پورمحمدي:

پرونده فساد مالی اخیر برای همه خسارت بود

عکس خبري -پرونده فساد مالي اخير براي همه خسارت بود

وی با قدردانی از رییس قوه قضاییه، دادستان كل كشور، دادستان تهران و قضات دادسرا یادآور شد: پرونده فساد مالی اخیر، پرونده‌ بسیار مهمی بود و می‌توان گفت كه برای همه ما خسارت بود ولی این اتفاق افتاد و نمی‌توان به راحتی از آن عبور كرد یا آن را پنهان كرد و نادیده گرفت بلكه باید با این فساد به طور جدی برخورد كرد.

رييس سازمان بازرسي كل كشور گفت: در سال گذشته 1300 برنامه بازرسي از قبل طراحي‌شده داشتيم كه 50 درصد آن در راستاي مبارزه با فساد بود. امسال نيز حدود دو هزار برنامه بازرسي داريم كه با توجه به اعلام نام امسال بيش از 400 برنامه در سازمان بازرسي را به حمايت از توليد اختصاص داده‌ايم.

به گزارش ايسنا، حجت‌الاسلام و المسلمين مصطفي پورمحمدي طي سخناني در چهارمين اجلاسيه ارتقاي سلامت نظام اداري با بيان اين مطلب تصريح كرد: سامانه پاسخگويي به مطالبات مردمي و شكايت را ايجاد كرده‌ايم كه 6 هزار و 183 كاربر در سطح ملي دارد. سعي ما همواره بر اين بوده كه اين حوزه را در سازمان بازرسي كل كشور تقويت كنيم.

وي يكي از بزنگاه‌هاي اصلي فساد را معاملات عنوان كرد و ادامه داد: مشكل اصلي در اين زمينه شفاف نبودن معاملات است. ما سامانه معاملات دولتي را حدود دو سه سال پيش فعال كرديم. امروز بيش از پنج هزار دستگاه به اين سامانه مرتبت هستند.

رييس سازمان بازرسي كل كشور افزود: طبق آمار سال گذشته، 38 هزار و 527 معامله توسط اين سامانه دريافت شد كه نماينده سازمان بازرسي در 25 هزار و 600 معامله شركت كرده است و در اين رابطه دو هزار و 300 درخواست لغو و تجديد نظر در معامله را مطرح كرديم.

پورمحمدي با تاكيد بر اينكه نهادينه كردن امر نظارت براي ما حائز اهميت است، اظهار كرد: خوشبختانه سطح همكاري ما با دستگاه‌ها بسيار بالا رفته و تلقي ما اين است كه اكنون دستگاه‌هاي اجرايي از حضور دستگاه‌هاي نظارتي استقبال مي‌كنند. شوراهاي دستگاه نظارتي توفيقات چشم‌گيري را از زمان آغاز فعاليت تا كنون داشته است.

وي با قدرداني از رييس قوه قضاييه، دادستان كل كشور، دادستان تهران و قضات دادسرا يادآور شد: پرونده فساد مالي اخير، پرونده‌ بسيار مهمي بود و مي‌توان گفت كه براي همه ما خسارت بود ولي اين اتفاق افتاد و نمي‌توان به راحتي از آن عبور كرد يا آن را پنهان كرد و ناديده گرفت بلكه بايد با اين فساد به طور جدي برخورد كرد.

اين مسئول عالي قضايي تاكيد كرد: دغدغه عمده ما بايد اين باشد كه فساد ايجاد نشود و در حقيقت دغدغه مديران بايد مبارزه با فساد و جلوگيري از آن باشد و اين مورد نيز خواست و انتظار مردم است.

پورمحمدي گفت: در رابطه با پرونده مذكور، نظرسنجي‌اي انجام داديم و اين نظرسنجي حكايت از اين دارد كه جامعه از برخورد با فساد استقبال كرد و از سوي ديگر مردم به شدت از فساد پديد آمده، ناراحت هستند و بيان كردند كه تاثير منفي بر فعاليت‌هاي اقتصادي گذاشته است و در اين راستا بيش از 61 درصد اقدامات قوه قضاييه و دستگاه‌هاي نظارتي را موثر ارزيابي كردند.

وي اعلام كرد: سازمان بازرسي از ابتداي سال 89 تا انتهاي سال 90 روي اين پرونده 20 هزار و 90 نفرساعت كار كرده است. 27 هزار برگ سند تهيه شده و در 15 مرحله به دادگاه و دادسرا گزارش ارائه كرده‌ايم.

۱۳۹۱/۲/۱۱

اخبار مرتبط