پشت پرده حمله وهابیت به شبكه العربیه

شبكه العربیه وابسته به دولت عربستان سعودی از سوی گروه‌های سلفی و وهابی از جمله «العریفی» مفتی سعودی مورد حمله قرار گرفت.

به گزارش نما، روزنامه وطن امروز در ستون سایه روشن امروز خود نوشت:

*ادعای جدید تل‌آویو درباره مذاکرات هسته‌ای ایران

خبرگزاری فرانسه موضع جدید مقامات رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران را بازتاب داده است. این خبرگزاری به نقل از یک مقام بلندپایه اسرائیلی – که از وی نام نبرده – می‌نویسد مذاکرات هسته‌ای میان ایران و قدرت‌های جهانی، تنها زمان بیشتری در اختیار ایران قرار می‌دهد تا برنامه‌های خود برای دستیابی به سلاح هسته‌ای را پیگیری نماید.

وی در این زمینه اظهار داشته: «ما دریافته‌ایم تنها چیزی که در این مذاکرات به دست آمده، دادن زمان بیشتری به ایران برای پیشبرد برنامه سلاح هسته‌ای‌اش بوده است». این فرد همچنین اشاره کرده که پس از برگزاری مذاکرات، «وندی شرمن»، مذاکره‌کننده ارشد آمریکا در گروه 1+5، ضمن سفر به سرزمین‌های اشغالی با «یاکوف آمیدرور»، مشاور امنیت رژیم صهیونیستی دیدار و وی را از محتوای مذاکرات مطلع کرده است.

*فعالیت غیرقانونی «طرفداران خاتمی» در یک استان مرزی

چندی پیش خبری مبنی بر فعالیت شاخه‌های استانی بنیادی موسوم به باران (حامیان خاتمی) در بعضی از رسانه‌ها منتشر شد که در تعدادی از این اخبار اسامی اعضای استانی این بنیاد نیز اعلام شده بود. در برخی از نشریات محلی استان کرمانشاه نیز شروع فعالیت‌های این گروه اطلاع‌رسانی شد و بعد هم خبر دیدار چند تن از اعضای آن با محمد خاتمی در جراید کرمانشاه به چاپ رسید.

در همین رابطه بهرامی مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری کرمانشاه در پاسخ به سوال مرصاد مبنی بر چگونگی فعالیت و اعلام موجودیت این گروه در استان کرمانشاه، اظهار داشت: چنین بنیادی در استان کرمانشاه تحت هر عنوانی از گروه، بنیاد، حزب یا NGO هرگونه فعالیتی داشته باشد به عنوان یک فعالیت غیر‌قانونی تلقی خواهد شد.

وی افزود: ما رسما اعلام می‌کنیم که فعالیت تحت هر عنوانی توسط این گروه وجاهت قانونی ندارد و حتی اگر اینها در مرکز هم مجوزی برای فعالیت داشته باشند باید برای تشکیل به اصطلاح شاخه‌های استانی یا شهرستانی با طی مراحل قانونی مجوز لازم را اخذ کنند که چنین اتفاقی تاکنون نیفتاده و فعالیت‌های احتمالی آنها در گوشه و کنار غیر‌قانونی است.

وی با اشاره به درج مطالبی درباره این بنیاد در برخی نشریات استانی اظهار داشت: این اقدام نشریات نیز تخلف است که با موارد احتمالی توسط ارشاد برخورد خواهد شد و مواردی نیز که تاکنون اتفاق افتاده با مکاتبه اداره کل ارشاد استان به آنها تذکرات لازم داده شده است.

*آمادگی مه‌آفرید برای تسویه مطالبات بانک‌ها

مه‌آفرید خسروی در نامه‌ای به دادستان تهران اعلام آمادگی کرد ظرف 6 ماه مطالبات بانک‌ها را تسویه کند. غلامعلی ریاحی در گفت‌وگو با فارس گفت: در سومین جلسه دادگاه فساد بانکی نماینده دادستان گفت که بنابر احتیاط خلاصه پرونده را برای تعدادی از فقها توضیح دادیم و از آنها استعلام و استفتا کردیم که آیا این کار افساد‌ فی‌الارض است یا خیر که فقها گفتند فساد است.

وی افزود: نماینده دادستان در آن جلسه گفت که ما هیچ جا نگفته‌ایم متهمان ضد نظام بوده‌اند که من بعد از بیانات وی با اجازه رئیس دادگاه سوال کردم آیا به فقها گفته‌اید که این شرکت 17 هزار کارگر و کارمند دارد؟ وی توضیح داد: از ابتدای این پرونده همه تقاضاها خطاب به مسؤولان قضایی و نظام تنظیم و ارائه شده که آخرین آن درخواست اعمال ماده 18 از رئیس قوه قضائیه به علت تعارض فتاوای فقهای عظام و همچنین تقاضای اعاده دادرسی بر اساس ماده 274 قانون آیین دادرسی کیفری است که برای ریاست دیوانعالی کشور ارسال شده است.

ریاحی گفت که اخیرا به وکالت از مه‌آفرید امیرخسروی درخواستی تقدیم کرده‌ که ظرف مدت 6 ماه زیر نظر دادستانی تهران از محل دارایی‌های موکلش و گروه آریا، مطالبات بانک و جزای نقدی موضوع حکم را پرداخت و تسویه کنند که امیدوار است مورد قبول واقع شود.

*پشت پرده حمله وهابیت به شبکه العربیه

شبکه العربیه وابسته به دولت عربستان سعودی که وسیله‌ای برای توجیه سیاست‌های سازشکارانه عربستان با کشورهای غربی و اسرائیل است، از سوی گروه‌های سلفی و وهابی از جمله «العریفی» مفتی سعودی مورد حمله قرار گرفت. عبدالله عبدالرحمن الدوسری، سرکرده آشوب‌های الانبار از علت واقعی این حملات پرده برداشته و می‌گوید: یکی از دلایل حمله به این شبکه از سوی حامیان آن این است که اخبار آشوب‌های فرقه‌ای الانبار و امثال آن را به خوبی پوشش نداده و به آن نپرداخته است.

این وهابی تکفیری در ادامه با لحنی تمسخرآمیز می‌گوید: این شبکه با تبلیغ فیلمی (نجم البقال نخستین فیلم مبارزه با تحرکات فرقه گرایانه استعمار) به یاری ملت مظلوم عراق شتافته است. گفتنی است، فیلم «نجم البقال» در یک داستان نمادین به موضوع اشغال عراق توسط انگلیس در دهه 70 و مبارزات مردم نجف می‌پردازد.

۱۳۹۱/۱۲/۱۴

اخبار مرتبط