به گزارش نما به نفل از خبرگزاري يونايتدپرس اينترنشنال، سجادي در گفت وگو با خبرگزاري اينترفكس روسيه تاكيد كرد كه ايران به سوريه تسليحات يا نيروي رزمي نمي دهد و ارتش اين كشور قدرتمند است و نيازي به حمايت تهران ندارد.
سفير ايران در روسيه دليل طولاني شدن درگيري ها در سوريه را مشكلات ناشي از درگير بودن ارتش در جنگ هاي خياباني خواند و گفت، اسد توانسته در ۳۰ ماه گذشته با حمايت مردم و ارتش سوريه در مقابل افراد مسلح مقاومت كند.
سجادي افزود: دليل سقوط زين العابدين بن علي و حسني مبارك نبود پشتوانه مردمي بود، در حاليكه اسد از حمايت مردم و ارتش سوريه برخوردار است.
سفير ايران همچنين درباره آمادگي تهران براي شركت در كنفرانس ژنو ۲ گفت: با توجه به نقش تاثيرگذار جمهوري اسلامي در منطقه و توان ايفاي خوب اين نقش، تهران بر مشاركت در اين كنفرانس اصرار دارد.