تشكل های دانشجویی بر پایه گفتگو

عکس خبري -تشکل هاي دانشجويي بر پايه گفتگو

یك عضو شورای مركزی حزب اعتماد ملی با بی‌سابقه خواندن برنامه‌های دانشجویی در 16 آذر امسال نسبت به سالهای اخیر اظهار كرد: احزاب سیاسی می‌توانند از تشكل‌های دانشجویی الگو بگیرند و با یكدیگر مناظره و گفت‌وگو داشته باشند.

به گزارش نما؛ حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل شکوری با اشاره به اینکه شخصیت‌های مختلفی همچون حسین شریعتمداری، علی شکوری‌راد و محمدرضا خاتمی در 16 آذر امسال در دانشگاه حضور یافتند، افزود: وجود نماینده‌هایی از جریان‌های سیاسی مختلف در دانشگاه‌ها اتفاق خوبی بود، بویژه اینکه شاهد هیچ‌گونه درگیری در دانشگاه‌ها نبودیم.

وی ادامه داد: البته من باز شدن فضای دانشگاه را به معنای فراهم شدن زمینه برای حضور و تکثر احزاب تلقی نمی‌کنم اما معتقدم برنامه‌های دانشجویی می‌تواند الگویی برای احزاب باشد؛ به این معنا که احزاب هم با منطق، مواضع خود را اعلام کنند و مناظره و گفت‌وگو داشته باشند.

این فعال سیاسی همچنین با بیان اینکه "عوامل مختلفی برای فعالیت احزاب وجود دارد"، خاطرنشان کرد: اکنون کدورتی بین جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا در کشور پس از انتخابات سال 88 به وجود آمده است که این عامل مهمترین مانع فعالیت و حضور احزاب است.

شکوری اضافه کرد: در گذشته ما شاهد بودیم که مرحوم عسگراولادی که یک شخصیت ملی و دینی بود تلاش می‌کرد جریان‌های سیاسی به یکدیگر نزدیک شوند. اکنون نیز باید شخصیت‌های تاثیرگذاری مانند آیت‌الله مهدوی کنی، ناطق نوری و هاشمی ریش سفیدی کنند و به دنبال نزدیک کردن احزاب به یکدیگر شوند.

این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پایان با تاکید بر اینکه "مواضع رئیس‌جمهور درباره تحمل انتقادها تأثیر زیادی بر باز شدن فضای کشور و ایجاد گفت‌وگو میان جریان‌های مختلف سیاسی دارد"، اظهار کرد: با این وجود دولت باید اقدامات عملی نیز انجام دهد، یعنی رفتار دولت به‌گونه‌ای باشد که دولت مرجعیت خود را حفظ کند. این انتقاد به دولت وارد است که در حال حاضر دولت از چندشغله‌ها استفاده می‌کند و با وجود افراد با تجربه اصلاح‌طلب چند شغل کلیدی به یک نفر سپرده می‌شود. دولت بهتر است به سمت انتصاب‌های متنوع از جناح مختلف کشور روی بیاورد.

۱۳۹۲/۹/۲۰

اخبار مرتبط