به گزارش نما به نقل از فارس، حجتالاسلام سید محمود نبویان در نشست سیاسی در جمع دانشجویان دانشگاه بوعلی با بیان اینکه تفکر دنیاگرایی بعد از رنسانس در غرب پدید آمد اظهار داشت: دنیاگرایی از قرن 16 میلادی با انجام رنسانس در اروپا آغاز شد.
وی ادامه داد: غرب برای رسیدن به دنیاگرایی از ابزار شناخت دنیا، بهرهمندی از طریق ایجاد وابستگی به دنیا و استفاده حس و تجربه برای تسلط بر دنیا بهره گرفته است.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در ادامه با اشاره به اینکه حس و تجربه به طور مستقیم در شناخت دنیا به تفکر دنیاگرایی کمک کرده افزود: خروجی حس و تجربه به علم تجربی تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: در غرب علم تجربی در 100 سال گذشته به عنوان خدا مطرح شده و این در حالی است که ما در دانشگاههای خودمان علم تجربی را پذیرفتیم.
نبویان بیان داشت: تمام روشنفکران کشور ما بعد از عصر روشنگری در غرب یک کلمه هم از خود ندارند و هر چه را که به جامعه ارائه کردند را از غرب و علوم تجربی آنها دریافت کردند.
وی در ادامه به فلسفه پوزیتیویسم اشاره کرد و یادآور شد: در قرن 19 فلسفه پوزیتیویسم به وجود آمد که واژهها را به دو دسته الفاظ با معنی و بیمعنی تقسیم کرده که ملاک بامعنی بودن واژهها این است که به صورت مصداقی ما آنها را حس میکنیم.
رئیس کمیته اسلامی کردن دانشگاههای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه با بیان اینکه در تفکر دنیاگرایی هر چیزی را که با حس و تجربه دریافت میشود بامعنی است ابراز داشت: در این تفکر، خدا، ملائکه و روح را که با مصداق حس و تجربه نمیتوان تجربه کرد بیمعنی است.
وی با بیان اینکه مایکل پترسون در کتاب عقل و اعتقاد دینی میگوید که اولین فضانوردی که به فضا رفت چون خدا را در فضا ندید گفت خدا دروغ است اذعان داشت: در مقابل این تفکر قرآن به عنوان یک سند تاریخی خط بطلانی بر همه این تفکرات کشیده است.
نبویان در ادامه با اشاره به مواضعی که در قبال تفکر غرب در ایران شکل گرفته بود، پرداخت و گفت: یکی از این مواضع پذیرش کامل تفکر غرب به معنی از نوک سر تا نوک پا غربی شدن بود که آن را تقیزاده در دوره مشروطه و در دوران اصلاحات موسوی لاری و حجاریان بیان میکردند.
وی اضافه کرد: برخی از مسلمانان نیز غرب را به صورت مطلق نفی میکنند که این هم درست نیست چون غرب یکسری چیزها دارد که درست است و باید از آنها استفاده کرد.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در ادامه با اشاره به اینکه گروهی در اسلام پیگیر سازش با غرب هستند خاطرنشان کرد: این افراد معتقدند که دین فقط برای نماز خواندن و روزه گرفتن است و دین نباید در سیاست و اقتصاد دخالت کند که این تفکرات را در ایران افرادی مثل بازرگان مطرح میکردند.
وی افزود: برخی افراد هم میگفتند با توجه به اینکه غرب خوبیهایی دارد باید از این خوبیها استفاده کنیم و بقیه رفتارهای غرب را رها کنیم اما انقلاب اسلامی در مقابل همه این تفکرات برای ایجاد تمدن جدید اسلامی در مقابل تمدن غرب به وجود آمده است.
نبویان ادامه داد: دعوای غرب با انقلاب اسلامی بر سر موضع دو تمدن است به این معنا که اگر تمدن اسلامی در جهان حاکم شود تمدن غرب از بین خواهد رفت.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تفکر غربی در حال حاضر در کشور ما غلبه یافته است بیان داشت: تمدن مدرن غربی با تمدن اسلامی در تقابل است و جمهوری اسلامی معتقد است که تمدن اسلامی باید تمدن غربی را برچیند.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه جامعهشناسی فعلی که در دانشگاهها تدریس میشود باطل است تصریح کرد: ما معتقدیم که این علوم غربی باید به طور کامل تغییر کند.
وی اضافه کرد: بعد از انقلاب دعوای غرب با ما شروع شد و فشارهای زیادی را وارد کردند و حتی روسای جمهوری چون بنیصدر، هاشمی و خاتمی طبق گفته سخنگوی دولت هاشمی افکار لیبرالیستی دارند.
نبویان افزود: در دوره اصلاحات خود اصلاحطلبان میگفتند قرآن را باید اصلاح کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه در دوران اصلاحات ارزشهای تمدن اسلامی در حال سست شدن بود ابراز داشت: در سال 84 دولتی که ادعای اسلامگرایی و ارزشگرایی داشت بر سر کار آمد و گفتمان عدالت را که در انقلاب ایجاد شده را میخواست حفظ کند اما پرچمدار این جریان در دولت دهم از مسیر خارج شد.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری افزود: در انتخاب رئیس جمهور یازدهم باید کسی را انتخاب کنیم که گفتمان اسلامگرایی، گفتمان امام حسین و امام زمان(عج) را زنده کند که همان گفتمان عدالتطلبی و ظلمستیزی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در سال 91 بودجه عمومی کشور 144 هزار میلیارد تومان بود بیان داشت: برای تامین این بودجه ما باید روزانه 2 میلیون و 700 هزار بشکه نفت میفروختیم که از تیرماه سال گذشته دشمنان اجازه ندادند حتی یک قطره بفروشیم و این در حالی است که 49 درصد بودجه کشور از محل فروش نفت تأمین میشود.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری اضافه کرد: ایران با هزار فشار توانست در تیرماه 630 هزار بشکه و در مرداد ماه 780 هزار بشکه نفت را صادر کند.
وی به اعمال تحریمهای همه جانبه از سوی غرب به خصوص امریکا اشاره کرد و گفت: با اعمال تحریمها اجازه خرید دارو با چند برابر قیمت بیشتر را هم به ما نمیدهند و بالاترین تحریم اعمال شده علیه ایران تحریم بانک مرکزی است.
نبویان اذعان داشت: از تیرماه سال گذشته تاکنون تمام بانکهای دنیا را به روی ایران تعطیل کردند و در این مدت حتی اجازه جابجایی یک دلار را هم نمیدهند و برای انجام معادلات مجبوریم که به واسطهها رشوه دهیم تا معامله انجام شود.
وی در ادامه به گرانیهای مرغ در ماه رمضان اشاره کرد و بیان داشت: ما کنجاله را خریداری کردیم و این محصول به مدت شش ماه بر روی آبهای خلیج فارس به علت اینکه نمیتوانستیم پول را پرداخت به خاطر تحریم بانک مرکزی سرگردان بود و حق تخلیه نداشتیم.
رئیس کمیته اسلامی کردن دانشگاههای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان با بیان اینکه امریکا به دنبال نابود کردن تمدنسازی اسلامی در ایران است گفت: ایران در اوج تحریمها و فشارهای بینالمللی به علومی چون هوافضا و سلولهای بنیادین دست یافته و نشان داده که تحریمها خللی بر اراده راسخ جوانانش وارد نمیکند.
نبویان در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه برنامه جبهه پایداری برای اجرای عدالت چیست؟ اظهار داشت: اجرای عدالت سالها و دهها سال به طول میکشد.
وی ادامه داد: تا وقتی که منافع شخصی خود را پیگیری میکنیم به دیگران ظلم میشود و عدالت صد در صدی در جامعه ایجاد نمیشود.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری افزود: تنها برنامه درست برای اجرای عدالت فقط برنامه اسلامی درست است چون در برنامههای انسانی احتمال خطا وجود دارد اما تنها گفتمان خطاناپذیر، اسلام است.
وی اضافه کرد: عدالت اگر در قالب دین اسلام و فرمان خدا عمل شود محقق خواهد شد.
نبویان در ادامه به پرسشی در خصوص شاخصههای تمدن اسلامی اینگونه پاسخ داد و بیان داشت: تمدنهای اسلامی شاخصهای مختلفی دارد و چون اسلامی است همه شاخصها باید در راستای ارزشهای اسلامی انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش باید در راستای شاخصهای اسلامی ایجاد شود و دانشگاهها، جامعه و بانکداری ما اسلامی نیستند که شاخصههای آنها باید در تمام ابعاد اسلامی شود.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری اضافه کرد: رشد و توسعه تکنولوژیکی ارکان تمدن اسلامی است و باید مد نظر باشد.
*فشارهای غرب علیه برنامه هستهای ایران مصداق بیعدالتی
وی در ادامه به فشارهای غرب در خصوص برنامه هستهای ایران اشاره کرد و آن را مصداقی از بیعدالتی دانست.
نبویان تصریح کرد: غرب در حالی که خود بمب اتمی دارد در برابر برنامه صلح آمیز ایران با اعمال تحریمها و فشارهای مختلف صفآرایی کرده است.
وی در ادامه با بیان اینکه مذاکره با آمریکا به شرطی است که آنها با عدالت با ما رفتار کنند تاکید کرد: آمریکا پولهای ایران را از اول انقلاب بلوکه کرده و نمیدهد به طوری که صدها میلیارد دلار پول نفت ما را در بانکهای خارجی بلوکه شده است.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری ادامه داد: آمریکا بعد از اینکه شاه از ایران فرار کرد او را پناه داد و تمام خریدهای نظامی انجام شده توسط شاه را انبار کرده و به ما تحویل نمیدهد و در این شرایط خواهان مذاکره هستند.
وی اضافه کرد: آمریکا بعد از انقلاب گروههای تروریستی چون کومله را در کردستان، خلق عرب را در خوزستان و خلق ترکمن را علیه مردم ایران ایجاد کرد و هشت سال جنگ را با حمایتهای نظامی شرق و غرب و پولهای کویت به ایران تحمیل کرد.
نبویان افزود: مردم ایران زیر بار سلطه و زور نمیروند و مذاکره شرایط عدالتطلبانه دارد پس باید مثل دو کشور پشت میز مذاکره بنشینیم چون تعامل ما با دنیا بر اساس انسانیت است.
وی در ادامه به سئوال دیگری مبنی بر اینکه وحدت بهتر است و جبهه پایداری برای وحدت با دیگران چه برنامهای دارد؟ پاسخ داد: جبهه پایداری معتقد است که وحدت باید حول سه محور خدمت صادقانه به مردم، اخلاص نسبت به خدا و تبعیت از رهبری باشد و این سه شاخص اصلی جبهه پایداری برای ایجاد وحدت است.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری افزود: هر کس و گروهی این سه شاخص وحدت را نداشته باشد او را قبول نداریم وحدت باید حول شاخصها و ارزشهای اسلامی، مردم و رهبری ایجاد شود.
وی در ادامه به پرسش دیگری درباره اینکه جبهه پایداری از اسم سعید جلیلی سوء استفاده کرد و چرا باقری لنکرانی را به عنوان کاندیدای خود معرفی کرده است؟ تصریح کرد: جبهه پایداری در ابتدا تعداد 35 نفر را در نظر گرفت و بعد از انجام کارهای کارشناسی تعداد چهار نفر باقی ماندند.
نبویان تأکید کرد: جبهه پایداری در انتها از بین چهار نفر که فتاح، میرکاظمی، جلیلی و باقری لنکرانی را تشکیل میداد با انجام جمعبندیها به شخص باقری لنکرانی رسید، هرچند این افراد هیچ کدام قدرتطلب نبودند.
*احزاب در ایران به دنبال قدرتطلبی هستند
وی ادامه داد: شرکت در انتخابات واجب و تکلیف شرعی است و در واقع جبهه پایداری به تحزب و گروههای سیاسی اعتقادی ندارد و در ایران ثابت شده که احزاب کاربردی ندارند چون آنها به دنبال قدرتطلبی هستند.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در ادامه با بیان اینکه رأی دادن به فرد اصلح واجب شرعی است گفت: رأی به غیر اصلح و ائتلاف با آن حرام است و در واقع اصلح با غیر اصلح نمیتواند ائتلاف کند چون حرام است.
وی اضافه کرد: باقری لنکرانی تیم قوی اقتصادی دارد و در حال حاضر برنامه اقتصادی او را تدوین میکنند البته جلیلی فردی توانمند است اما او قبلاً سابقه وزیر نداشته در صورتی که رئیس جمهور باید فردی باشد که در کابینه فعالیت کرده و بتواند امور اجرایی را اداره کند.
نبویان افزود: جبهه پایداری برای جلیلی احترام قائل است چرا که او پرونده هستهای را خوب هدایت میکند و با تواناییهایی که دارد بعد از تشکیل دولت میتواند وزیر خارجه شود.
وی در ادامه در پاسخی در مورد گرانیها گفت: ما منکر مشکلات و گرانیها در کشور نیستیم.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری افزود: با عامل تحریمها فشارهای زیادی به کشور وارد شده اما دولت در کنترل مسائل بیعرضگی کرد اما باید همه مسئولان برای حل مشکلات تلاش کنند.
وی ادامه داد: تک تک مردم ایران از مسئولانی مانند من بهتر هستند و این حرف که مردم از حاکمیت ناراضی هستند را قبول ندارم.
نبویان اضافه کرد: همه میدانند که در کشور گرانی وجود دارد لذا دولت که مسئول امور اجرایی است باید مشکلات را حل کند.
نبویان به پرسشی درباره اینکه جبهه پایداری هم اهل قهر است ابراز داشت: در کشور ما همه وزرا و روسای جمهور اهل قهر هستند و مجلس هفتم در زمان خود قهر کرد و احمدینژاد نیز قهر کرد.
*هر کس بگوید نظر رهبری با من است، دروغگوست
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه هاشمی ورود خود به انتخابات را منوط به رهبری دانسته است بیان داشت: رهبری اعلام کرده هیچ کس حرف خود را به من مستند نکند و رأی من مخفی است و به نظر من هر کس بگوید نظر رهبری با من است دروغ میگوید.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در ادامه با بیان اینکه هاشمی به عملکرد خانواده خود در جامعه نگاه کند تصریح کرد: خانواده هاشمی قانونگریز است و همسر هاشمی در انتخابات سال 88 گفت من به موسوی رأی دادم اگر رأی نیاورد بیرون بریزید که این دستور به اغتشاش بود.
وی ادامه داد: همه خانواده هاشمی اغتشاشگر هستند و قانون را قبول ندارند، من از هاشمی میپرسم شما که قانون را قبول ندارید چرا میخواهید در انتخابات شرکت کنید.
نبویان در بخش دیگری از سخنان خود به خاتمی اشاره کرد و اذعان داشت: خاتمی که میگفت تقلب شده آیا قانون تغییر کرده و یا اینکه شورای نگهبان عوض شده که میخواهد وارد انتخابات شود که تقلب شود.
وی اضافه کرد: سال 88 در کشور تعداد 46 هزار صندوق رأی داشتیم که موسوی در 45 هزار صندوق رأی نماینده داشت و احمدینژاد در 30 هزار صندوق و کروبی در 13 هزار صندوق رأی، نماینده داشتند اگر تقلبی شده بود چرا نمایندگان کاندیداها موردی را گزارش نکردند.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در ادامه با اشاره به اینکه همسر موسوی استدلال میکرد چون موسوی ترکزبان است همه ترکها به او رأی دادند خاطرنشان کرد: همسر موسوی چون لر است میگفت لرها هم به داماد خود رأی دادند و آنها بر این اساس ادعای پیروزی در انتخابات را داشتند.
وی در ادامه به پرسش دیگری مبنی بر اینکه نظر شما در خصوص هدفمندی یارانهها چیست؟ ابراز داشت: اجرای هدفمندی یارانهها از ضروریات کشور بود که انجام شد و باید این طرح تداوم یابد.
نبویان گفت: در اجرای هدفمندی یارانهها نسبت به بخش تولید و اختصاص درآمد به این حوزه ضعیف عمل شد که تحریمها در عدم تخصیص سهم بخش تولید از هدفمندی یارانهها با توجه به کاهش درآمد دولت موثر است.
وی ادامه داد: تحریمهای بانکی و عدم جابهجایی ارز و در کنار آن فشارهای خارجی عدم تدبیر دولت در حمایت از تولید داخلی به این بخش آسیب وارد کرد.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در پایان در پاسخ به اینکه آیا بصیرت شما بیشتر است یا رهبری؟ نیز گفت: بصیرت مقام معظم رهبری از همه بیشتر است و ایشان گفتند که نظر احمدینژاد به من نزدیکتر از نظر هاشمی به من است.