سایت "سحام نیوز" (sahamnews) نزدیک به مهدی کروبی مدعی دیدار مجدد "اسحاق جهانگیری" کاندیدای اصلاح طلب، با رهبر انقلاب شد.
بنا بر گزارشی که سحام نیوز منتشر کرده، آقای جهانگیری یکشنبه گذشته برای دومین بار به دیدار رهبری رفته تا با ایشان در خصوص انتخابات پیش رو رایزنی کند.
سحام نیوز در خصوص جزئیات این ملاقات نوشته: «در این دیدار، ابتدا این وزیر دولت اصلاحات در سخنانی از التزام خود به قانون اساسی و ولایت فقیه سخن به میان رانده و خود را اصلاح طلبی خوانده که در چارچوب قانون حرکت نموده و در صورت رأی آوری، علاقمند به همراهی با رهبری است و از این حیث هم هیچ مشکلی ندارد.»
سایت نزدیک به کروبی می افزاید: «در ادامه این دیدار، آقای [آیت الله] خامنه ای نیز به ذکر مواردی می پردازد؛ از آن جمله به وی گوشزد می کند که من با اصلاح طلبان مشکلی ندارم و از حضور آنان در انتخابات استقبال می کنم، اما با فتنه گران مشکل دارم و کسانی که حوادث سال 88 را به وجود آوردند را نمی شود در چارچوب نظام پذیرفت. از فتنه گران فاصله گرفته و با اصلاح طلبان درون حکومت به انتخابات ورود کنید.»