به گزارش نما به نقل از 598، در حالی که هنوز ساعاتی تا تنفیذ حکم ریاست جمهوری دکتر حسن روحانی باقی است، برخی رسانه ها به انتشار اخبار پیرامون آن و تحلیل دوباره این انتخاب پرداختند.
بی بی سی با درج خبر شروع به کار رسمی دولت یازدهم، در مطلب کوتاهی بار دیگر به بی نتیجه بودن دفاع از انتخاب دکتر روحانی در انتخابات پرداخته و نوشت: ”اگرچه وی در زمان انتخابات شعار تغییر واقعی و دوری از افراط را سر میداد اما نخواهد نتوانست کاری از پیش ببرد زیرا تصمیم گیرنده اصلی در ایران، رهبر مذهبی این کشور است... دیدیم که در روز قدس روحانی نیز اسرائیل را زخمی کهنه بر پیکره جهان اسلام دانست... پس او چه تفاوتی با محمود احمدی نژاد دارد که در آخرین سخنرانی خود –یک شب قبل از پایان کار دولتش- باز هم اسرائیل را به باد حمله گرفت؟"
همچنین همزمان با راهپیمایی با شکوه روز قدس، نتانیاهو با حمایت از دور جدید تحریم های ایالات متحده علیه ایران گفت: ”پیام روشن این تحریم ها این است که ایران نباید تصور کند انتخاب یک رئیس جمهور میانه رو، باعث لطف امریکا به ایران می شود!"
جورازلیم پست با انتشار سخنان نتانیاهو در خصوص تحریم های تصویبی هفته پیش در کنگره امریکا و به نقل از وی می نویسد: ”مردم ایران باید بدانند دوره گفتگو و لبخند [غرب] گذشته است! اگر آنها از تحریم ها خسته شده اند باید اقدامات ملموس تری را اتخاذ کنند."
گفتنی است دو دستگی نمایندگان کنگره امریکا درخصوص اختلاف نظرهای پیرامون نوع تعامل با ایران به شدت بالاگرفته است.
جی تی ای [سایت رسمی اخبار جهان یهود] در این باره می نویسد در هفته گذشته دو نامه خطاب به اوباما در کنگره دست به دست می چرخیدند تا به امضای حامیان برسند: یک نامه بر تشدید بیش از پیش تحریم ها تاکید داشت که طرفداران آن کمیته امور اجتماعی اسرائیلی امریکایی بود و نامه دیگر بر لزوم گفتگو و مذاکره اصرار می ورزید که جنبش امریکایی ها برای صلح و جی استریت از آن حمایت می کردند.
مخالفین تشدید تحریم ها معتقدند باید به روحانی فرصت داد تا به وعده های خود پیرامون شفاف سازی بیشتر پرونده هسته ای عمل کند اما مخالفین مذاکره، آنها را به ساده انگاری و خوشبینی بی مبنا متهم می کنند.