رحیمی: بیشترین برق مورد نیاز كشور در قبل و بعد از انقلاب در دولت های نهم و دهم تولید شد

معاون اول رییس جمهوری با بیان این كه بیشترین برق مورد نیاز كشور در دولت های نهم و دهم تولید شده است، گفت: تولید برق در این سطح و صادرات آن به برخی كشورهای همسایه از دستاوردهای بزرگ دولت های نهم و دهم است.

به گزارش نما به نقل از ایرنا، ' محمدرضا رحیمی ' صبح روز سه شنبه پس از افتتاح نیروگاه سیكل تركیبی گناوه در جمع متخصصان و دست اندركاران ساخت این نیروگاه، افزود: خوشبختانه در مدت فعالیت دولت های نهم و دهم وزارت نیرو توانسته است اقدامات بسیار خوبی در راستای ایجاد ظرفیت و تولید برق در كشور انجام دهد.
رحیمی اظهارداشت: وزارت نیرو در مدت هشت سال فعالیت دولت های نهم و دهم ظرفیت های بسیار خوبی در راستای تولید برق در كشور انجام داده است.
وی با بیان این كه هیچ گاه در طی این هشت سال با خاموشی در كشور مواجه نبوده ایم، گفت: در این مدت توانسته ایم علاوه بر تامین برق مورد نیاز كشور، حتی مازاد آن را به كشورهای دیگر صادر كنیم.
معاون اول رییس جمهوری با اشاره به این كه استان بوشهر ظرفیت های بسیار خوبی از لحاظ تولیدات برق و گاز در كشور دارد اظهارداشت: ما توانسته ایم در خصوص گاز مورد نیاز كشور علاوه بر تامین داخلی، حتی به كشورهای همسایه و اروپایی گاز صادر كنیم.
رحیمی با بیان این كه امروز در سفر یك روزه به استان بوشهر قرار است پروژه های مختلفی افتتاح شود، گفت: برای اجرا و به بهره برداری رسیدن این پروژه ها حدود سه میلیارد تومان هزینه صرف شده است.
معاون اول رییس جمهوری پس از بازدید از بخش های مختلف نیروگاه سیكل تركیبی گناوه برای افتتاح سایر پروژه ها از جمله شبكه آبیاری و زهكشی سد رییسعلی دلواری به شهرستان دشتستان سفر می كند.

۱۳۹۲/۳/۷

اخبار مرتبط