لاریجانی:احمدی نژاد كفران نعمت كرد

دبیر حقوق بشر قوه قضائیه گفت: لاریجانی با اشاره به سفر روحانی به نیویورك و مذاكراتی كه وزیر امور خارجه با برخی از كشورها داشته گفت: باید دید مثبتی به تحركات دولت داشته باشیم اما ما در این تحرك شعار اینكه "ما آمده ایم مذاكره كنیم" را زیادی بزرگ و روی آن تاكید كردیم.

به گزارش نما به نقل از مهر، محمد جواد اردشیر لاریجانی صبح جمعه در سلسله همایش های بزم اندیشه در محل تالار ابن سینای مشهد، اظهار کرد: انتقاد بنده به جریان اصلاحات کشور مربوط به باند بازی و اینکه چرا از ما وزیر گذاشتی یا از گروه دیگر سیاسی، نیست.

دبیر حقوق بشر قوه قضائیه افزود: حساسیت ما راجع به اینگونه مطالب است که آیا یک خط سیاسی قائل است که باید اسلام پایه یک نظام مندی باشد یا خیر و آیا قائل است که مشروعیت نظام سیاسی بر اساس ولایت فقیه است نه اینکه افرادی در دوران انتخابات ریاست جمهوری سخنرانی می کردند و می گفتند من به شعارهایم پایبند هستم و بر مبنی آن شعار ها عمل می کنم.

وی با تاکید بر اینکه رئیس جمهور باید به وظایف قانونی خودش عمل کند گفت: مشی قانون خطی است که رئیس جمهور باید بر اساس آن عمل کند.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به فتنه سال 88 این مسئله را ظلم بزرگی به نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و افزود: این فتنه ظلم بزرگی به ولی امر بود و سبب شد دشمنان ما دهانشان باز شود و شماتت دشمنان را آن هم به صورت مظلومانه ای داشتیم.

لاریجانی با اشاره به انتخابات یازدهم ریاست جمهوری بیان کرد: در همین انتخابات نیز طرح های زیادی وجود داشت که دشمنان با حماسه سیاسی ولی امرمان در این کارشان نیز بی نتیجه ماندند.

وی سپس با اشاره به دولت یازدهم گفت: دولت در واقع بازوی توانمند رهبری است که رهبری به کمک این بازو مقاصد نظام را پیش می برند و در حال حاضر رهبر معظم انقلاب انتظارشان از دولت این است که در حوزه سیاست خارجی یک مدار از گذشته جلوتر حرکت کند.

دبیر حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به جایگاه ایران اسلامی در جهان امروز تصریح کرد: دشمنان ما امروز به رغم دلارهای فراوانی که وارد سوریه کرده اند موفق به انجام کاری که می خواهند نشده اند و این به دلیل نقش ایران در منطقه و جهان است لذا سیاست های امروز ما نیز باید بر اساس نقش مان در منطقه تنظیم شود.

نرمش قهرمانانه مطالبه رهبری است تا دیپلماسی وارد فاز جدیدتری شود

لاریجانی با اشاره به مسئله نرمش قهرمانانه آن را جزء مطالبات رهبری بر اساس نقش امروز ایران در جهان دانست و اظهار کرد: نرمش قهرمانانه مطالبه رهبری است تا دیپلماسی ما وارد یک فاز جدید تر و پیچیده تر و دقیق تری نسبت به گذشته شود.

وی با اشاره به سال های آخر ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد اظهار کرد: احمدی نژاد در سال های آخر خدمتش کفران نعمت کرد و سپس افزود: امیدوارم روحانی از نعمت رهبری که همواره مشورت های داهیانه ای به دولت های مختلف ارائه کرده اند را بداند.

دبیر حقوق بشر قوه قضائیه نرمش قهرمانانه را طلیعه تحرک و نمای جدیدی از تحرک های جهانی ایران دانست و تصریح کرد: ما نباید نگران برخی لغزش ها در راه اجرای نرمش قهرمانانه باشیم و اینکه ولی امر ما نسبت به هر تحرکی نظر می دهند این نشان می دهد این مسئله رها شده نیست و این در واقع یک ژست جدید در سیاست خارجی کشورمان محسوب می شود.

باید دید مثبتی به تحرکات دولت داشته باشیم

لاریجانی همچنین با اشاره به سفر روحانی به نیویورک و مذاکراتی که وزیر امور خارجه با برخی از کشورها داشته گفت: باید دید مثبتی به تحرکات دولت داشته باشیم اما ما در این تحرک شعار اینکه ما آمده ایم مذاکره کنیم را زیادی بزرگ و روی آن تاکید کردیم.

دبیر ستاد بشر قوه قضائیه بیان کرد: اگر بنده جای ظریف وزیر امور خارجه بودم اصلا هیچ علاقه ای به مذاکره نشان نمی دادم.

وی با بیان اینکه دشمنان تحریم ها را بر علیه ملت ایران افزایش داده اند، تاکید کرد: آنها باید جلو بیایند و بگویند چه حرف های جدیدی برای زدن دارند.

دبیر حقوق بشر قوه قضائیه بیان کرد: ما برای مذاکره مشکلی نداریم منتهی ما الکی مذاکره نمی کنیم لذا چرت و پرت هایی که تا کنون از سوی آمریکایی ها بیان شده نیازمند مذاکره نیست.

1+5 باید بگوید چه حرف جدیدی برای زدن دارد

لاریجانی افزود: 1+5 هم اگر می خواهد با ما مذاکره کند باید بگوید چه حرف جدیدی برای زدن دارد اینکه غنی سازی در ایران را هدف بگیرند و حرف بزنند به درد ما نمی خورد ما تمام حقوقمان در ان پی تی را می خواهیم و یک قدم هم از این حقوق عقب نشینی نخواهیم کرد.

وی با اشاره به مذاکره تلفنی اوباما و روحانی اظهار کرد: تحلیل من این است که اگر این تلفن زده نمی شد بهتر بود.

دبیر حقوق بشر قوه قضائیه افزود: صهیونیست ها با این تلفن می خواستند زیر آب روحانی را بزنند و کاری کنند که وی در بازگشت به ایران با عدم حمایت مردم و مسئولان مواجه شود و از طرفی بگویند حرف رئیس جمهور ایران اهمیتی ندارد و حرف رهبر ایران مهم است، منتهی ما دولتمان را دوست داریم و از دولتمان حمایت می کنیم.

لاریجانی با بیان اینکه ما در 35 سال گذشته سوراخ دعا را گم نکرده ایم و توانسته ایم ایران را به یک کشور بزرگ و قدرتمند تبدیل کنیم، گفت: ما فریادهایمان را بر سر دشمنانمان خواهیم کشید و این باید رای ملت و کارگزارانمان روشن شود.

وی تصریح کرد: اینکه برخی می گویند پاسپورتمان را ویزا نمی دهند پس ما در دنیا عزت نداریم باید به آنها گفت که عزت این نیست که وقتی می خواهیم به یک کشور اروپایی یا امریکا برویم به ما ویزا بدهند با ندهند.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به نحوه صحبت کردن محمود احمدی نژاد در دوران ریاست جمهوری اش اظهار کرد: احمدی نژاد در حرف زدن آدم بی شیله پیله ای بود و من در کل ادبیات حساب شده روحانی را نیز می پسندم.

لاریجانی همچنین با اشاره به مسئله هولوکاست که از جانب احمدی نژاد در سازمان ملل بیان شد اظهار کرد: احمدی نژاد حرفی زد که می شد با ادبیات بهتری آن را بیان کرد اما اینکه غربی ها می گویند هر کسی به هولوکاست اعتقاد نداشته باشد مجرم است و باید به زندان برود حرف غلطی است.

نباید بوق دستمان بگیریم و بگوییم حرف احمدی نژاد در مورد هولوکاست را قبول نداریم

وی افزود: اینکه ما در دنیا بوق در دستمان بگیریم و بگوییم حرف احمدی نژاد در مورد هولوکاست را قبول نداریم بخاطر اینکه دل صهیونیستهای جنایتکار را به دست بیاوریم کار درستی نیست.

دبیر حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به دشمنی ایران با آمریکا بیان کرد: ما با کسی دشمنی نکرده ایم و فقط از هر صد فحش آنها یکی را جواب داده ایم و این آنها هستند که با ملت و دولت ایران دشمنی می کنند آنها دست از دشمنی بر علیه ملت ایران بردارند آنوقت خواهند دید ملت و دولت ایران چگونه رفتار می کنند.

لاریجانی گفت: آمریکائی ها نسبت به ما دشمنی کوری دارند و می خواهند از سر قلدری و با تحقیر کردن ما رفتار کنند ما هم این رفتار را بر نمی تابیم.

وی افزود: ما بر اساس منافع ملیمان رفتار می کنیم که چهره کشورمان در جهان و جایگاهمان در بین مظلومان جهان نیز جزئی از این منافع است.

دبیر حقوق بشر قوه قضائیه همچنین با اشاره به رفتارهای احمدی نزاد در اواخر دولت دهم اظهار کرد: احمدی نژاد در اواخر دولتش تمام فکرش رفته بود به سمت اینکه مشایی را رئیس جمهور کند و اگر به جای این کار به فکر تمرکز برای حل مسائل اقتصادی می بود اوضاع بهتر می شد.

۱۳۹۲/۷/۱۹

اخبار مرتبط