شكایت بقایی غیر قانونی است

سخنگوی كمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس با بیان اینكه شكایت از رئیس و سخنگوی این كمیسیون وجه قانونی ندارد٬ توضیح داد:مایه تاسف است این مقام مسئول درعوض تن دادن به قانون از كسانی كه پیگیر تخلفات هستند شكایت می‌كند.

مصطفی افضلی‌فرد در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت٬ در واکنش به شکایت معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری از گزارش کمیسیون اصل نودم قانون اساسی به قوه‌قضاییه درباره پرونده سفر خانواده بقایی به نیویورک٬ گفت: ورود کمیسیون اصل نودم قانون اساسی به تخلفات قوای سه‌گانه٬ جز وظایف مصرح این کمیسیون است.

نماینده مردم اردبیل٬ نمین٬ نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از جمله تخلفاتی که در قوه مجریه رخ داد، سفر برخی هیات همراه رئیس جمهور به نیویورک است٬ تصریح کرد: در سفرهیات همراه رئیس جمهور به آمریکا باید دو نماینده مجلس نیز حضورپیدا می‌کردند تا وظیفه نظارتی خود را انجام دهند که در این قضیه مجلس دور خورده و به نمایندگان اطلاعی داده نشده بود.

وی با تاکید براینکه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی به وظیفه قانونی خود عمل کرد٬ ادامه داد: در گزارشی که کمیسیون منتشر کرد اعلام شد که نظر رسمی نهاد ریاست جمهوری درباره سفرهیات همراه رئیس جمهور به نیویورک را خواست اما پس از یک ماه پاسخی نگرفت.

نماینده اصولگرای مجلس نهم٬ افزود: زمانی که پاسخی از سوی نهاد ریاست جمهوری دریافت نشد٬ کمیسیون بر اساس وظیفه قانونی خود راسا به این موضوع ورود پیدا کرد و نتایج بررسی میدانی کارشناسان زبده کمیسیون دال بر این بود که حضور ۱۴ نفر از هیات ۸۴ نفری همراه رئیس جمهور در سفر به نیویورک ضرورتی نداشت چون آنها از بستگان نزدیک مسئولان نهاد ریاست جمهوری بودند و هیچ سمت رسمی نداشتند.

افضلی‌فرد با بیان اینکه مایه تاسف است به جای تن دادن به قانون از کسانی که پیگیر تخلفات قانونی هستند شکایت شود٬ گفت: در صورتی که شکیاتی صورت گیرد طبق تبصره یک ماده ۹قانون نظارت بر رفتار نمایندگان باید این موضوع به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان ارجاع داده شود چون طبق تبصره دو ماده ۹هم قوه قضاییه نمی تواند به این قضیه ورود پیدا کند.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس با بیان اینکه شکایت معاون اجرایی رئیس جمهور از رئیس و سخنگوی کمیسیون اصل نود وجه قانونی ندارد٬ توضیح داد: اگر نهاد ریاست جمهوری شکایتی دارد به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان ارجاع دهد تا به آن رسیدگی کند و دوستان نهاد ریاست جمهوری به قانون بی‌اعتنایی نکنند و از سوی دیگر رئیس جمهور بارها اعلام کرده اگر تخلفاتی به صورت مستند وجود دارد باید وی را درجریان گذاشت تا بررسی کند و امروز لازم است باوجود مدارک ارائه شده احمدی‌نژاد به این موضوع ورود پیدا کند

۱۳۹۲/۳/۲۰

اخبار مرتبط