آیا راننده نگون بخت تاوان اشتباه پلیس راهور ناجا را میدهد؟

ماجرای عجیب این مرد با اشتباه در شماره گذاری پلیس راهور رقم خورده است

به گزارش نما به نقل از روزنامه ایران ؛ يك راننده به جرم ناكرده محكوم شده است و با وجود اثبات بي‌گناهي پليس راهور مي‌گويد وي بايد جريمه عجيب را بپردازد.


شايد براي خيلي‌ها اتفاق افتاده باشد كه به يكي از ادارات دولتي رفته و كارمندان به اشتباه برگه‌اي را به آن‌ها بدهند يا به‌ اشتباه به پرونده يا كاري كه داشته رسيدگي كنند ولي اين‌كه سازمان مهمي، آن هم پليس راهنمايي و رانندگي اشتباهي بزرگ انجام دهد دور از ذهن است.ماجرايي كه خواهيد خواند ماجراي واقعي و شوك آوري است كه اگر توجهي به آن نشود شايد روزي گريبانگير خيلي‌ها شود.


ماجرا از اين قرار است كه روز 28 اسفند ماه سال 90 مردي با خريد خودروي سواري براي پلاك‌كردن آن به شماره‌گذاري رفت و وقتي پلاك ايران 22 به وي واگذار شد خيلي تعجب كرد چرا كه در آن برهه زماني به خاطر گذشت چندسالي از نصب پلاك‌هاي ملي روي خودرو پلاك ايران 22 ديگر وجود نداشت و شماره‌ها به ايران 55 و 66 رسيده بود، به هر حال مرد جوان پلاك را روي خودرويش نصب كرد.

يك خلافي عجيب


چند روز پيش مرد جوان وقتي بــــه پليس +10 رفت تا خلافي بگيرد با تعجب ديد كه جريمه‌اي متعلق به روز 7 مهرماه سال 87 در برگه جريمه‌اش ثبت شده است، در حالي كه وي خودرو را در اواخر سال 90 خريداري كرده و پلاك به عنوان دست اول به او واگذار شده بود. اين مرد كه ابتدا تصور مي‌كرد به‌اشتباه، سيستم پليس +10 جريمه را ثبت كرده به اين جريمه اعتراض كرد تا باز تحت رسيدگي قرار گيرد ولي پس از چندين بار رفت و آمد هيچ نتيجه‌اي نگرفت و اين اعتراض از سوي پليس راهور پذيرفته نشده و وي محكوم به پرداخت جريمه‌اي شد كه هيچ وقت آن را انجام نداده بود!

صاحب خودرو بر خلاف خيلي از ما كه شايد ازكوره در برويم و پاشنه در راهنمايي و رانندگي و مركز شماره گذاري را از جا در بياوريم خيلي آرام و خونسردانه فقط مي‌خواهد از طريق قانوني مشكلش حل شود.

وي در اين باره به شوك مي‌گويد: وقتي با جريمه 40 هزارتوماني كه روز 7 مهرماه 89 در ميدان امام شهريار برايم ثبت شده بود روبه‌رو شدم به پليس +10 رفتم و آن‌ها اعتراض مرا ثبت كردند و 15 دقيقه بعد پيامكي برايم آمد كه نوشته شده بود اعتراض شما به اين جريمه كه از سال 87 به پلاك فعلي شما انتقال يافته مورد قبول نيست، دوباره برگشتم و با دلايل و شواهد و مدارك و هر چيزي كه داشتم عنوان كردم كه من اصلاً سال 87 خودرويي نداشتم كه جريمه شوم و براي نخستين بار آخرين روزهاي اسفند ماه 90 خودرو را خريدم و پلاك جديد دريافت كردم ولي آن‌ها كه خود نيز سردرگم شده بودند دوباره اعتراضم را ثبت كردند ولي باز هم راه به جايي نبرد و بدين ترتيب با تكميل شدن اعتراضاتم محكوم به پرداخت جريمه‌اي شده ام كه هيچ‌گاه آن را مرتكب نشده‌ام و نكته‌اي كه برايم بسيار جالب است اين بود كه اشتباه به اين بزرگي چگونه مي‌تواند در جايي اتفاق بيفتد كه روزانه بيش از هزاران پلاك صادر مي‌كند؟ و بدتر اين‌كه وقتي چنين اشتباهي فاش شده چرا پليس راهور اصرار دارد من بايد آن را پرداخت كنم و اصلاً چرا پلاكي كه قبلاً استفاده شده است را به‌عنوان صفركيلومتر به من داده‌اند يا چرا خلافي قبلي آن را تسويه نكرده و دوباره به سيستم بازگردانده‌اند.خب از قديم مي‌گويند حرف حساب جواب ندارد، اين‌ها هم حرف حساب هستند. در سيستم الكترونيك و پيشرفته كنوني چطور مي‌شود كه پلاك كس ديگري را به شما بدهند و از آن جالب‌تر اين‌كه اعتراض را نپذيرند و مجبور هم باشيد جريمه تخلف شخص ديگري را پرداخت كنيد!


حالا ما نيز به نكته ديگري اشاره مي‌كنيم.از اواخر سال 86 تقريباً همه پلاك‌هاي ايران11، 22 و 33 واگذار شده بود و با اتمام ظرفيت صدور پلاك با اين ارقام پلاك‌هايي با ارقام ايران 44 و 55 به خط واگذاري رسيد و عجيب است در همان برهه و در آخرين روزهاي سال 90 پلاكي با شماره ايران 22 صادر شود؟


به هر حال در همه جا اشتباهاتي صورت مي‌گيرد ولي مسأله مهم اين است چرا مشكلي كه از سوي دستگاه، نهاد يا سازمان مرتبط است رفع نمي‌شود؛ آن هم از سوي پليس! مدارك اين اشتباه عجيب درگروه شوك روزنامه ايران محفوظ است.

۱۳۹۲/۵/۲۳

اخبار مرتبط