نخستین سفر ورزشی وزیر ورزش و جوانان

وزیر ورزش و جوانان گفت: نخستین سفرم در ارتباط با مسائل ورزشی به استان سیستان و بلوچستان خواهد بود و سفر امروز به همدان یك سفر علمی است.

به گزارش نما، محمود گودرزی صبح امروز در دیدار با جامعه ورزشی استان همدان با اشاره به نخستین حضور خود در استان همدان پس از انتصابش به عنوان وزیر ورزش و جوانان گفت: با توجه به اینکه نخستین سفرم در ارتباط با مسائل ورزشی به استان سیستان و بلوچستان خواهد بود، سفر امروز من به همدان یک سفر علمی است و باید در دانشگاه بوعلی حاضر شوم.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به پیشرفت‌های استان همدان یادآور شد: استان همدان شایسته پیشرفت در همه زمینه‌های مختلف به خصوص ورزش است.

وی افزود: با توجه به توانمندی‌های بالقوه این استان طی چند سال اخیر شاهد رشد رشته‌های مختلف ورزشی به خصوص سنگ‌نوردی بوده‌ایم.

گودرزی اذعان کرد: قهرمان‌پروری نباید ما را از تعلیم و تربیت و ورزش که از اهداف اساسی است، دور کند.

وی توجه به ورزش بانوان را ارزشمند دانست و خاطرنشان کرد: با جمعیت ۵۰ درصدی بانوان در کشور، اهمیت به ورزش بانوان و ارتقای سطح ورزشی از سوی مسئولان باید در دستور کار باشد.

وزیر ورزش و جوانان در پایان از عنایت و محبت بسیار مردم استان همدان و لرستان با ارسال پیامک و نامه به دلیل انتصاب خود به عنوان وزیر تقدیر و تشکر کرد.

۱۳۹۲/۹/۷

اخبار مرتبط