به گزارش نما به نقل از ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین سیداحمد موسوی این اقدام را یکی از دستاوردهای مهم سازمان حج دانست و اظهار کرد: باید این اتفاق را جشن گرفت و خدای متعال را شاکر و سپاسگزار بود که با وجود فشارها، تهدیدها، کجسلیقگیها و توهینها توانستیم برای پاسداری از حقوق مردم، به این آمار دست یابیم.
او که جزییات بیشتری دربارهی سهمیههای غیرمجاز عمره و اشخاص، سازمانها و نهادهایی که این سهمیهها به آنها تعلق میگرفت، اعلام نکرده است، بیان کرد: بدانید اگر این امر اتفاق نمیافتاد نمیتوانستیم به همان تعداد، مردم را به عمره اعزام کنیم، مردمی که سالها در صف هستند. خدا را شاکریم که سهمیهی غیرمجاز عمره قطع شد و در اختیار مردم قرار گرفت.
رییس سازمان حج و زیارت که در اجلاس مدیران ستادی و دفاتر استانی سازمان حج و زیارت سخن میگفت، همچنین دربارهی کاهش سهمیهی حج تمتع سال 92 بنا به درخواست وزارت حج عربستان با توجه به تخریب بسیاری از هتلهای محل اقامت زائران در مدینه و مکه، گفت: با توجه به ابلاغ رسمی کاهش رقم 20 درصدی از سهمیههای حج تمام کشورهای اسلامی بهخاطر توسعهی حرمین و کاهش شدید فضای طواف، اما سهمیهی امسال جمهوری اسلامی حدود چهارهزار و 528 نفر بیشتر از سهمیهی سال گذشته است، یعنی با توجه به افزایش سهمیهی امسال در متن قرارداد، کاهش 20 درصدی نسبت به سال گذشته مطرح نیست، بلکه به نسبت، سهمیه افزایش یافته است.
او با بیان اینکه امسال یکهزار نفر از تعداد ظرفیت عوامل اجرایی کاسته شده و در اختیار مردم قرار گرفته است، افزود: بدون تردید اگر تحرک و رایزنیهای لازم از سوی سازمان حج و زیارت نبود، دستیابی به این موفقیت نیز امکانپذیر نبود.