به گزارش نما، خانواده رفیق الرحمان معلم پاکستانی که در منطقه وزیرستان شمالی زندگی می کند اکتبر امسال با حادثه ای دلخراش مواجه شد. مادر ۶۷ ساله رفیق در اثر حمله هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی کشته شد. تا کنون صدها نفر غیر نظامی در اثر حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی به مناطق قبیله نشین پاکستان کشته شده اند و این مساله به موضوعی مورد اختلاف در روابط واشنگتن و اسلام آباد تبدیل شده است، اما با این حال دولت آمریکا اصرار دارد از این روش عملیاتی خود برای مبارزه با افراط گرایان و ستیزه جویان و شکار رهبران آنها در مناطقی چون پاکستان، افغانستان،یمن و سومالی استفاده کند.
نکته جالب در جلسه کنگره آمریکا که با حضور خانواده پاکستانی برگزار شد نقاشی جالبی از نحوه حمله هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی به خانه این معلم پاکستانی بود که توسط دختر ۹ ساله اش برای توضیح به اعضای کنگره آمریکا کشیده شده بود.
آیا این نقاشی می تواند نبیله را تبدیل به ملاله دوم در رسانه های غرب کند؟ ملاله یوسف زی دختر ۱۵ ساله پاکستانی پس از ترور نافرجامش از سوی طالبان و انتقال به بریتانیا برای مداوا تبدیل به چهره ای بین المللی شد به نحوی که نامش از سوی برخی رسانه ها درمیان نامزدهای دریافت نوبل صلح ۲۰۱۳ به میان آورده شد.
نبیله رحمان دختر ۹ ساله این معلم پاکستانی و پسر ۱۳ ساله اش زبیر نیز به همراه پدر به نمایندگان آمریکا توضیح دادند که چگونه مادر بزرگ ۶۷ ساله شان بی بی در حمله هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی در ۲۴ اکتبر کشته شد. دولت آمریکا تا کنون این حمله را مورد تایید قرار نداده و مسئولیت این عملیات را بر عهده نگرفته است.