پاسخی كوبنده یك فرزند شهید به حسن روحانی!

عکس خبري -پاسخي کوبنده يک فرزند شهيد به حسن روحاني!

حال در جواب جناب آقای روحانی، در ذیل قسمتی از بیانات مقام معظم رهبری را با ذكر آدرس می آورم؛ تا مردم عزیز و فهیم مان خود قضاوت نمایند.

به گزارش نما به نقل از شریان نیوز، خدا را شاکریم که بار دیگر حماسه ای بزرگ در شأن امت ایران اسلامی ایجاد خواهد شد و بار دیگر مردم عزیز و زمان شناس ما از این امتحان الهی روسفید و سربلند بیرون خواهند آمد.
در این رهگذر نیز کاندیداهای محترمی که از سوی نهاد بابرکت شورای محترم نگهبان احراز صلاحیت شده و برای سکانداری قوه مجریه صالح شناخته شده اند، با نظرات و بیان اعتقاداتشان در صداوسیما، خود را در معرض قضاوت اقشار گوناگون مردم قرار می دهند.

شب گذشته (6/3/1392) در برنامه گفتگوی ویژه خبری جناب حجه الاسلام حسن روحانی در پاسخ به سؤالات مجری محترم برنامه مطالبی را گفتند که بسیار جای تأمل دارد که در ذیل به دو مورد آن اشاره می کنم.

جناب آقای روحانی (دبیر شورای عالی امنیت ملی دولت اصلاحات) تمام اقدامات انجام شده در زمان خود را به رهبر معظم انقلاب نسبت داده و خود و تیم هسته ای اش را از اتهامات وارده مبنی بر عقب نشینی کردن در مقابل زیاده خواهی های دشمنان را یکطرفه تبرئه کرد. وی مدعی شد که تصمیماتشان در آن زمان با تایید مقام معظم رهبری همراه بوده است.

همچنین در خصوص قراردادهای سعدآباد، بروکسل و پاریس، گفت که اینه دروغ است و این مسائل را بی سوادها مطرح کردند.

در مورد تعطیلی یو.سی.اف نیز در جواب سؤال مجری با لحنی کنایه ای گفت که شما آن زمان کجا بودید؟! ... در زمان ما هیچ توقفی صورت نگرفته بود... ما فناوری را تکمیل کردیم...

حال در جواب جناب آقای روحانی، در ذیل قسمتی از بیانات مقام معظم رهبری را با ذکر آدرس می آورم؛ تا مردم عزیز و فهیم مان خود قضاوت نمایند.

«همين مسئله‌ى انرژى هسته‌اى را که بايد پشتوانه‌ى مستحکم اعتماد به نفس ما ملت ايران مي شد، خواستند وسيله‌اى بکنند براى اينکه اعتماد به نفس را از ما بگيرند. هى فشار آوردند که بايد اين را تعطيل کنيد، بايد آن را تعطيل کنيد، بايد آن را تعطيل کنيد. رسيدند به کارخانه‌ى يو.سى.اف اصفهان، گفتند: اين را هم بايد تعطيل کنيد. آن مقدمات اوّلى است. بنده آن وقت به مسئولين گفتم که اگر اين حرف را گوش کرديد، فردا خواهند گفت بايد معادن اورانيوم را هم که توى اين کشور هست، کلاً يک‌جا جمع کنيد بدهيد به ما، تا خاطرجمع شويم که شما نمي خواهيد بمب اتم بسازيد!

اين فرايند عقب‌نشينى البته براى ما يک فايده‌اى داشت- بى‌فايده نبود اين عقب‌نشينى‌ها- فايده‌اش اين بود که هم خودمان وعده‌ها و حرفهاى رقباى اروپائى و غربى را تجربه کرديم، هم افکار عمومى دنيا تجربه کرد. امروز هر کس به ما ميگويد آقا تعليق موقت بکنيد، ما مي گوئيم تعليق موقت را که يک بار کرديم؛ دو سال! دو سال تعليق موقت کرديم. فايده‌اش چه شد؟ اول گفتند موقت تعليق کنيد، گفتند تعليق داوطلبانه بکنيد؛ ما هم به خيال موقت و به خيال داوطلبانه، تعليق کرديم. بعد هر وقت اسم از برداشتن تعليق آمد، يک قرشمال بازى‌اى در سطح دنيا درست کردند- در سطح مطبوعات و رسانه‌ها و محافل سياسى- واى، داد، داد، ايران ميخواهد تعليق را بشکند! تعليق شد يک امر مقدس که ايران اصلاً حق ندارد نزديکش برود! ما اين را تجربه کرده‌ايم؛ ديگر، تجربه‌ى جديدى نيست. آخرش هم گفتند: اين تعليق موقت کافى نيست؛ اصلاً بايد به کلى بساط اتمى را جمع کنيد. همين اروپائى‌ها که ميگفتند شش ماه تعليق کنيد، وقتى اين کار را کرديم، گفتند بايستى جمع کنيد! اين فرايند عقب‌نشينى، اين فايده را براى ما داشت؛ هم براى خود ما تجربه شد، هم براى افکار عمومى دنيا تجربه شد. ليکن عقب‌نشينى بود ديگر؛ عقب‌نشينى کردند.

من همان وقت هم در جلسه‌ى مسئولين- که از تلويزيون پخش شد- گفتم اگر چنانچه بخواهند به اين روند مطالبه‌ى پى‌درپى ادامه بدهند، بنده خودم وارد ميدان مي شوم؛ همين کار را هم کردم. بنده گفتم که بايستى اين روند عقب‌نشينى متوقف شود و تبديل بشود به روند پيشروى، و اولين قدمش هم بايد در همان دولتى انجام بگيرد که اين عقب‌نشينى در آن دولت انجام گرفته بود؛ و همين کار هم شد. در زمان دولت قبل، اولين قدم به سمت پيشرفت برداشته شد؛ تصميم گرفته شد که کارخانه‌ى يو.سى.اف اصفهان راه‌اندازى شود، و راه‌اندازى هم شد، و دنبالش هم بحمداللَّه اين پيشرفت هاى بعدى است تا امروز.» (بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دانشجويان دانشگاه‌هاى استان يزد- ۱۳۸۶/۱۰/۱۳)

واقعاً متعجبم از حافظه جناب روحانی که توقف دوساله برنامه هسته ای و عقب نشینی از مواضع اصلی کشور و آغاز دوباره فعالیت های هسته ای با ورود رهبری عزیز را از یاد مبارکشان برده اند!
و اما مطلبی در خصوص تطهیر اصحاب فتنه سال 88 و مظلوم نمایی توسط جناب روحانی؛

جناب روحانی با بیان اینکه باید فراجناحی کار کرد، گفت: «من با افراط و افراطگری اصلا میانه‌ای ندارم و معتقدم آنهایی که در مسیر افراط بودند، حالا ولو اینکه حسن نیت داشته‌اند عملا به کشور خدمت نکرده‌اند. اگر افراط نبود، 4 سال پیش نه اردوکشی خیابانی را شاهد بودیم و نه نیاز به قوه قضائیه و نه زندان و نه حصر بود. اگر در مسیر عدل و اعتدال باشیم، ما می‌توانیم کشور را اداره کنیم.»
در پاسخ به این ادعای وی باز هم سخنانی از رهبر معظم انقلاب را به ایشان و دوستان اصلاح طلبشان یادآور می شوم که علت اردوکشی های خیابانی قانون گریزی و زیاده خواهی بود و خسارتهای جبران ناپذیری که به ملت و کشور وارد کردند:

«دشمن تلاش ميکند زحمت مردم را باطل کند- همچنان که در سال 88 کردند- اين هم يکى از کارهاى دشمنان بود؛ کسانى را وادار کردند که برخلاف قانون، توقعاتى بکنند و بر اساس آن توقعات، سعى کنند مردم را در مقابل نظام قرار دهند؛ که البته به توفيق الهى موفق نشدند. راه اساسى براى اينکه مشکلات انتخاباتى پيش نيايد، التزام به قانون است. ... آنهائى که آن سال آن خسارت را به کشور و به ملت وارد کردند و براى کشور هزينه درست کردند، اگر تسليم قانون بودند، اينجورى نميشد. قانون معيّن کرده است که اگر کسى اعتراضى دارد، بيايد. آن سال گفته شد؛ حتّى ما از شوراى محترم نگهبان خواهش کرديم، آن زمان را تمديد هم کردند که آراء بازشمارى شود... خب، زير بار نرفتند! کارشان منطقى نبود، معقول نبود؛ براى کشور هزينه درست کردند.» (بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در ديدار دست اندرکاران برگزارى انتخابات- ‌۱۳۹۲/۰۲/۱۶)

«...فتنه‌ى88... ادعا کردند که قانون‌گرا هستند، بعد خب مردم به آنها رأى ندادند، اکثريت مردم به کس ديگرى رأى دادند؛ اينها بنا کردند دعوا راه انداختن که چرا! کشور را، ملت را مدتى مضطرب کردند، دشمن را خوشحال کردند؛ البته آخرش هم در مقابل مردم ديگر تاب نياوردند و عقب نشستند. گناه آتش‌افروزان فتنه‌ى 88 همين بود که به قانون تمکين نکردند، به رأى مردم تمکين نکردند. (بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع بزرگ مردم کرمانشاه- ‌۱۳۹۰/۰۷/۲۰)

«همه هم بايد تابع قانون باشند. آنجائى اشکال پيش مى‌آيد که تخلف از قانون انجام ميگيرد. سال 88 اشکالاتى که وارد شد، خسارتى که به کشور وارد کردند و نگذاشتند کشور و ملت طعم آراء چهل ميليونى را درست بچشد، به خاطر تخلف از قانون بود. يک عده‌اى يا براى خاطر اغراض نفسانى، يا هدفهاى خلاف سياسى، يا هرچه- حالا در آن زمينه نمي خواهيم قضاوتى بکنيم- از قانون تخلف کردند، خطا کردند، از راه غير قانونى وارد شدند؛ هم به خودشان صدمه زدند، هم به ملت صدمه زدند، هم به کشور صدمه زدند. راه درست، راه قانون است. همه تابع قانون باشند، همه تسليم قانون باشند. گاهى ممکن است يک قانون، صددرصد درست هم نباشد، اما از بى‌قانونى بهتر است.» (بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در ديدار اقشار مختلف مردم- ‌۱۳۹۲/۰۲/۲۵)

و اما آن چه که آقای روحانی و طیف اصلاح طلب حامی ایشان باید بدانند این است که این همه مصائب پیش آمده توسط اصحاب فتنه (دوستان ایشان) ربطی به مناظره های انتخاباتی نداشت و از سالها قبل برای چنان روزهایی برنامه ریزی شده بود. چرا که رهبری عزیزمان می فرمایند:

« سال 78 که آن حوادث پيش آمد، آن کسى که اين حوادث را خنثى کرد، مردم بودند. روز بيست و سوم تير سال 78 مردم آمدند در خيابانها، توطئه‌ى دشمن را که سالها برايش برنامه‌ريزى کرده بودند، در يک روز باطل کردند. آن روز گذشت. موج دوم، باز يک برنامه‌ريزى ده‌ساله بود تا سال 88. به نظرشان فرصتى به دست مى‌آمد. به خيال خودشان زمينه‌ها را آماده کرده بودند. مطالباتى هم مردم داشتند- مردمى که وابسته‌ى به نظامند، وفادار به نظامند- فکر کردند از اين مطالبات بتوانند استفاده کنند؛ لذا آن قضاياى سال 88 به وجود آمد. دو سه ماه تهران را متلاطم کردند- البته فقط تهران را- دو سه ماه توانستند دلها و ذهنها را به خودشان مشغول کنند. اينجا هم مردم آمدند توى ميدان. بعد از آنکه باطنها ظاهر شد، در روز قدس مردم ديدند که اينها حرف دلشان چيست، در روز عاشورا فهميدند که اينها عمق خواسته‌هاشان تا کجاست، مردم عزيز ما به ميدان آمدند و حماسه‌ى نُه دى را به راه انداختند. نه فقط در تهران، بلکه در سراسر کشور، ميليونها نفر در روز نهم دى، بعد هم بلافاصله در بيست و دوى بهمن آمدند توى ميدان، غائله را ختم کردند. اين، هنر مردم است. درود به مردم ايران. درود به ملت مؤمن و مبارز و بصير و آگاه ايران. ان‌شاءاللَّه به توفيق الهى، مردم همين راه را و همين خط را و همين آرمان را و همين عزم و همت را تا آخر ادامه خواهند داد.» (بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیست و دومین سالگرد امام خمینی(ره)- 14/03/1390)

خداوند عاقبت همه ما را ختم بخیر و بصیرت لازم را به ما عطا فرماید و آن را که به صلاح ملت و کشور هست برای ما مقدر نماید.

محمود عدالت منش– فرزند شهید علی عدالت منش

۱۳۹۲/۳/۸

اخبار مرتبط