رمز مسلمان شدن دانش‌آموزان انگلیسی

مدارس انگلیسی در سال‌های اخیر شاهد گرایش فزاینده دانش‌آموزان اروپایی به دین مبین اسلام بوده است. این در حالی است كه شمار مسلمانان انگلیسی در طول 6 سال كذشته حدود 37 درصد افزایش یافته و تعداد مساجد بنا شده در این كشور به 15000 مسجد رسیده است.

به گزارش نما، ایسنا به نقل از شبکه "الجزیره" نوشت: پژوهش‌های صورت گرفته در مرکز تحقیقات انگلیسی"گیتسون"، نشانگر آن است که ماهانه صدها انگلیسی مسلمان می‌شوند.

برخی از دانش‌آموزان انگلیسی که به دین اسلام روی آورده و مسلمان شده‌اند،‌ اینگونه داستان مسلمان شدن خود را تعریف می‌کنند.

« الکساندرا» دختر « لارن بوث» خواهر همسر "تونی بلر" نخست وزیر سابق انگلستان ماه رمضان گذشته مسلمان شد.

وی در این زمینه گفت: اسلام زندگی‌ام را به کلی تغییر داد و احترام و تواضع را وارد زندگی‌ام کرد.

الکساندرا در ادامه گفت: با پوشیدن حجاب احساس ارزش بیشتری می‌کنم.

این دختر انگلیسی در ادامه با تاکید بر این‌که «با اسلام عشق به خدا را آموختم و با گفتن شهادتین احساس آرامش و اعتماد بیشتری در خود دارم» اضافه کرد: بعد از پوشیدن حجاب معلمان و مدیران احترام خاصی برای من قائل هستند و تصمیم گرفتند یک نمازخانه در مدرسه به دانش‌آموزان مسلمان اختصاص دهند.

«جرج رندیف» 14 ساله که اصالتاً سوئدی است نیز می‌گوید: "عشق به مناره‌های مسجد، باعث می‌شد همیشه منتظر شنیدن صدای اذان باشم. وقتی اذان به گوشم می‌رسد احساس غریبی به من دست می‌داد تا اینکه با برخی از دوستانم مشورت کردم و به کمک آنها توانستم اطلاعاتی درباره اسلام از طریق اینترنت به دست بیاورم. پس از این کار موضوع را با خانواده‌ام مطرح کردم و به آنها گفتم که می‌خواهم مسلمان شوم،‌ که البته با اعتراض چندانی از سوی آنها روبه رو نشدم.

رندیف می‌گوید: وقتی مسلمان شدم و خانواده‌های مسلمان پایبند و مستحکم را دیدم که احترام و عشق و محبت در آنها موج می‌زد، تغییرات محسوسی در زندگی‌ام ایجاد شد و این سوال را از خود می‌پرسیدم که چرا رسانه‌های ما تا این حد درباره اسلام بد می‌گویند و تصویر نادرستی از آن ارائه می‌دهند؟!

« شیلا رود» 15 ساله هم از جنوب لندن درباره اسلام گفت: اسلام عشق حقیقی است. وی گفت از این‌که سال گذشته به دین اسلام مشرف شدم احساس سعادت می‌کنم.

وی بر این عقیده است که روزی اسلام تمام انگلستان را فرا خواهد گرفت.

کارشناسان در این راستا معتقدند کاهش تردد به کلیساها در انگلستان، قوانین طاقت فرسای یهودیت و مسیحیت و قواعد اخلاقی که در این کشور حاکم است کمبودها و خلاءهای روحی عمیقی برای انگلیسی‌ها به وجود آورده است که اسلام به راحتی می‌تواند آنها را جبران کند.

۱۳۹۲/۱/۲۸

اخبار مرتبط