به گزارش نما، مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردمسالاری در جشن شعبه استان اصفهان این حزب که جهت تقدیر از فعالان انتخاباتی طی مراسمی که در خانه کارگر استان اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: شعبه اصفهان از قویترین شعب سطح کشور حزب است و عمده دلیل آن نیز مدیریت و برخی اعضای اصلی آن در شورای مرکزی حزب حضور دارند.
وی افزود: من مدتی است که روزه سکوت گرفتهام و هر چند قبل از اعلام رد صلاحیتها فعالترین نامزد انتخاباتی در بین همه نامزدهای مطرح بودم؛ حتی ۸ کاندیدای ریاستجمهوری تائید صلاحیت شده مجموعا تنها در ۲۷ دانشگاه حضور داشتند و این در حالی است که بنده پس از اعلام رسمی کاندیداتوری خود به تنهایی برای خلق حماسه سیاسی و جلب هرچه بیشتر اعتماد مردم به نظام در ۴۷ دانشگاه یا سخنرانی و یا مناظره داشتم.
دبیر کل حزب مردمسالاری از مجلس و دولت، اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری و ایجاد شرایط خاص قابل سنجش و اندازهگیری برای کاندیداتوری انتخابات را خواستار شد تا نظم خاصی برای ثبتنام به موقع انتخابات ریاستجمهوری برقرار شود و دیگر شاهد ثبتنام بیش از ۶۰۰ نفر نباشیم و از مجمع تشخیص مصلحت نظام خواست همان مصوبه مجلس هشتم را تائید کند.
کواکبیان الگوی خود را در حرکتهای حزبی، شهید بهشتی دانست و گفت: آیتالله شهید بهشتی در مورد حزب میگوید: حزب معبد من است و این کاملا بر خلاف گفته بعضی از دولت مردان دولت دهم است که میگفتند حزب سم مهلک کشور است.
وی با اشاره به حضور ۷۳ درصدی مردم در انتخابات و مقایسه آن با برخی کشورهای مدعی دموکراسی، مردم را پیروز اصلی حماسه ۲۴ خرداد دانست و خاطر نشان کرد: مردم همواره به انقلاب خدمت کردهاند و توقع خدمت هم دارند و لذا حزب مردمسالاری به عنوان معتدلترین احزاب اصلاحطلب کشور و از اصلیترین حامیان حسن روحانی بر این باور است که چنین مردمی با هیچکس عقد اخوت نبستهاند و اگر وفاداری به شعارها و وعدهها را نبینند قطعا از دولتمردان دولت یازدهم هم برخواهند گشت.
دبیر کل حزب مردمسالاری با اشاره به مفهوم اعتدالگرایی تصریح کرد: مفهوم واقعی اصولگرایی و مفهوم واقعی اصلاحطلبی همان روش اعتدالگرایی است، زیرا اعتدالگرایی جز خضوع در برابر قانون و انجام اقدامات اصولی و اصلاحطلبانه مصداق دیگری ندارد.
کواکبیان از نابسامانیها و بیانضباطیهای مالی در دولت احمدینژاد یاد کرد و با بیان اینکه حماسه ۲۴ خردادماه یک واکنش به تمام این یکهسالاریها، بیقانونیها و بیانضباطیها بود، دولت یازدهم را به برآورد کردن بخشی از انتظارات مردم حداقل ظرف دو سال اول توصیه کرد تا مردم پیروزی خود را واقعا جشن بگیرند و از مردم شریف ایران خواست تا آنها نیز توقعات خود را در حد مقدورات کشور در نظر بگیرند.
وی نیمه دوم سال جاری را زمان تحقق حماسه اقتصادی پس از خلق حماسه سیاسی در نیمه اول سالجاری دانست و با تاکید بر اینکه ارائه و اجرای برنامههای خوب به منظور رفع مشکل بیکاری جوانان باید به عنوان یکی از اولویتهای کاری دولت آتی باشد، گفت: این موضوع نیاز عمومی اکثر خانوادههای ایرانی است و تامین اشتغال جوانان سبب رفع بسیاری از مشکلات موجود در کشور میشود و شکی نیست که رسیدگی به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم به عنوان نخستین و اصلیترین اولویت کاری دولت تدبیر و امید است و این مهم باید به نحو احسن صورت بگیرد و به همین خاطر بعد از این حماسه پرشور سیاسی باید بپردازیم به حماسه اقتصادی زیرا که مردم انتظارشان این است که پس از حماسه آفرینی خویش ما باید به آنها خدمت کنیم.
دبیرکل حزب مردمسالاری اشتغال جوانان، لغو تحریمهای بینالمللی و ایجاد فضای بانشاط سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را از اولویتهای اقدامات دولت یازدهم قلمداد کرد و اظهار داشت: البته تقویت احزاب از اولویتهای مهم دولت یازدهم در عرصه توسعه سیاسی محسوب میشود، زیرا وقتی آقای روحانی میگوید مردم که فقط برای انتخابات و یا حضور در ۲۲ بهمن مهم نیستند بلکه باید همواره در عرصه سیاست حضور داشته باشند، شکی نیست که باید گفت دولت یازدهم احزاب را بستر اصلی توسعه سیاسی و زمینهساز حضور دائمی مردم در عرصه سیاست میداند و قطعا اگر احزاب در دولتهای نهم و دهم هم حضور قوی میداشتند، شاهد اختلاسهای سه هزار میلیارد تومانی که در تاریخ کشور چنین ارقامی بینظیر است، نبودیم.
کواکبیان ظرفیت و توانمندیهای شخصی روحانی، نرسیدن به اجماع از سوی اصولگرایان و ائتلاف اصلاحطلبان و اعتدالگرایان و عملکرد نامطلوب دولت احمدینژاد و رهنمودهای مقام معظم رهبری و دستورالعمل عدم دخالت ائمه جمعه و سپاه و بسیج در انتخابات را از جمله دلائل پیروزی گفتمان اعتدالگرایی و دولت تدبیر و امید دانست و گفت: انتقادی که به ما اصلاحطلبان هم وارد است این است که همچنان در انتظار دستورالعمل اشخاص بزرگ مینشینیم و باید با تقویت احزاب از این مرحله عبور کنیم.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه رای مردم امانت و حقالناس است، تصریح کرد: مفهوم دیگر این سخن این است که بدون رعایت چنین حقی مشروعیت شرعی منتخبان جای سوال دارد و به عبارت واضحتر باید گفت منتخبان در جمهوری اسلامی ایران علاوه بر مشروعیت الهی حتما باید مشروعیت مردمی هم برای حکومت داشته باشند.
دبیر کل حزب مردمسالاری از بزرگان جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز تهران خواست به جای طرفداری از یک جناح خاص بهتر است که آنان هم اعتدالگرایی را رعایت کرده و جنبه پدری برای همه جناحها و احزاب سیاسی داشته باشند و نه آنکه هنوز کسی ثبتنام نکرده است عدهای بگویند در روی کرهزمین بهتر از فلان آقا نداریم.
کواکبیان با اشاره به سوابق دوستی از ابتدای پیروزی انقلاب با رئیسجمهور منتخب، از خصوصیات شخصی روحانی سخن گفت و اظهار داشت: انصافا وی در مناظرهها قوی ظاهر شد و حق هم همین است.
وی با اشاره به مرحوم شیخ علاءالدوله سمنانی از عارفان قرن هفتم و هشتم هجری از منطقه صوفیآباد که از مناطق زیر مجموعه شهر سرخه زادگاه حسن روحانی است با قرائت شعری از مرحوم شیخ علاءالدوله سمنانی: "صدخانه اگر به طاعت آباد کنی، به زان نبود که خاطری شاد کنی، گر بنده کنی ز لطف آزادی را، بهتر که هزار بنده آزاد کنی"، گفت: در همایشی در صوفیآباد بنده گفتم اقبال لاهوری یک شخصیت سمنانی است عدهای از مستندات آن سوال کردند. گفتم که مرحوم میرسیدعلی همدانی که با هفتصد تن از مسلمانان در هفتصد سال قبل به کشمیر سفر کردند و اسلام را در آن منطقه تبلیغ کردند، از شاگردان چلهنشین شیخ علاءالدوله سمنانی بودند و عدهای از همراهان وی از مریدان شیخ علاءالدوله سمنانی بوده و از میان مردم همین منطقه بودهاند و لذا میتوان گفت نسلهای قبلی اقبال لاهوری نیز از منطقه سرخه و صوفیآباد یعنی همان زادگاه آقای حسن روحانی بودهاند.
دبیر کل حزب مردمسالاری در ادامه اظهار داشت: ما خوشحالیم قانونگریزی جای خویش را به قانونگرایی و افراطیگری جای خود را به اعتدالگرایی و یکه سالاری جای خویش را به خرد جمعی داده است.
کواکبیان در پایان با اشاره به روزهای پایانی ماه مبارک شعبان از خداوند سبحان در آستانه ورود به ماه ضیافت الهی تحول و سعادت و خوشبختی همه مسلمانان و آزادیخواهان به ویژه ملت رشید و سرافراز ایران را مسالت کرد.