به گزارش نما به نقل از فارس مهتاب ربانیاناری اظهار داشت: قطرههای گوش دو نوع است؛ یک دسته برای نرم کردن جرم گوش در بیمارانی که جرم گوششان بر روی هم انباشته شده و مشکل شنوایی ایجاد کرده است کاربرد دارند.
متخصص گوش، حلق و بینی گفت: دومین دسته از این قطرهها در برطرف کردن التهاب موضعی گوش است که معمولاً قطرهها یا آنتیبیوتیکی یا کورتنی هستند که برای کاهش التهاب و از بین بردن عفونت گوش به کار برده میشود.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: برای مصرف هر دو نوع قطره بهتر است تجویز پزشک صورت پذیرد چرا که قبل از شروع مصرف قطره، معاینه گوش و تشخیص درست حائز اهمیت است.
ربانی اناری افزود: برخی قطرههای آنتیبیوتیکی و کورتنی که در حال حاضر در داروخانهها موجود است قطرات چشمی هستند که برای گوش نیز کاربرد دارند.
وی ادامه داد: در عفونت موضعی گوش، معاینه توسط پزشک و پاکسازی مناسب، مقدم بر مصرف قطره است. تعداد قطرهها و تناوب آن طی روز بسته به دستور پزشک معالج است.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: برای ریختن قطره در گوش بهتر است بیمار روی گوش سمت مقابل بخوابد و شخص دیگری قطره را داخل گوش بریزد و بیمار به مدت 10 تا 15 دقیقه در چنین وضعیتی باقی بماند.
ربانی اناری افزود: چنانچه بیمار انواع مختلف قطره برای مصرف در گوش داشته باشد بهتر است یک فاصله 15 دقیقهای بین قطرهها قائل شود.