به گزارش نما، حجت الاسلام والمسلمین 'محمدرضا میرتاج الدینی' امروز - دوشنبه - در گفت و گو با ایرنا افزود: به هر میزان، اجرای قانون هدفمندی یارانه ها به تعویق بیفتد با مشكلات بسیاری در اقتصاد كشور روبه رو خواهیم شد.
معاون پارلمانی رییس جمهوری اظهار داشت: دولت باید طی چند گام این قانون را اجرا كند و مفاد قانون هدفمندی یارانه ها نیز همین است اما اگر در یك سال جلوی آن را بگیرند یا محدودیت های بسیاری برای دولت ایجاد كنند، با مشكلاتی مواجه خواهیم شد.
وی تصریح كرد: این اقدام كمیسیون تلفیقی در حالی است كه تدبیر و برنامه دولت این است كه همچون گام نخست هدفمندی یارانه ها، كمترین فشار به مردم وارد شود و با پرداخت یارانه نقدی و حفظ قدرت خرید مردم، آن را جبران كند.
وی با بیان اینكه از سال 89 اجرای قانون هدفمندی یارانه ها آغاز شده است و اكنون وارد سال سوم اجرای آن شده ایم، افزود: طبق قانون هدفمندسازی یارانه ها، باید این قانون طی پنج سال اجرا شود.
معاون پارلمانی رییس جمهوری با بیان اینكه قانون برای سال نخست و درآمدهای حاصل از اجرای هدفمندسازی یارانه ها، سقف تعیین كرده و سال های بعدی را در اختیار دولت قرار داده است كه دولت باید در بودجه آنها را بیان كند، افزود: مجلس سال گذشته، مبلغ 54 هزار میلیارد تومان را سقف درآمدهای حاصل از اجرای هدفمندسازی یارانه ها قرار داد.
میرتاج الدینی اظهار داشت: به رغم آنكه امسال دولت در كمیسیون تلفیق، سقفی را از مجلس درخواست و رقمی را به نمایندگان ارائه كرد، كمیسیون تلفیق به سقفی كه دولت درخواست كرده بود، رای ندادند و همان 54 هزار میلیارد تومان سال گذشته را دوباره تصویب كردند.
وی با تاكید بر اینكه ناظران و تحلیلگران اقتصادی، دولت را در اجرای فاز نخست هدفمندسازی یارانه ها تحسین كردند كه با تدبیر و به خوبی عمل كرد، گفت: دولت می خواهد در گام های بعدی نیز چنین عمل كند.
*** كمیسیون تلفیق به دنبال بازكردن این گره است
معاون پارلمانی رییس جمهوری با بیان اینكه پیشنهاد دولت با سقف 100 هزار میلیارد تومان با یك یا دو رای كمتر از حد نصاب تصویب نشد، ادامه داد: اكنون تعدادی از اعضای كمیسیون تلفیق به دنبال باز كردن این گره و پیدا كردن راه حل هستند.
میرتاج الدینی تاكید كرد: به تعویق انداختن اجرای قانون هدفمندی یارانه ها به ضرر مردم و كشور است و دولت همانطور كه در گام نخست، همه جوانب را رعایت كرد، در گام بعدی نیز همه جوانب را لحاظ خواهد كرد.
معاون رییس جمهوری، قانون هدفمندی یارانه ها را افتخار مجلس هشتم و دولت های نهم و دهم دانست و گفت: دولت دهم با تمام قدرت و اشراف كامل، برای اجرای آن وارد شده است و متوقف كردن این قانون در سال 91 و سال های پایانی دولت دهم، عملا نتیجه ای جز فاصله گرفتن از اجرای این قانون نخواهد داشت.
میرتاج الدینی یادآور شد: چنانچه گام های بعدی هدفمندی یارانه ها را دولت دهم برندارد، دولت بعدی تا هنگامی كه عملا اداره امور كشور را به دست گیرد و به مسایل اقتصادی و قانون هدفمندی یارانه ها مسلط شود، از امور عقب خواهد افتاد.