حمایت مردم وآوارگان فلسطینی دمشق از كاروان الی بیت المقدس

تعدادی از اعضای كاروان آسیایی الی بیت المقدس كه نتوانسته بودند به تركیه بروند به دمشق رفته و مورد استقبال مردم این شهر و آوارگان فلسطینی واقع شدند و در مراسمی حمایت دمشق از این كاروان اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، عصر روز گذشته (دوشنبه) صدها تن از فلسطینیان ساکن سوریه با حضور در مرکز فرهنگی عربی در خیابان «مزه» دمشق اعلام همبستگی خود را با کاروان جهانی الی بیت المقدس را اعلام کردند.

در این همایش که تعدادی از اعضای شاخه آسیایی کاروان جهانی الی بیت المقدس نیز حضور داشتند دکتر فتحی رشید عضو سندیکای نویسندگان و خبرنگاران با بیان اینکه روز زمین نماد وحدت ملت فلسطین برای آزادی مناطق اشغالی است به نادیده گرفته شدن مقاومت ملت فلسطین از سوی سران برخی گروه های فلسطینی اعتراض کرد.



* کاروان های جهانی الی بیت المقدس جهت زنده نگه داشتن مقاومت است



وی با بیان اینکه در سال 1976 صهیونیست ها قسمتی از زمین های اشغالی را به منظور فرو نشاندن اعتراضات گسترده و پرهیز از تشدید انتفاضه ملت فلسطین به کشاورزان فلسطینی بازگرداندند، افزود: این اتحاد عمومی باعث شد مقاومت زنده بماند و خون تازه ای در رگ های آن جاری بشود.

دکتر رشید ضمن تاکید بر این مساله که زمین بدون مردم و مردم بدون زمین معنا ندارد تصریح کرد: زمین فلسطین از صاحبان واقعی اش جدا نخواهد شد.

وی که صاحب پاره ای تالیفات در زمینه فلسطین و مقاومت است قسمتی از سخنرانی خود را نیز به ارائه مستندات تاریخی راجع به جعلی بودن ادعاهای صهیونیست ها نسبت به مادری بودن زمین های فلسطین برای قوم یهود اختصاص داد و اثبات نمود که سرزمین فلسطین از قرن ها پیش از ظهور پیامبران الهی موسی و عیسی (ع) محل سکونت اعراب بوده است.

رشید در ادامه رفتار مناسب و انسانی مسلمانان با یهودیان ساکن فلسطین را تشریح کرده و به رفتارهای موذیانه آنها جهت نفوذ در مراکز حساس و گلوگاه های اقتصادی اشاره کرد و گفت: در انتهای عمر امپراطوری عثمانی و تشدید اهمیت خاورمیانه صهیونیست ها احساس کردند که بهترین فرصت جهت مصادره سرزمین های فلسطینی برای ایشان فراهم شده و با حمایت مالی فرانسوی ها و انگلیسی ها در یک فرایند چند ساله نقشه شوم خود را به اجرا درآوردند و در این راه از هیچ اقدام غیرقانونی و غیر حقوقی نیز دریغ نکردند.

وی که رمانی نیز درباره جنگ اکتبر به رشته تحریر در آورده است به خیانت سران برخی کشورهای عربی اشاره کرد و گفت: بعد از پیمان اسلو اشغالگری صهیونیست ها از سوی سران عربی مشروعیت یافت و روز به روز تشدید شد.

رشید افزود: خلاصه استراتژی صهیونیست ها را روچیلد (سرمایه دار معروف صهیونیست) بیان داشته که ما از نیل تا فرات را می خواهیم ولی این تسخیر فقط تسخیر جغرافیایی نیست و سلطه فرهنگی صهیونیست ها نیز برای جهان اسلام زنگ خطرش را به صدا درآورده است.

وی در پایان نیز بار دیگر بر اهمیت کاروان های جهانی الی بیت المقدس جهت زنده نگه داشتن مقاومت و یادآوری خطرات صهیونیسم تاکید کرد.



* رویوران: کاروان های متعدد بازیگران جدید در حوزه دیپلماسی علیه صهیونیست ها شکل می دهد



در ادامه این مراسم عضو ایرانی کاروان جهانی الی بیت المقدس به اهمیت نقش سازمان های غیر دولتی در زمینه شکست حصر غزه اشاره کرد و اظهار داشت: این نقش حتی از عهده دولت ها نیز بر نمی آمد و ارسال مکرر کاروان های امدادی به غزه باعث شد بازیگران جدید در حوزه دیپلماسی علیه صهیونیست ها شکل بگیرد.

حسین رویوران افزود: سال گذشته کاروان آسیایی شکست حصر غزه توانست با تجمیع کمک های کشورهای آسیایی و سازمان های مردم نهاد از سرتاسر آسیا به غزه برسد و امسال نیز از سه قاره اروپا، آسیا و آفریقا کاروان هایی به سمت بیت المقدس حرکت کرده اند که این مساله اجماع بین المللی حول مساله فلسطین را به نمایش می گذارد.

این کارشناس مسائل منطقه در ادامه با تاکید بر اینکه روز زمین، تنها مساله ای داخلی برای فلسطینی ها به شمار نمی رود خاطرنشان کرد: مقاومت ملت فلسطین در داخل اراضی اشغالی با حمایت گروه های مردم نهاد سراسر دنیا تکمیل خواهد شد.

این همایش که با حضور رسانه های خبری عربی همراه بود با پرسش و پاسخ حاضران خاتمه یافت.

شایان ذکر است هیئت پاکستانی، افغانی و بحرینی به همراه چند نفر از اعضای ایرانی کاروان جهانی الی بیت المقدس به دلیل عدم صدور ویزا از سوی دولت ترکیه وارد سوریه شده اند و به محض دریافت روادید لبنان جهت شرکت در برنامه روز جمعه عازم بیروت خواهند شد.

۱۳۹۱/۱/۸

اخبار مرتبط