به گزارش نما؛ به نقل از فارس، بحث برانگیز بودن و اظهار نظرهای متفاوت درباره صفحات اجتماعی به ویژه فیس بوک موضوعی است که در دولت جدید به کرات مطرح میشود و اظهار نظرهای متفاوتی از گوشه و کنار شنیده میشود.
از طرفی نهادهای مسئول یه این شبکه اجتماعی را شبکهای مجرمانه میداند و بر فیلتر ماندن اصرار دارد و در سوی دیگر وزیر ارتباطات یک شبکه اجتماعی وطنی راه اندازی میکند و با مخاطبان خود ساعتی را به صورت مستقیم ارتباط برقرار میکند تا به نوعی جایگزینی مناسب برای فیس بوک معرفی کند. همچنین عضویت چند تن از وزیران دولت حسن روحانی نیز در این شبکه حرف و حدیثهایی را به دنبال داشته است.
در این میان یکی از وزیرانی که حیطه کاریش به فیس بوک و شبکههای اجتماعی مربوط میشود و سخنان او درباره این شبکه بازتاب فراوانی چه در میان سایتهای خبری داخلی و چه در شبکههای خبری بیگانه داشته، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
جنتی پیش از این در سخنانی از فعالیت در این شبکه دفاع کرده و گفته بود که شبکه اجتماعی مثل تلفن است که بستگی به نوع استفاده از آن دارد. همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی اذعان کرده بود که در این شبکه اجتماعی عضو است و با مخاطبان خود چه در داخل و چه در خارج از کشور در ارتباط است.
جست و جو در این شبکه اجتماعی نشان میدهد که تنها یک صفحه به نام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ساخته شده که تقریبا هزار نفر دنبال کننده دارد. جنتی که از 3 سال پیش به این شبکه پیوسته است و فعالیتش در سالهای پیش از وزارت تنها به دادن پاسخ بله در جواب پرسشی در حمایت از سیدحسن نصرالله خلاصه میشده است، در دوران پس از وزارت اصل فعالیتهایش در این شبکه شروع شده است که این فعالیتها هم منحصر به گذاشتن 4 عکس از خود در مراسمهای مختلف میشود.
دنبال کنندگان او نیز در این شبکه بعضا با تعریف از عکس وزیر یا از عملکرد او یا بیان مشکلات موجود در حوزه فرهنگ به عکسها واکنش نشان دادهاند و در مقابل هیچ واکنش و نوشتهای از علی جنتی در این صفحه دیده نمیشود.