عامل خیانت اختلاف كیست؟+بازخوانی سخنان رهبر انقلاب

عکس خبري -عامل خيانت اختلاف+بازخواني سخنان رهبر انقلاب

اگر كسی به فهوای سخنان رهبر فرزانه انقلاب توجه نماید، آشكار است كه این سخنان ناظر به بر حق بودن یا نبودن نیست؛ ناظر به اولویت بندی مسائل كشور و در نظر گرفتن منافع كشور است.

به گزارش نما، در اينكه جلسه امروز مجلس به كار گيري  احساسات مردم در جهت اختلاف بود كه شكي نيست، اما چه كسي مسئول اين خيانت است؟
شايد اصلي ترين مقصر "لجاجت" باشد. اگر كسي به فهواي سخنان رهبر فرزانه انقلاب توجه نمايد، آشكار است كه اين سخنان ناظر به بر حق بودن يا نبودن نيست؛ ناظر به اولويت بندي مسائل كشور و در نظر گرفتن منافع كشور است. اينكه رييس جمهور معتقد است "رئیس دیوان می تواند مصوبات دولت را نقض کند نه انتصابات را" يك بحث حقوقي است و مجراي قانوني خود را دارد، طبعا راه مقابله با آن پافشاري بر انتصابي كه از مسير قانون ابطال شده نمي باشد.
موضوع امروز مجلس آنقدر شفاف هست كه نياز به شرح بيشتر نداشته باشد؛ اما براي تفسير لجاجت كافي است سير پرونده "سعيد مرتضوي" را بررسي نماييم تا به ميزان حاكميت لجاجت در اداره كشور پي ببريم.
فردي پرحاشيه كه به غلط يا درست، به دليل اتهاماتي كه به وي وارد بود از سمت خويش در قوه قضائيه  كنار گذاشته شده و در ۱ شهریور ۱۳۸۹ از سوي قوه قضائيه از سمت قضاوت تعلیق گردید و مصونیت قضایی او نیز در شهریور ۱۳۸۹ توسط دادگاه انتظامی قضات لغو شد. اما پيشتر او در دی ماه ۱۳۸۸ از سوی محمود احمدی نژاد به عنوان رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعیین شد و این اولین انتصاب او در یک پست دولتی پس از عزل از دستگاه قضایی بود که واکنش و اعتراض مجلس هشتم را برانگیخت. اما جنجال اصلي پس از انتصاب مرتضوی به ریاست سازمان تأمین اجتماعی در اسفند ماه ۱۳۹۰ پديد آمد و موضوع استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را در مجلس هشتم مطرح کرد. اما ماجراي تعويض نام به صندوق تامین اجتماعی و نيز "قول شرف" به استعفا و ... استيضاح را به تعويق انداخت. بي حاصل ماندن اين قول، بار ديگر آغاز مناقشات شد و حتي برخي سایت‌های خبری مدعي شدند كه چنانچه استیضاح وزیر کار رای بیاورد و شیخ الاسلامی برکنار شود، سعید مرتضوی به عنوان سرپرست وزارت کار معرفی خواهد شد. اين كشمكش تا امروز ادامه يافت و جلسه مجلس نيز به عصر كشيده شد تا فاز جديدي از افشاگري ها رقم خورد و رييس جمهور از برادر رييس مجلس و رييس مجلس از برادر رييس جمهور سخن بگويد. آنجا ماجرا دردناك تر شد كه رئیس مجلس به بیان جزئیاتی از اقدامات صورت گرفته برای حل و فصل بحث استیضاح وزیر کار با برکنار شدن مرتضوی اشاره کرد و گفت: روز دوشنبه برای کار دیگری خدمت رئیس جمهور رفتم. گفتم یا من یا شما وساطت کنیم و راهش این است که به مرتضوی کار دیگری بدهید که ایشان نپذیرفت بنابراین قدری که ما وظیفه داشتیم انجام شد رئیس جمهور نپذیرفت.
اين رويكرد قطعا با اولويت داشتن دغدغه خدمت در تضاد است؛ و اگر ادعا سايتها در خصوص انتصاب سعيد مرتضوي به عنوان سرپرست وزارت كار صحت يابد، تأسف بار تر از وضع فعلي نيز خواهد شد.
از سوي ديگر نبايد فراموش كرد كه تغييرات در كابينه به حد نصاب سقوط كابينه نزديك مي شود و كافي است "لجاجت" و "تعصب بر همكاران" سبب تغييرات بعدي در كابينه شود تا فرصتي ديگر براي جدال دولت و مجلس و به كار گيري احساسات عمومي پديد آيد و از بستر آن التهاب آفريني مورد انتظار دشمن در آستانه انتخابات شكل يابد.
اتفاقات امروز مجلس و مسائل مطرح شده در حالی صورت می گیرد که چند ماه پیش رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانش آموزان و دانشجویان در آستانه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نسبت به بوجود آمدن چنین تنش آفرینی هایی هشدار داده و مسولان را از آن برحذر داشتنه بودند.

به همین مناسبت در ادامه به بازخوانی این بیانات تاریخی امام خامنه ای در این جلسه می پردازیم:‌

‌ «یکى از راهها، ایجاد وحدت است. اختلافات مضر است. هم اختلافات بین مسئولین مضر است؛ هم بدتر از آن، کشاندن اختلاف میان مردم مضر است. این را من به مسئولین، به رؤساى محترم هشدار میدهم. من از رؤساى قوا حمایت کردم، باز هم حمایت میکنم - مسئولند، باید کمکشان کرد - اما به آنها هشدار میدهم، مراقب باشند. نه اینکه این نامهنگارىها خیلى مهم باشد؛ نه، صد تا نامه بنویسند؛ کار خودشان را بکنند، اختلافات را به میان مردم نکشانند، چیزهاى جزئى را مایهى جنجال و هیاهو و استفادهى تبلیغاتى دشمن و خوراک تبلیغاتى رادیوهاى بیگانه و تلویزیونهاى بیگانه نکنند، صد تا نامه بنویسند؛ نامه اهمیتى ندارد. مهم این است که همهى ما بدانیم مسولیتی داریم، همهى ما بدانیم موقعیت حساسى داریم.»

در ادامه نیز ایشان تاکید کردند:«البته اختلاف نظر، فراوان است؛ هیچ اشکالى هم ندارد - دو نفر مسئولند، رفیقند، اختلاف نظر هم دارند؛ همیشه هم بوده است - اما اختلاف نظر نباید به اختلاف در عمل و اختلاف در برخوردهاى گوناگون، به اختلاف علنى، به گریبانگیرى، به مچگیرى در مقابل چشم مردم منتهى شود؛ چون آن اختلافات آنقدر اهمیت ندارد. یک وقت یک چیزهاى مهمى است، خب مردم باید مطلع شوند؛ اما این اختلافاتى که انسان مىبیند بین این حضرات هست، چیزهائى نیست که اینقدر اهمیت داشته باشد که حالا با ادعاهاى گوناگون، ما اینها را بزرگ کنیم، جلوى چشم مردم نگه داریم، به اینها اهمیت بدهیم؛ که اهمیتى هم ندارد. اختلافات را نباید علنى کرد؛ اختلافات را نباید به مردم کشاند؛ احساسات مردم را نباید در جهت ایجاد اختلاف تحریک کرد. از امروز تا روز انتخابات، هر کسى احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف به کار بگیرد، قطعاً به کشور خیانت کرده.»

۱۳۹۱/۱۱/۱۵

اخبار مرتبط