"هفته نامه شما" خطاب به جبهه پایداری:بداخلاقی نكنید، پاسخ دهید

عکس خبري -"هفته نامه شما" خطاب به جبهه پايداري:بداخلاقي نكنيد، پاسخ دهيد

هفته گذشته تیتر قرمز رنگ هفته نامه شما در طرح یك سوال مهم؛ بازتاب های گسترده ای داشت. در این گزارش تحلیلی با اشاره به تغییر رویكرد جبهه پایداری نسبت به گذشته و سكوت نسبت به حمایت رسمی روزنامه ایران و تیم منتشر كننده خاتون از آنها، برخی مواضع كه می توانست نشان از دو طرفه بودن تمایل جبهه پایداری و گروه انحرافی باشد

به گزارش نمانیوز در شماره اخیر هفته نامه شما(ارگان حزب موتلفه)در ادامه مطلب جنجالی هفته گذشته خود با تیتر " سازش انتخاباتي جبهه پايداري و جريان انحرافي؟ " از اعضای جبهه پایداری خواست به پرسشهای مطرح شده در آن یادداشت پاسخ دهند.
یادداشت جدید "علی حقجو" که در صفحه اول درج شده است، به شرح ذیل میباشد:
هفته گذشته تيتر قرمز رنگ هفته نامه شما در طرح يك سوال مهم؛ بازتاب هاي گسترده اي داشت. در اين گزارش تحليلي با اشاره به تغيير رويكرد جبهه پايداري نسبت به گذشته و سكوت نسبت به حمايت رسمي روزنامه ايران و تيم منتشر كننده خاتون از آنها، برخي مواضع كه مي توانست نشان از دو طرفه بودن تمايل جبهه پايداري و گروه انحرافي باشد مورد توجه قرار گرفته و اين پرسش مطرح شد كه آيا يك سازش انتخاباتي صورت گرفته است يا از ابتدا اين مخالفتها يك جنگ زرگري بوده و يا ...
طرح اين سوال در حالي مطرح شد كه اين گزاره از مدتها قبل مورد قضاوت قطعي (و نه سوال) از سوي برخي نمايندگان مجلس در مصاحبه ها قرار گرفته بود. به عنوان نمونه 21 شهريورماه روزنامه ايران در گزارشي به گفته برخي نمايندگان مجلس از همسويي اين دو گروه اشاره كرده و به نقل از محصولي در جواب آنها نوشت: "عده‌ای که دارای منطق نیستند، در خصوص جبهه پایداری اظهارنظرهای سخیف نکنند." تنها بررسي مواضع روزنامه ايران كه با هدايت مستقيم يكي از نزديك ترين افراد به مشايي اداره مي شود كافي بود تا ابهام نسبت به چرايي اين حمايتها شكل يابد. به عنوان نمونه مي توان به گزارش 29 آبان ماه سال گذشته با تيتر "قطار وحدت به كوچه بن‌بست رسيد!" اشاره كرد كه به صورت جانبدارانه اي به نفع جبهه پايداري و در توجيه عدم حضور آنها در وحدت نگاشته شده بود. نمونه ديگر در روز چهارشنبه 21 دی 1390 بود كه با درج خبر دفاع از اقدام 9 دي در انتساب ليست مجعول به جبهه متحد، اين روزنامه نسبت عضويت در ستاد حاميان ميرحسين موسوي و نيز بيان جرم نسبت فاميلي داشتن با جاسبي براي دو نامزدي پرداخت كه البته بر خلاف ادعاي اين دو جريده هيچگاه در فهرست اصولگرايان قرار نگرفتند.
با اين حال با توجه به مواضع صريح عليه جريان انحرافي از سوي چهره هاي شاخص اين جريان هيچ گاه نسبت "نفاق" يا دوگانگي ميان مواضع و باورها به اعضاي جبهه پايداري از سوي حزب موتلفه اسلامي صورت نگرفت و حمايتهاي جريان انحرافي از آنها حمل به صحت مي گشت.
اين در حالي بود كه به دليل سابقه همراهي موتلفه اسلامي با حضرت آيت الله مصباح يزدي از سال 1342 تا كنون و انجام ديدارهاي مكرر اعضاي ارشد اين حزب با ايشان به منظور دريافت رهنمود (كه مورد تصريح ايشان در ديدار اخير اعضاي معاونت امر به معروف حزب با ايشان قرار گرفت) كه بر اساس مشي حزب در ارتباط مستدام با روحانيت و فقها به ويژه اعضاي جامعه مدرسين حوزه علميه قم بوده است؛ و نيز اعلام اعضاي جبهه پايداري در وفاداري به منويات آيت الله مصباح، نوعي تلاش ويژه براي حضور جبهه پايداري در جمع وحدت اصولگرايان صورت گرفته بود. (البته از ابتدا در حزب ميان مواضع اعضاي جبهه پايداري نيز با آيت الله مصباح يزدي تمايزي آشكار برقرار بوده است و اميدواريم جبهه پايداري هم همه مطالب ايشان را مورد نظر قرار داده و اجرا كند.)
جالب اينجا بود كه در اين مسير هرگاه خبرهايي از احتمال حضور پايداري در خيمه وحدت اصولگرايان به گوش مي رسيد لحن گزارشها و خبرهاي روزنامه ايران تغيير مي كرد. به عنوان نمونه پس از برخي اميدها در ميانه آبانماه گذشته روزنامه ايران نوشت: " اينك وحدت، يا با تحقق شروط و اصول محقق شده يا جبهه پايداري اصول خود را قرباني وحدت كرده است..."
بررسي مواضع رسانه هاي دو سوي اين معادله البته گزارشي تفصيلي طلب مي كند و در شماره قبل تنها به برخي كدها اشاره شد؛ دليل اين پرسش انتشار مواضع متعددي بود كه توجيه را دشوارتر از قبل مي ساخت و به برخي از آنها در شماره قبل اشاره شد.
به گزارش نما در ادامه نوشت: جالب آنجاست كه بلافاصله پس از اين طرح سوال بود كه روزنامه ايران موج جديدي از حمايت را آغاز كرد. 22 فروردين روزنامه ايران در گزارشي با اشاره به سوال شماره گذشته ما پيرامون علت حمايت روزنامه ايران از پايداري نوشت: ... همچنين هفته‌نامه شما ارگان حزب مؤتلفه اسلامي كه در اصل پايگاه انتخاباتي جبهه متحد در اين ايام است در مطلبي با عنوان «سازش انتخاباتي جبهه پايداري و جريان انحرافي؟» به تخريب اين جبهه مي‌پردازد.
و يا در 23 فروردين با اشاره به مصاحبه دكتر بادامچيان كه حمايت از رئيس‌جمهور منهاي مشايي را با توجه به گفته احمدي‌نژاد كه من با مشايي يكي هستم و ما يك روحيم در دو بدن، شوخي خنده‌دار عنوان كرده بود؛ با استفاده از علائم سجاوندي سعي بر غير واقعي القا نمودن اين تحليل داشت.
اما با عبور از عملكرد انتخاباتي تيم منتشر كننده "خاتون" كه مقصد سياسي آنها آشكار است؛ يك سوال اساسي پا برجاست. انتظار ما بر اين بود كه پرسش منطقي و فاقد هرگونه تخريب و توهين هفته نامه شما با يك پاسخ منطقي مواجه گردد. حتي در ميانه گزارش مذكور و مرور كوتاه اين نوشته بسياري از نكات مورد "تغافل" قرار گرفته است. اما در واكنش به اين سوال، يكي از اعضاي شوراي مركزي جبهه پايداري بدون ارائه پاسخ گفت: اظهارنظري كه در اين نشريه كه وابسته به حزب مؤتلفه اسلامي است عليه جبهه پايداري صورت گرفته يك اقدام تخيلي است و تنها در راستاي تخريب اين جبهه صورت گرفته است! و در ادامه افزود: استدلال‌هايي كه در اين مقاله به آن استناد شده است ناشي از عقب‌ماندگي فكري است كه در شيوه نگارش آن به كار برده شده!
براستي پاسخ سوال با هتاكي و استفاده از ادبياتي غير اخلاقي صحيح است؟ نگذاريد كه اين دغدغه فراگيرتر شود كه گروه انحرافي چه احتياجي به شما دارد كه از شما حمايت مي كنند؛ نگذاريد اين شبهه كه علت حمايت بي شائبه اعضاي پايداري از تخلفاتي همچون مودبانه دانستن تمسخر مجلس، قانوني دانستن اجراي مرحله دوم طرح هدفمندي يارانه ها و ... چيست؛ فراگير شود. از باب نهي از منكر مي گوييم كه به جاي بداخلاقي پاسخ دهيد و اگر پاسخي باقي نيست و دچار اشتباه شده ايد، به اصلاح رويه خود بپردازيد نه آنكه به برادر خيرخواه خود حمله بريد.
علي حقجو

۱۳۹۱/۱/۲۴

اخبار مرتبط