به گزارش نما به نقل از ایسنا، در حالیکه 20 هزار واحد مسکن مهر پرند آماده تحویل است هنوز وزارت نیرو برای تامین آب و گاز این واحدها اقدام نکرده است. این تعداد واحد آماده تحویل، جزو همان گروه واحدهایی هستند که طبق وعده رییسجمهور وقت باید از اردیبهشتماه امسال واگذار میشدند و ماهانه 10 هزار واحد به متقاضیان تحویل داده میشد اما به دلیل کوتاهی وزارت نیرو این واحدها خالی از سکنه مانده و خاک میخورند
در بازدید خبرنگار ایسنا از واحدهای مسکن مهر در حال ساخت شهر جدید پرند، لولهکشیهای آب و گاز تا در منازل و بلوکهای آماده تحویل انجام شده اما آب و گازی در این لولهها جاری نیست. از سوی دیگر شرکت عمران پرند که هزینه محوطهسازی را هم که از اغلب متقاضیان دریافت کرده نمیتواند کار محوطهسازی را آغاز کند و واحدهای آماده را که هر روز صاحبانش به نشانه اعتراض به این شرکت مراجعه میکنند تحویل دهد.
این درحالیست که اکثر ثبتنامکنندگان شهر جدید پرند آورده خود را به طور کامل پرداخت کردهاند و باید طی چند ماه اخیر واحد خود را تحویل میگرفتند.
رویای خانهدار شدن به شرط سقف بالای سر!
آنچه در تصور متقاضیان مسکن مهر از سکونت در شهرهای جدید است، ایجاد شهرکهایی با خانههای نوساز و کلیه امکانات آموزشی، درمانی و ... است اما باید این متقاضیان قبل از تحویل خانهاشان همه تصورات را از ذهن خود دور کنند و بدانند فقط سقفی بالای سر خود خواهند داشت.
چراکه واحدهای مسکونی واگذار شده پرند با کم و کاستیهای زیادی به متقاضیان تحویل داده شده و ساکنان این واحدها در حالی زندگی میکنند که خدمات زیربنایی و امکانات حداقلی زندگی شهری در این شهر برایشان فراهم نشده است.
ساکنان واحدهای مسکونی مهر پرند که به دلیل درآمد کم، متقاضی خرید واحدهای ارزان قیمت در این شهر بودند، باید علاوه بر تحمل دوری راه و پرداخت اقساط و هزینه زندگی، هزینههایی همچون سرویس مدرسه فرزندان و رفت و آمد را به سبد هزینههای جاری زندگیاشان اضافه کنند چراکه مدارس ساخته شده در فازهای مختلف به گونهای قرار گرفتند که مدارس فعال در فازهای غیر مسکونی دایر است و دانشآموزان باید با سرویس یا همراه اولیاء به مدرسه بروند.
شاید فاصله زیاد مدرسه تا محل زندگی در بیشتر شهرها وجود داشته باشد اما آنچه این شهر را از دیگر شهرها متمایز کرده است نبود وسایل نقلیه عمومی برای سهولت در رفت و آمد ساکنان و محصلان است.
گاز نداریم چه برسد به تلفن و اینترنت!
متقاضیان مسکن مهر که 35 کیلومتر با نزدیکترین شهر فاصله دارند نه تنها بیمارستان، کلانتری و مرکز تجاری ندارند بلکه حتی از داشتن تلفن و اینترنت نیز محرومند.
این روزها که تلفن از جمله ابتداییترین وسایل ارتباطی مردم شده، ساکنان برخی فازهای پرند را در حسرت خود گذاشته تا پس از داشتن حتی یک خط تلفن بتوانند صاحب اینترنت و ارتباطات شوند.
در گفتوگو با برخی ساکنان در فازهای مسکن مهر پرند، نبود خطوط تلفن، اینترنت و آنتندهی نامناسب اپراتورهای تلفن همراه حتی برقراری ارتباط با بیرون از شهر را برای ساکنان دچار مشکل کرده است که طبق ابلاغ مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید هیچ واحد مسکن مهری از این پس نباید بدون تامین خدمات زیربنایی به متقاضیان تحویل داده شود.
دورنمای شهرجدید پرند
شهر جدید پرند شامل هفت فاز مسکونی است که فازهای صفر، یک، دو و سه شخصیساز هستند و پیش از ساخت واحدهای مسکن مهر در این شهر ساخته شده بودند.
فاز چهار، پنج و شش از جمله اراضی مسکن مهر این شهر هستند که از سال 86 فعالیت ساخت و سازشان آغاز شده است.
در هر فاز از این شهر انبوهسازان متعددی مشغول به ساخت و ساز هستند که شرکتی خارجی که ساخت 12 هزار و 900 واحد مسکن مهر در فاز پنج را برعهده داشت از جمله معروفترین پروژههای این شهر شده است.
فاز چهار شهر جدید پرند شامل 12 هزار و 500 واحد مسکونی در حال ساخت است که تعدادی از این واحدها تحویل داده شده و تعداد دیگری در حال ساخت و باقیمانده در انتظار تامین خدمات زیربنایی هستند.
در جنوب فاز چهار شهر جدید پرند حدود 4100 واحد مسکن مهر دیگر در حال ساخت است.
مسیر جداکننده دو فاز چهار و پنج به نام "چمران" شمال و جنوب پرند را به هم مرتبط میکند که قرار است در مسیر فازهای پنج و شش، پارک گردشگری و رودخانهای ایجاد شود.
متقاضیان مسکن مهر پرند با چه قدر آورده صاحبخانه میشوند؟
جنوب فاز پنجم نیز شامل 12 هزار و 500 واحد مسکونی مهر است و مقابل این فاز در طرف دیگر لاین جداکننده تعاونیها در شرق و غرب فاز پنجم در حال ساخت و سازهستند.
همچنین در جنوب فاز پنجم 8100 واحد مسکن مهر و در شمال فاز پنجم 5425 واحد دیگر در حال ساخت هستند.
به گزارش ایسنا، ساکنان مسکن مهر پرند در فازهای مختلف با آورده 10 تا 16 میلیون تومان به علاوه تسهیلات بانکی صاحبخانه میشوند.