به گزارش نما ، به نقل از ایسنا، میلاد فدایی اصل گفت: اگر تک تک افراد جامعه با توجه به شناختی که از خود در محیط های اجتماعی به دست آوردهاند بتوانند پیشرفت کنند، قطعاً میتوانند در پیشرفت کل کشور مؤثر باشند. همه مردم دوست دارند در رسیدن به توسعه فعال باشند اما یکسری اتفاقات و مشکلات مانع این پیشرفت میشود.
وی ادامه داد: من نقش مردم را در رسیدن به توسعه، 30 الی 40 درصد و بقیه این تلاش را معطوف به کار دولت و سیاستورزیهایش میدانم. بخشی از این فعالیتها به عهده NGOها و بخش دیگر بر عهده مسئولان کشور است که با ارائه سازوکارهایی مثل بالا رفتن هزینههای هنجارشکنی، جلوی عدم توسعه را بگیرند.
این فعال دانشجویی با اشاره به نقش مسئولان در مسیر توسعه کشور افزود: هزینهها برای کسی که با هنجارشکنی مانع توسعه کشور میشود، باید به اندازهای بالا برود که نتواند مرتکب چنین اشتباهی شود؛ به عنوان مثال باید جریمه رانندگیهای غلط افزایش پیدا کند و در مقابل، باید از کسانی که در مسیر توسعه کشور فعالیت و هنجارهای مثبت تولید میکنند، حمایت کرد.
وی با بیان اینکه "مردم نباید در این مسیر منفعل باشند"، گفت: اگر از کسانی که حرکتهای مثبت در جهت توسعه انجام میدهند حمایت شود، مردم از حالت منفعلانه خارج میشوند و با سیاستهای دولت همراه خواهند شد. البته سیاستهای دولت نیز نباید قهری باشد؛ چراکه در دولت گذشته دیدیدم که چنین سیاستی پاسخگوی جامعه نیست.
این عضو سازمان دانشجویی حزب اسلامی کار با اشاره به تأثیر فساد اقتصادی بر توسعهنیافتگی نیز اظهار کرد: فساد اقتصادی موجب هدایت امکانات و شرایط توسعهیافتگی به سمت عدهای خاص میشود و این شرایط را از حالت عمومی خارج میکند. در آن صورت تنها عدهای خاص میتوانند از امکانات آموزشی و تفریحاتی بهرهمند شوند و شکاف عمیقی بین مردم و آنان ایجاد میشود.
فدایی اصل افزود: زمانی که فرد از لحاظ اقتصادی ضعیف باشد، نمیتواند به فکر توسعه و تفکر توسعهیافتگی باشد. به همین دلیل است که میگویم مبارزه با مفاسد اقتصادی، مؤثر اما غیرمستقیم است. اگر امکانات به طور عادلانه بین مردم تقسیم شود و آنان بدانند به همان اندازهای که تلاش میکنند بازخورد مثبت دارند، به ترویج و تلاش برای توسعه ترغیب میشوند.