نائب رئيس هيئت مركزي نظارت بر انتخابات شوراها در گفتگو با نما مطرح كرد:

حامیان فتنه 88 به همراه چه كسانی در انتخابات شوراها رد صلاحیت شدند؟

عکس خبري -حاميان فتنه 88 به همراه چه کساني در انتخابات شوراها رد صلاحيت شده اند؟

احمد امیرآبادی فراهانی گفت: برخی از افرادی كه در ماجرای فتنه سال 88 باعث تحریك مردم شدند و كارنامه خوبی از خود به جای نگذاشته اند و مقابل انقلاب زاویه دارند رد صلاحیت شدند

گروه سیاسی  نما : احمد امیرآبادی فراهانی، نائب رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها در گفتگو با نما اعلام کرد: تمام کاندیداهایی که همچنان بر مواضع سران فتنه پافشاری و از آنها در سخنرانی‌ها و گفت‌وگوها حمایت کرده‌اند ردصلاحیت شدند.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي درباره رد صلاحيت برخي از چهره هاي نزديک به اصلاح طلبان  در انتخابات شوراها اعلام کرد: برخي از افرادي که در ماجراي فتنه سال 88 باعث تحريک مردم شدند و کارنامه خوبي از خود به جاي نگذاشته اند و مقابل انقلاب زاويه دارند رد صلاحيت شدند اما اينکه گروه يا جريان سياسي خاصي مورد نظر هيت نظارات باشد اين چنين نبوده چرا که اصلاح طلبان در هيت عالي نظارت استانها حضور دارند و در موضوع نظارت با دقت عمل شده است.
نائب رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها، در پاسخ به سوالی درباره فرآیند اجرایی بررسی صلاحیت‌ها، گفت: در شورای اسلامی روستاها، هیئت نظارت در بخش‌ها به این صلاحیت‌ها رسیدگی می کند و سپس نتیجه را به اطلاع هیئت شهرستان می رساند. در این مرحله اگر شکایتی بود، رسیدگی می شود و در نهایت هیئت استان نظر نهایی را به اطلاع می رساند.
عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس  از تایید صلاحیت بیش از ۹۵ درصد کاندیداهای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در سراسر کشور خبر داد.و افزود: ما در کشور 300 هزار و 165 نفر ثبت نام داشتیم که از این تعداد 8 هزار و 450 نفر رد صلاحیت شده و 5 هزار و 730 نفر اعتراض داشتند. در تهران هم 210 نفر شکایت کردند که 89 نفر رد شد و 121 نفر دوباره تایید شدند.
وي تصريح کرد: نمايندگان مجلس در هيت هاي مرکزي حضور دارند و در بيشتر شهرستانها و بخش ها نظارت بر عهده معتمدين مردم است. ما در بررسي ها به منسب و گروه ها توجهي نداريم و براي ما ملاک قانون است . رد صلاحیت شدگان تا 12 خرداد مهلت دارند اعتراض کنند و ما به سرعت پیگیری می کنیم تا به تبلیغاتشان برسند.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان کرد: بررسی اعتراض کسانی که به هیئت مرکزی اعتراض کرده بودند یا کسانی که از روستاها به هیئت استانی اعتراض داشتند ادامه دارد و به زودی نتیجه قطعی اعلام می شود.
هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها اعلام کرده است نهایتا تا 12 یا 13 خردادماه سال‌جاری نظرشان را پس از بررسی مجدد صلاحیت‌ها اعلام می‌کنند
وي درباره معايب و محاسن شوراهاي اسلامي در کشور هم افزود: اين نهاد مردمي و محله اي مي تواند در مشکلات اقتصادي  و اجتماعي مردم در کشور اثر گذاري فراواني داشته باشد ما بايد از شوراها مراقبت کنيم تا آنها سياسي نشوند.

۱۳۹۲/۳/۹

اخبار مرتبط