این تصاویر به گونه ای نمایش داده شده که گویی مدال الله نیز در حال سوختن است. این موزیک ویدیو که روی یوتیوب قرار گرفته از جانب مسلمانان تحریم شده است. تا کنون بیش از ۵۰ هزار مسلمان کمپین اعتراضی را در جهت حذف این موزیک ویدیو از یوتیوب امضا کرده اند.
به گزارش نما به نقل از جام جم نوا، شهزاد اقبال کسی است که از طریق تارنمای Change این درخواست را آغاز کرده است. اقبال این تصاویر را کفرآمیز و ناخوشایند توصیف کرده است. او همچنین معتقد است که توهین به مقدسات به وضوح از طریق تصاویر این ویدیو منتقل می شود و به نظر می رسد که کتی پری با این تصاویر مخالفت خود را با اسلام نشان داده است. به گفته او، استفاده از نام خدا به هر زبان و مذهبی به صورت توهین آمیز نادرست است.
بیشترین این امضاها تاکنون از کشور بریتانیا بوده است اما سایر کشورهای مسلمان چون پاکستان، قطر و عربستان سعودی نیز وارد این کمپین مخالفتی شده اند.
بلال خان از بیرمنگام در این رابطه نوشته است: «این منزجر کننده است که صنعت موسیقی اجازه چنین اعمالی را به هنرمندان می دهد.» او همچنین می گوید: «موسیقی باید در جهت گسترش عشق فعالیت کند نه نفرت.» فائزه شائیک از آفریقای جنوبی نظرش درباره این ویدیو را این گونه بیان کرده است: «هنرمندان باید در نظر بگیرند که هنرشان در جامعه چه تاثیراتی را برجای می گذارد. این که برخی برای جلب توجه به اقدامات بحث برانگیز دست می زنند، کاری اشتباه است.»
جالب اینکه این ستاره پاپ موسیقی امریکا در خانواده ای مذهبی رشد کرده است. پدر و مادر کتی پری مبلغ مذهبی بوده اند که برای این کار به سفرهای تبلیغاتی می رفتند. پری کار خوانندگی خود را با خواندن اشعار مذهبی انجیل آغاز کرده است.
کتی پری اخیرا اعلام کرده که به هیچ دینی اعتقاد ندارد، اما همچنان ارتباط عمیقی با خدا برقرار می کند! این نخستین بار نیست که کتی پری به سایر فرهنگ ها توهین کرده است. در نوامبر سال گذشته، او با اجرای یک برنامه در جوایز موسیقی امریکا (American Music Awards) مورد انتقاد شدید ژاپنی ها قرار گرفت. دیگر خوانندگانی که تاکنون در کارهایشان به سایر مذاهب و فرهنگها توهین کرده اند لیلی آلن و ریحانا هستند.
منبع: تارنمای independent