل حضورم در صحنهٔ بازیگری، حضور طراحان چهره‌پرداز چیره‌دستی بوده که در سینما حضور داشتند. من به واسطهٔ مهین نویدی به عرصهٔ بازیگری وارد شدم. من با دستان پرمهر مهری شیرازی تمام این سال‌ها را سپری کردم.


وی ادامه داد: دستان پرمهر او در پشت صحنه به ما انرژی می‌داد اما شاید وقتی جایزه‌ای می‌گرفتیم یادمان می‌رفت دست چیره‌دست فردی به نام مهری شیرازی به دنبال ما بوده و آن‌طور که باید یادشان نکردیم. برای من امشب شب ارزشمندی است و در مقابل این جمع از شما می‌خواهم که اجازه دهید در مقابل خانم شیرازی زانو بزنم و دستش را ببوسم.


در هنگام تقدیر از جمشید مشایخی، جواد شمقدری احمد میرعلایی عباسیان، امین حیایی، محمد متوسلانی و جمعی از بازیگران جوان و با سابقه سینمای ایران به روی سن آمدند. جمشید مسایخی در هنگام دریافت لوح خود از جواد شمقدری شعری از حافظ خواند و گفت: افتخار می‌کنم که همیشه شاگرد هستم. او پس از آن صحنه را بوسید و به میان حاضران بازگشت مشایخی بعد از دریافت لوح راهی بیمارستان شد.

حاشیه‌ها:
میهمانان و هنرمندان با اتومبیلهای مخصوص به تالار وحدت منتقل شده بودند.
جایگاه مخصوص مناسبی برای خبرنگاران تعبیه شده بود.
دکور مراسم و استفاده از تکنولو‍ژی جدید یارانه‌ای مورد استقبال قرار گرفته بود.
اجرای گروه موسیقی وصل یار مورد استقبال قرار نگرفت و حاضران لذت نبردند.
بعد از پایان مراسم افتتاحیه آتش بازی برگزار شد.
مراسم افتتاحیه به صورت زنده از شبکه نمایش پخش شد.

۱۳۹۱/۱۱/۱۳

اخبار مرتبط