پیامك‌هایی كه همچنان كلاه‌ برمی‌دارند!

عکس خبري -پيامک‌هايي که همچنان کلاه‌ برمي‌دارند!

رییس پلیس فتای استان خراسان‌رضوی از شناسایی عامل برداشت غیرمجاز از حساب یكی از شهروندان مشهدی خبر داد.

به گزارش نما به نقل از ایسنا، سرهنگ عرفانی با اعلام این خبر افزود: در راستای رسیدگی به یک فقره پرونده واصله با موضوع برداشت غیرمجاز از حساب بانکی مربوط به یکی از شهروندان مشهدی، بررسی موضوع در دستور کار تیم عملیاتی پلیس فتای استان خراسان‌رضوی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: ماموران با انجام یکسری اقدامات در فضای مجازی و انجام تحقیقات عاملان سرقت از حساب شاکی را شناسایی کردند.

رییس پلیس فتای استان خراسان‌رضوی ادامه داد: متهمان با انجام یکسری عملیات روانی مبنی بر اینکه شما برنده مبالغی وجه نقد به دلایل مختلف اعم از خوش حسابی در پرداخت حساب‌ها یا خرید شارژ تلفن‌همراه و ... شده‌اید شهروند را وسوسه کرده و با دسترسی غیرقانونی به اطلاعات حساب افراد و دادن یکسری اطلاعات محرمانه فرد را قانع کردند که این جایزه واقعی است.

عرفانی اضافه‌کرد: کلاهبرداران در مرحله بعد با جلب اعتماد طعمه، به مقصد سوء خود نزدیک شده و با کشاندن این فرد به پای دستگاه عابربانک و با گرفتن رمز دوم حساب اینترنتی یا به بهانه هزینه ارسال، از افراد کلاهبرداری می‌کردند.

وی خاطرنشان کرد: با بررسی پرونده متشکله مشخص شد متهمان نه تنها شاکی مربوطه بلکه افراد دیگری از استان‌های مختلف را مورد هدف و طعمه خود قرار داده که با انجام تحقیقات توسط کارشناسان پلیس فتا متهم که ساکن تهران بود، شناسایی و با تهیه نیابت قضایی دستگیر شد.

به گفته عرفانی پرونده متشکله به همراه مستندات مربوطه برای ارشاد قضایی و سیر مراحل قانونی تحویل دادسرا شد.

رییس پلیس فتای استان خراسان‌رضوی خاطرنشان‌کرد: متاسفانه علی‌رغم اطلاع‌رسانی‌های انجام شده باز هم برخی از شهروندان طعمه افراد کلاهبردار با ترفند «شما برنده ... شده‌اید» می‌شوند که در همین رابطه لازم است شهروندان توجه داشته باشند که تمامی پیام‌ها و تماس‌هایی که با آنان برای برنده‌شدن در مسابقه برقرار می‌شود را دقیق بررسی کرده و از صحت آن اصمینان حاصل کنند و هیچ‌گونه اطلاعات شخصی و مخصوصا اطلاعات بانکی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.

وی با بیان اینکه به محض فعال‌شدن رمز دوم به غیر از مالک اصلی کارت بانکی افراد دیگر نیز می‌توانند با در دست داشتن رمز دوم و شماره کارت خرید و برداشت اینترنتی را انجام دهند، گفت: شهروندان باید برای انجام خریدهای اینترنتی از لو رفتن رمز بانکی خود جلوگیری کنند.

به گفته عرفانی، شهروندان باید توجه داشته باشند که اگر رمز کارت‌بانکی‌شان افشا شد سریع با در دست داشتن کارت‌بانکی به نزدیک‌ترین دستگاه خودپرداز مراجعه و رمز بانکی خود را تغییر دهند تا از سرقت وجه از حسابشان جلوگیری شود و همچنین به صورت مکرر حداقل هر شش ماه رمز بانکی خود را تغییر دهند.

۱۳۹۲/۵/۳

اخبار مرتبط