به گزرش نما به نقل از فارس، سایتهای ضدانقلاب طی خبری به نقل از یکی از اعضای خانواده کروبی تصریح کردند که «علیرغم کنترل کاهش وزن و بهبود نسبی سیستم گوارشی، وضعیت جسمی کروبی هنوز به حالت عادی بازنگشته و بنا به توصیه پزشکان دستگاه امنیتی، وی باید تحت مراقبت دائم قرار گیرد».
همچنین، کروبی به خانواده گفته است که «در حال حاضر دسترسی به اخبار آزاد ندارد و تنها منبع دسترسی وی به اخبار، رسانه ملی، روزنامه جام جم و اطلاعات است که از سه ماه قبل در اختیارش گذاشته شده است».
مظلومنمایی خانواده کروبی که احتمالا به منظور شانه خالی کردن از اتهامات مطرح شده در مستند افشاگرانه «مثلث» میباشد، در حالی است که چندی پیش تصویری از کروبی در سایتهای خبری منتشر شد که اضافه وزن وی در آن کاملا مشهود بود.
مردم ایران پس از اغتشاشات 88، موسوی و کروبی را با عنوان «سران فتنه» میشناسند؛ این اغتشاشات هزینههای سنگینی برای نظام و مردم کشور به همراه داشت که پس از ماهها جنجال و اغتشاش بالاخره با درایت رهبری و بصیرت مردم و مسئولان به پایان رسید.
تا کنون در خصوص جرائم و اتهامات میرحسین موسوی و مهدی کروبی 100ها و یا حتی هزاران مقاله، خبر و گزارش در رسانههای کشور منتشر شده و انتظار مردم ایران این است که با توجه به پرونده سنگین اتهامات موسوی، کروبی، رهنورد، فاطمه کروبی و دیگر فتنهگرانی که به سزای اعمال خود نرسیدهاند، در آیندهای نزدیک قوه قضائیه این افراد را در دادگاهی مصلح محاکمه کند.
هفته پیش نیز مستندی از شبکه یک سیما پخش شد که بخشی از آن به افشای روابط کروبی با عناصر ضدانقلاب اختصاص داده شده بود.
در این مستند که «مثلث» نام داشت جاسوسی به نام «مهدی زمانی» از روابط خود با مهدی کروبی پرده برداشت.
وی در این مستند گفت: «در قضایای سال 88 من به عنوان رابط «آقای کروبی»؛ و آقای اردشیر امیرارجمند به عنوان نماینده «آقای موسوی»به عنوان رابط با خارج از کشور و اپوزیسیون خارج از کشور در ارتباط بودیم؛ من در داخل مرتب با آقای کروبی ملاقات میکردم و نظرات اپوزیسیون خارج از کشور را به ایشون منتقل میکردم و همچنین نظرات ایشون رو به اونها؛ ملاقاتهای من با آقای کروبی کاملاً در یک فضای خصوصی برگزار میشد و ایشون اجازه نمیداد که کس دیگهای در جلسات ما حضور داشته باشد و مطالبی داشتیم که باید باهم چک میکردم و من نظرات ایشون رو به خارج منتقل میکردم».
«آقای جهانشاهی یک منشوری داشت، 12 صفحه، یک کپی شو به من داد؛ میخواست این منشور در ایران پخش بشه. میگفت 50 هزار نسخه ازش چاپ کردند و میخواهیم در ایران توزیع بشه.
یه نسخهاش رو به من داد که من اون نسخه رو در اختیار آقای کروبی قرار دادم. ایشون طرحی رو نشون من داد که ارکان به اصطلاح موقت حکومت در آینده و سایهای که اونها برای ایران پیشبینی و طراحی کرده بودند رو با من چک کرد؛ تقریباً این حکومت موقت 7 رکن داشت، رکن اصلیش شورای عالی کشور بود که ریاستش را داده بودند به رئیس جمهور، دوم هیات دولت که به ریاست نخست وزیر بود».