«هیچ جریانی نمی تواند نتیجه انتخابات را مصادره كند»

جریان اصلاح طلب افراطی ممكن است در هیئت دیگری ظاهر شود و با استفاده از ادبیات رقیق تر و با بیان اینكه فعالیتشان در جهت كمك به روحانی است، قصد نفوذ داشته باشند. فعالان سیاسی و كارشناسان حوزه سیاست داخلی در گفتگو با تهران پرس به تلاش برخی از افراطیون اصلاح طلب برای نفوذ در دولت حسن روحانی خبر دادند.

به گزارش نما، جریان اصلاح طلب افراطی ممکن است در هیئت دیگری ظاهر شود و با استفاده از ادبیات رقیق تر و با بیان اینکه فعالیتشان در جهت کمک به روحانی است، قصد نفوذ داشته باشند. ابوالقاسم رئوفیان، درباره رفتار و عملکرد برخی از سیاستمداران تندرویی که قصد نفوذ در دولت روحانی را دارند، اظهار داشت: معتقدم خطر افراطیون اگر بیشتر از جریان انحرافی و فتنه نباشد، کمتر از آن هم نیست، منتهی این گروه های افراطی به تدریج به پیکره نظام آسیب می زنند.

سخنگوی جبهه ایستادگی بر همین اساس تصریح کرد: روحانی از ذکاوت و تیزهوشی برخوردار است و با عنایت به اعتقاد وی به مبانی اصولگرایی در کنار روحیه اصلاح طلبانه وی، می توان گفت نیاز به نگرانی از این بابت نیست ضمن اینکه ایشان وعده داده است کابینه را متشکل از افراد معتدل اصولگرا و اصلاح طلب قرار دهد لذا جایی برای افراطیون نیست.

وی افزود: البته جریان اصلاح طلب افراطی ممکن است در هیئت دیگری ظاهر شود و با استفاده از ادبیات رقیق تر و با بیان اینکه فعالیتشان در جهت کمک به روحانی است، قصد نفوذ داشته باشند که امیدواریم روحانی با بینش دقیق خود مانع این نفوذ شود.

دبیرکل حزب ایران زمین در پایان خاطرنشان کرد: دولت آینده باید به دور از افراطی گری کابینه خود را با تشکیل کمیته هایی جهت بررسی پیشینه و دورنمایی از آینده افراد مورد نظر برای حضور در کابینه، وزرای خود را انتخاب کند تا جریان های افراطی نتوانند به آسانی در دولت یازدهم نفوذ داشته باشند.

عضو هیئت رییسه مجلس: هیچ جریانی نمی تواند نتیجه انتخابات را به نفع خود مصادره کند
انتظار این است که با توجه به گفته های رییس جمهور منتخب، از جریانات گوناگون در دولت استفاده شود و اعتدال میان اصولگرایان و اصلاح طلبان رعایت شود. ضرغام صادقی، با تحلیل چرایی رفتار برخی جریان ها مبنی بر مصادره نتیجه انتخابات به نفع خود، اظهار داشت: امروز هر گروهی می خواهد به نوعی خود را پیروز انتخابات بداند در حالی که پیروز اصلی نظام، رهبری و مردم بودند.

دبیر هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: نمی توان انتخابات را به نفع جریانی خاص مصادره کرد و باید اجازه دهیم رییس جمهور منتخب مردم که نگاهش استفاده از تمامی ظرفیت هاست به وعده های خود جامه عمل بپوشاند. وی افزود: روحانی در ایام انتخابات هم با تشکر از حامیان خودش اشاره کرد که منتخب همه مردم ایران است و مشی به کار گیری افراد در دولت خود را نیز بر همین اساس گذاشته است.

صادقی در پایان با بیان انتظارات از عملکرد مسئولان دولت یازدهم خاطرنشان کرد: انتظار این است که با توجه به گفته های رییس جمهور منتخب، از جریانات گوناگون در دولت استفاده شود و اعتدال میان اصولگرایان و اصلاح طلبان رعایت شود و مسئولان هم به دور از افراطی گری عمل کنند.

یدالله جوانی: رأی روحانی به علت پایگاه اجتماعی وی در میان مردم بود نه گرایشات سیاسی
از اینجا به بعد بر می گردد به شخص آقای روحانی که چطور به شعارهای خود جامه عمل پوشانده و با پرهیز از افراطی گری سیاسی و با توجه به اعتدال وارد عرصه ریاست جمهوری و هدایت دولت شود. سردار یدالله جوانی، با تحلیل رفتار برخی گروه های تندرو بعد از انتخاب حجت الاسلام روحانی به عنوان رییس جمهور منتخب، اظهار داشت: نظر گروه های تندروی اصلاح طلب روی افرادی بود که از طرف شورای نگهبان مورد تأیید نبودند و از آنجایی که آقای عارف از بارزترین افرادی بود که در این عرصه حضور یافت سعی به حمایت از وی کردند.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران بر همین اساس تصریح کرد: روحانی هیچ گاه در جریان انتخابات خود را اصلاح طلب نمی دانست حتی عارف نیز بر این امر صحه می گذاشت که روحانی اصلاح طلب نیست با مروری بر این اتفاق نظر می توان دریافت که آقای روحانی یک اصلاح طلب نیست. وی افزود: زمان تبلیغات بود که نظرسنجی ها نشان داد عارف در میان مردم از اقبال چندانی برخوردار نیست بنابراین به علت عدم رأی آوری از عرصه انتخابات کناره گیری کرد و روحانی که با شعار اعتدال گرایی و دولت فراجناحی وارد صحنه شده بود توانست در میان مردم مورد توجه قرار گیرد.

سردار جوانی در ادامه گفت: اساسا پایگاه روحانی در میان مردم از منظر اجتماعی بود نه سیاسی چرا که مردمی که به وی رأی دادند به خاطر گرایش سیاسی وی نبود بلکه مردم به دلایل مختلف دیگر مثل روحانی بودن وی و یا سخنان او که حل مشکلات و اعتدال گرایی وی بود به او رأی دادند. وی با بیان طبیعی بودن منتسب کردن جریانات تندرو به روحانی تأکید کرد: جریانات تندروی اصلاح طلب قصد دارند با انتساب خود به روحانی و مدیون جلوه دادن وی به خود نفوذی را که می خواهند در دولت یازدهم کسب کنند.

رییس سابق اداره سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: از اینجا به بعد بر می گردد به شخص آقای روحانی که چطور به شعارهای خود جامه عمل پوشانده و با پرهیز از افراطی گری سیاسی و با توجه به اعتدال وارد عرصه ریاست جمهوری و هدایت دولت شده و با رویکردی کارشناسانه به فکر خلق حماسه ای دیگر و این بار در حوزه اقتصاد و حل مشکلات مردم باشند.

۱۳۹۲/۴/۱۱

اخبار مرتبط