به گزارش نما، محمدنبی حبیبی در جمع دبیران استانهای حزب مؤتلفه اسلامی اظهار کرد: برای اولینبار پس از انقلاب، حزب مؤتلفه اسلامی برای انتخابات ریاست جمهوری نامزد حزبی معرفی کرده است و آقای آلاسحاق با توجه به سوابق و تحصیلات میتواند چالشهای اقتصادی داخلی و خارجی ایران را حل کند.
وی با اشاره به جلساتی که در حزب موتلفه اسلامی برای انتخاب گزینه مورد نظر این حزب برپا شده است، اظهار کرد: از دکتر آلاسحاق دعوت کردیم و ایشان پذیرفتند و این شد که به عنوان نامزد پیشنهادی از سوی حزب موتلفه به جبهه پیروان خط امام و رهبری رسماً معرفی شد.
حبیبی یادآور شد: در نهایت تصمیم در ائتلاف بزرگ اصولگرایان بر اساس مقبولیت مردمی نامزدهای جبهه پیروان گرفته خواهد شد که از میان آقایان آلاسحاق، متکی و باهنر کدام یک در انتخابات حاضر شوند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه "جبهه پیروان خط امام و رهبری شامل 15 تشکل است که حزب مؤتلفه یکی از آنهاست"، افزود: در انتخابات، ائتلاف بزرگ اصولگرایان مورد نظر ماست و در این ائتلاف بزرگ محوریت را برای روحانیت قائل هستیم. اگر اصولگرایان بطور مثال 20 میلیون رأی داشته باشند اما با تعدد کاندیدا در انتخابات حاضر شوند، جناحهای رقیب از شکسته شدن رای اصولگرایان استفاده میکنند و پیروز میدان میشوند؛ همانطور که در انتخابات گذشته مجلس در برخی استانها اتفاق افتاد.
وی با اشاره به دلایل انتخابات آلاسحاق به عنوان گزینه پیشنهادی گفت: با توجه به دغدغه مردم و اینکه امروز از نظرسنجیها مشخص است که اولویت اقتصادی است، ما آقای آلاسحاق را مطرح کردیم که با توجه به اصالت خانوادگی، تجربه کار و تحصیلات اقتصادی و مدیریتی و سابقه حزبی، شرایط را دارا بود و تمام سابقه کاری ایشان اقتصادی است و سابقه وزارت نیز داشتهاند.
حبیبی با بیان اینکه "در میان نامزدهای جبهه پیروان خط امام و رهبری آقای آلاسحاق برنامههای اقتصادی برای ارائه دارد"، افزود: نامزد موتلفه باید از کلیگویی پرهیز و فرمول و نسخه حل مشکلات مردم از جمله اقتصاد را بیان کند. ما دچار توهم نشدهایم و با طرح گفتمان اقتصادی و ارائه راهکار پا به عرصه گذاشتیم.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به برنامه چشمانداز این حزب از جمله در زمینه کادرسازی، خاطرنشان کرد: ما برای هر پست در کشور باید افرادی کارآمد تربیت کنیم. در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی 18 نفر با کارت مؤتلفه به مجلس راه یافتند که این در مجلس نهم به 30 نفر افزایش یافت.
وی در پاسخ به اینکه "اگر نامزد حزب موتلفه مورد توافق اصولگرایان واقع نشد چه میشود؟" اظهار کرد: اگر آقای آلاسحاق در جمعبندی اصولگرایان انتخاب نشود یا اینکه مردم به او رأی ندهند باز هم این فرصتی است که دیدگاههای حزب درباره مسائل مختلف کشور از طریق ستاد بیان شود.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی درباره انتخابات شوراهای شهر و روستا نیز بر لزوم ائتلاف اصولگرایان تاکید کرد و افزود: انتخابات شوراها اگر از انتخابات ریاست جمهوری مهمتر نباشد از اهمیت کمتری هم برخوردار نیست، چراکه رقبا در پی تسخیر کرسیهای شوراها هستند و راهبرد ما این است که با تمام اصولگرایان مذاکره کنیم تا به یک فهرست واحد برسیم و این ضرورت دارد.
حبیبی در پایان پاسخ به پرسشی درباره موضع حزب موتلفه در قبال هدفمندی یارانهها گفت: این جراحی اقتصادی برای کشور ضروری بوده و هست اما در اجرای آن باید به افراد کمبضاعت توجه بیشتری شود و آنها را حمایت کنند. اقتصاد کشور با هدفمندی یارانهها سالمسازی میشود و نظام به اجرای آن مستعد است اما در اجرای آن تخلفهایی صورت گرفته که باید اصلاح شود. جراحی بزرگ اقتصاد باید به جراح کاردان سپرده شود.