دري نجف آبادي خبر داد:

بحث پیرامون عدم تعامل درست میان مجمع و دولت

عکس خبري -تنها رئيس جمهوري است که نسبت به جايگاه خود در مجمع کم لطف است

قطعاً دولت باید با مجمع همكاری جدی تری داشته باشد. البته این مشكل عدم تعامل درست میان دولت و مجمع، در این دوره و دوره‌های قبل مورد بحث بوده است.

به گزارش نمانیوز آیت الله دری نجف آبادی كه به تازگي عضويتش در مجمع تشخيص مصلحت نظام به عنوان عضو حقيقي تمديد شده است، گفت: افرادي در تلاش هستند که طیف‌های دلخواه خود را وارد مجمع کنند، اما مجمع سیاسی بازی را وارد خودش نمی‌کند.
وزیر اسبق اطلاعات، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه شهر اراک به حکم رهبری انقلاب، در گفتگو با پنجره با تصريح بر اينكه «چرا بعضی از افرادی که به تندرو مشهورند، در لیست اعضای حقیقی مجمع قرار داشته و دارند؟» نكات قابل توجهي ديگري نيز گفته است كه مشروح این گفت و گو را در ادامه می‌خوانید:
با پایان سال 1390 پنجمین دوره کاری مجمع تشخیص مصلحت نظام به پایان می‌رسد، با توجه به سابقه شما در این مجمع عملکرد آن را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
برای بررسی عملکرد مجمع باید مولفه‌های زیادی را بررسی کرد. اما اجمالا اوایل اسفند ماه سال 90 گزارش عملکرد مجمع تشخیص مصلحت نظام آماده شد و در مجمع ارائه شد. بنابر این گزارش خروجی مجمع، حکایت از عملکردی خوب و قابل قبول دارد و در این مدت پنج ساله همکاران زحمات زیادی را متحمل شده‌اند که قابل تقدیر است.
بطور کلی اعضای حقیقی مجمع با نظر ولی فقیه تعیین می‌شوند و آنان در واقع مشاوران عالی ایشان هستند. اعضای مجمع بازوی مشورتی مقام معظم رهبری هستندو خود ایشان هم نسبت به روند کاری مجمع تشخیص مصلحت نظام، اشراف کاملی دارند.
با نگاهی به ترکیب اعضای مجمع در دوره های مختلف، چهره‌های بعضا متناقضی را (به لحاظ سیاسی) در این نهاد مشورتی و استراتژیک نظام می‌بینیم. آیا این مهم به دلیل عنایت ویژه مقام معظم رهبری است که می‌خواهند طیف‌های مختلف در مجمع حضور داشته باشند؟
بله؛ به هر حال در مسایل باید شرح صدر داشت و نباید به آن معنای متداول، نگاه سیاسی و جناحی به مسائل کرد. اعضای مجمع همه به ازرش‌ها، اصول، امام (رحمت الله علیه) مقام معظم رهبری و خون شهدای انقلاب پایبندی دارند؛ منتها در این شاخصه ها یکی تندتر و یکی کندتر است و در برخی موارد هم سلایق سیاسی افراد و اعضا با متفاوت است. تند و کند، چپ و راست، اصلاح طلب و اصولگرا، تقسیماتی است که ما می‌کنیم و گرنه در مسائل کلان نظام چنین تقسیم بندیهایی وجود ندارد و همه از افراد وظیفه شناس دلسوز نظام و اسلام و کشور که به کار، فداکاری و خدمت علاقه‌مند هستند، حمایت می‌کنیم.
حتی افرادی مثل موسوی خوئینی‌ها؟
ایشان که البته حذف شده‌اند. مقام معظم رهبری پدر همه ماست و نقش پدرانه خود را ایفا می‌کنند. از همین روست که نظرات مختلف در مجمع مطرح شده به بحث گذاشته می‌شود و پس از پخته شدن در نهایت خدمت رهبر معظم انقلاب ارائه می‌شوند تا خود ایشان تصمیم‌گیری کنند.
این مساله که عنوان کردید مجمع را به سیاسی شدن و به اصطلاح فراکسیونی شدن(مانند مجلس شورای اسلامی) سوق نمی‌دهد؟
نه؛ مجمع سیاسی نمی‌شود. یک سری از افراد در تلاش هستند که طیف‌های دلخواه خود را وارد کنند، اما مجمع سیاسی بازی را وارد خودش نمی‌کند.
مسأله‌ای که در این دوره مشاهده کردیم؛ خلاء حضور رئیس جمهوری در جلسات بود. نظر شما در این باره چیست؟
مجمع از همه گروهها و دستگاهها تشکیل شده و از دولت نیز نمایندگانی در جلسات مجمع حضور پیدا می‌کنند و تنها خود رئیس جمهوری است که نسبت به جایگاه خود در مجمع کم لطف است. قطعاً دولت باید با مجمع همکاری جدی تری داشته باشد. البته این مشکل عدم تعامل درست میان دولت و مجمع، در این دوره و دوره‌های قبل مورد بحث بوده است.

۱۳۹۱/۱/۸

اخبار مرتبط