به گزارش نما، زهرا سجادی، معاون امور خانواده مرکز امور زنان در گفت وگو با تسنیم اظهار داشت: کاهش ساعت کاری زنان پیشنهادی بود تا تعدادی از کارمندان که می خواهند بیشتر در محیط خانواده باشند استفاده شود.
وی با بیان اینکه این موضوع که ساعت کاری کاهش یابد ولی اجباری نباشد، باید مد نظر قرار گیرد، ادامه داد: افرادی که می خواهند در خدمت باشند ولی تمام وقت نباشند میتوانند از این موضوع استفاده و بهره ببرند در حقیقت ارگ این امر قانون شود رنان یک فرصت به دست میآورند.
معاون امور خانواده مرکز امور زنان با بیان اینکه زنانی که میخواهند زمان بیشتری را به امور خانه و خانواده رسیده و خانواده بیش از بیش توجه کنند از این کاهش ساعت کاری زنان بسیار راضی خواهند بود، گفت: مدت زیادی است که به دنبال تصویب چنین موضوعی هستند ولی این امر در جامعه اجرایی نشده است.
سجادی بیان کرد: کاهش ساعت کاری زنان در راستای صحبتهای مقام معظم رهبری است تا افراد از تخصصشان در جامعه استفاده و آنهایی که میخواهند نیمه وقت کار کنند و به امرو خانواده بیشتر برسند از این قانون و فرصت بهرهمند شود.
وی ادامه داد: به نظر بنده تصویب کاهش ساعت کاری زنان بسیار مناسب است چرا که بسیاری از زنان تحصیلکرده و با تخصص نمی خواهند هر روز هفته بیرون از منزل باشند به این دلیل می توانند از این فرصت استفاده کنند و تمام وقت خود بیرون نباشد.
* 6 تیر دوره آموزشی تمام دستگاه های دولتی و شرکتی
معاون امور خانواده مرکز امور زنان گفت: برنامهای که در دست اجراست این بوده که ما برای آموزش جامعه کارکنان دولت 32 ساعت مصوب کار پیگیری بانک اطلاعاتی اساتید را در 6 تیرماه کلید میزنیم که اساتید یک دوره ویژه کارگاهی داشته باشند.
سجادی افزود: بعد از آن، همکاران در تمام دستگاه های دولتی و شرکتی از این دوره ها استفاده کنند در واقع یک آموزش ضمن خدمت است که این امر اعلام شده و ثبت نام بعد از اتمام کارگاه یک روزه صورت میگیرد و این آموزش برای زنان و مردان است.