اظهارات هاشمی رفسنجانی در جمع مدیران اقتصادی

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، می​گوید تقویت اعتماد مردم می‌تواند وحدت و همدلی را در جامعه ایجاد كند.

به گزارش نما، ‌آقای هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از مدیران، فعالان اقتصادی و کارآفرین کشور با توجه به نقش توده مردم در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی به تشریح اوج‌گیری مبارزه انقلابیون با رژیم پهلوی و نقش راهبردی امام (ره) در رهبری نهضت پرداخت.
وی تصریح کرد: در مبارزات قبل از انقلاب به رغم وجود گروه‌ها و جریانات مختلف که در مبارزه حضور داشتند و رنج‌هایی که مبارزین در زندان‌ها کشیدند، آنچه در نهایت کمر نظام شاهنشاهی را شکست، نقش مرجعیت امام (ره) و حضور توده‌های مردم در صحنه مبارزات بود.


اهم اظهارات رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام را در ادامه بخوانید؛


*پس از پیروزی انقلاب نیز در مقاطع مختلف حساس و بحرانی از جمله دوران دفاع مقدس، توطئه‌های ریز و درشت دشمنان داخلی و خارجی، بحران‌ها و دوران بازسازی و سازندگی کشور مردم و داوطلبان جان برکف بودند که حرف اول و آخر را در مصائب و بحران‌های کشور زدند و خواهند زد. این مهم، جز با اعتماد و اطمینان متقابل بین مردم و مسئولان ممکن نبود.


* رمز حضور مردم در عرصه‌های مختلف کشور اعتماد و اطمینان متقابل میان مسئولان و مردم است، مردم ایران مردمی نجیب و وفادار به نظام و انقلابند و نباید اعتماد و اطمینان آنان را نسبت به نظام و مسئولان مخدوش کرد.


* تقویت اعتماد مردم می‌تواند وحدت و همدلی را در جامعه ایجاد کند و حماسه سیاسی و اقتصادی نیز با جلب این اعتماد و وحدت و همدلی قابل تحقق خواهد بود.



111

برای مشاهده اخبار انتخاباتی جام اینجا کلیک کنید
کلیدواژه ها
اقتصادی | هاشمی | سیاسی | خبرآنلاین |
اخبار پیشنهادی
تلاش خاتمی و هاشمی برای آمدن یکی از دو نفر
از "اتاق فكر اصلاحات" چه خبر؟/ چرا هاشمی ائتلاف 1+2 اصلاح طلبان را مطرح می کند؟
هاشمی: عزم مردم برای تغییر جدی است
هاشمی و خاتمی تکلیف را مشخص کنند
نمایش نظرات
نظر متنی

نام کامل:
ایمیل:
نظر شما:
همزمان با تأیید انتشار نظر من،به من اطلاع داده شود
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود
ارسال
نظر صوتی
احتیاج به راهنمائی دارید؟

نام کامل:
ایمیل:
نظر شما:
ذخیره صدا ذخیره تصویر
01:00
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود

۱۳۹۲/۲/۴

اخبار مرتبط