به گزارش نما به نقل از شبکه خبر، این خبرگزاری در مطلبی با بزرگنمایی توان نظامی رژیم صهیونیستی و القا خطرناک بودن راکتور آب سنگین اراک، از احتمال بمباران سایت اراک خبر داد.
رویترز نوشت: ایران اعلام کرده که سال آینده یک راکتور هسته ای را در اراک راه اندازی می کند و غرب بیم آن دارد که از این پروژه برای ساخت سلاح هسته ای استفاده شود، اما رژیم صهیونیستی که سابقه بمباران سایت های مشابه در خاورمیانه را دارد، ممکن است برای پیش گیری از تکمیل این راکتور به آن حمله کند.
غربی ها و صهیونیست ها جدول زمانی آغاز به کار رآکتور آب سنگین اراک را رصد می کنند و کارشناسان میگویند هر حمله ای به این رآکتور باید پیش از راه اندازی آن صورت گیرد تا تشعشعات رادیواکتیو منطقه را فرانگیرند.
ایران تاکید کرده که این رآکتور قرار است ایزوتوپهای دارویی و کشاورزی تولید کند، اما تحلیلگران می گویند که این امکانات می تواند با فرآوری سوخت مصرف شده، برای تولید پلوتونیوم لازم جهت تولید بمب هستهای نیز بهکار گرفته شود. ایران تاکید کرده که به هبچ وجه چنین قصدی ندارد.
عاموس یالدین، رئیس سابق اطلاعات نظامی اسرائیل، می گوید: حمله به یک راکتور فعال می تواند یک چرنوبیل دیگر به وجود آورد. حادثه ای که در زمان شوروی و در سال 1986 رخ داد و منجر به گسترش تشعشعات هسته ای اروپا شد.
یالدین، خود یکی از هشت خلبان حمله کننده به سایت اوسیراک عراق در سال 1981 بود. در آن زمان اسرائیل به این باور رسید که این سایت به تولید سوخت هسته ای نزدیک شده و تصمیم به بمباران آن گرفت.
همچنین رژیم صهیونیستی در سال 2007 به سایت سوریه که امریکا مدعی شده بود با همکاری کره شمالی ساخته شده، حمله کرد. سوریه این مطلب را تکذیب کرده است.
اعتقاد گسترده ای وجود دارد که اسرائیل تنها کشور دارای سلاح هسته ای در خاور میانه است و فعالیت های هسته ای ایران را بزرگترین خطر برای خود می داند. به نظر می رسد اگر دیپلماسی و تحریم ها برای تسلیم کردن ایران به نتیجه نرسد، این رژیم به تاسیسات ایران حمله می کند.
تهدیدهای رسمی و رسانه ای رژیم صهیونیستی تازگی ندارد و ایران تاکید کرده که در صورت هر اقدام تجاوزکارانه ای، در همان سطح به متجاوز پاسخ خواهد داد.