به گزارش نما، دهنمكي درباره اين شرايط و اعمال تغييراتي در فيلمش و بروز مشكل بر سر راه صدور پروانه نمايش «رسوايي» به روزنامه اعتماد گفت: «هيچ صحبتي درباره اعمال تغييراتي بر «رسوايي» از سوي شوراي پروانه نمايش مطرح نشده و من از وجود مشكلي با فيلم از سوي اين شورا بيخبر هستم.»
او ادامه داد: «اما عدهيي شيطنتهايي درباره اين فيلم ميكنند، آنونس فيلم را به جاي خود فيلم به محافل مختلف ميبرند و نمايش ميدهند و موجب ايجاد جوي درباره آن ميشوند.»
دهنمكي با اشاره به نمايش فيلم براي ائمه جمعه گفت: «به تازگي فيلم را براي ائمه جمعه به نمايش گذاشتيم و آنان از «رسوايي» استقبال كردند. آنچه كار را در سينما دچار مشكل ميكند، معمولا حسادتهاي درون صنفي است.»
در توضيح اين مساله گفت: «اين حسادتها به سينما لطمه زيادي زده است. عدهاي در سينما هستند كه براي به خطر انداختن موقعيت يك فيلم نزد مسوولان ميروند و جوسازي ميكنند. آنان حاضرند سينما مخاطب خود را از دست بدهد، اما فيلمي كه به آن علاقه ندارند فرصت ديده شدن پيدا نكند.»
او گفت: «معمولا اين افراد از زاويه مباحث ديني به موضوع ورود پيدا ميكنند، آنان كسانياند كه تصور ميكنند موضوعات ديني و جنگ و دفاع مقدس منوپل خودشان است و اصلا دوست ندارند اين انحصار شكسته شود.»
دهنمكي تاكيد كرد اگر ايجاد مشكل براي «رسوايي» جديتر شود حتما شفافتر در اين زمينه صحبت خواهد كرد و گفت: «اين افراد در حال حاضر هم اتاق فكر دارند و هم بازوي اجرايي؛ تلاش ميكنند فيلم اكران نشود، اما تا زماني كه اين رويكرد آنان خطري جدي براي فيلم ايجاد نكرده شفافتر از اين درباره رويه و كار آنان سخن نخواهم گفت.»
او يادآور شد: «اين در حالي است كه شوراي فرهنگ عمومي كشور كه تركيب آن براي همه مشخص است جايزه بخش تجلي اراده ملي را به «رسوايي» داد. بسيج خواهران هم جايزه خود را به اكبر عبدي براي بازي در اين فيلم داد. در اكران ويژه فيلم هم اعضاي روحاني مجلس و اعضاي كميسيون فرهنگي از جمله چهرههاي شناخته شدهيي چون حدادعادل، علي مطهري، سردار كوثري و دهها تن ديگر از چهرههاي موجه انقلاب فيلم را مثبت ارزيابي كردند. حتي اگر كسي نقدي هم به فيلم داشته باشد رويكرد كلي فيلم را مناسب تشخيص داده است. به نظر ميرسد اين عده افراد حاشيهساز منافع خود را فراتر از همه نهادهاي انقلاب و كشور ميدانند.»