گمانه زنی ها در مورد رییس بانك مركزی

گزینه احتمالی ریاست بانك مركزی درباره ریاست خود در این بانك به گمانه‌زنی‌هایی اشاره كرد و گفت: هنوز در این زمینه برنامه‌ای از من خواسته نشده است.

به گزارش نما، ولی‌الله سیف درباره اخباری مبنی بر ریاست وی بر کرسی بانک مرکزی گفت: به بنده چیزی اعلام نشده و برنامه‌ای خواسته نشده است.

برای ریاست بانک مرکزی افراد متعددی همچون مسعود نیلی، مجید قاسمی و عادلی مطرح بودند اما در روزهای نزدیک به معرفی کابینه دولت حجت‌الاسلام روحانی، چهره ماندگار صنعت بانکداری ایران، نزدیک ترین و قطعی‌ترین گزینه برای کسب این کرسی است.
ولی الله سیف با سابقه طولانی در بانک‌های مهم کشور همچون ملی، صادارت، سپه و در سالهای بعد فیوچر بانک در بحرین و سالهای اخیر نیز کارآفرین از جمله مدیران با سابقه نهاد پولی و بانکی کشور است.

وی تا پیش از سال ۸۴، سال‌ها مدیرعامل بانک ملی و پیش از آن بانک صادرات بود که در موج معروف تغییرات مدیران عامل بانک‌ها به همراه چند مدیر دیگر در سال ۸۴ برکنار شد و پس از آن مدیریت فیوچربانک بحرین را بر عهده گرفت و در بازگشت به ایران مدیرعاملی بانک کارآفرین را برعهده گرفت.

این دکترای حسابداری و امور مالی دانشگاه علامه طباطبایی در سوابق کاری خود همچنین « مدیریت مالی و عضو هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، عضو هیات مدیره بانک سپه، رییس هیات مدیره و مدیر عامل بانک ملت، معاون اقتصادی و برنامه ریزی بنیاد مستضعفان و جانبازان، معاون بازرگانی و بین الملل بنیاد مستضعفان و جانبازان، رییس هیات مدیره و مدیرعامل بانک صادرات، رییس هیات مدیره و مدیرعامل بانک سپه، رییس هیات مدیره و مدیرعامل بانک ملی ایران، رییس هیات مدیره و مدیرعامل فیوچر بانک در بحرین، عضو هیات مدیره و مدیرعامل بانک کارآفرین، عضوشورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، نایب رئیس کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، موسس شورای فقهی بانک ملی ایران، عضو شورای فقهی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران» را دارد.

سیف همچنین در همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی «چهره ماندگار صنعت بانکداری ایران» شد.

۱۳۹۲/۵/۱۳

اخبار مرتبط