شاگردان آیةالله مصباح، ناكام از ورود به مجلس

نزدیكی برخی چهره های لیست پایداری به محصولی كه در پاره ای از اوقات خود را وكیل الدوله نامیده و در برخی موارد هم تمام قد به دفاع و حمایت از او پرداخته بودند تناقضی آشكار را در بین كاندیداهای این جریان بوجود آورده بود .


سایت صراط نوشت:

با پایان یافتن شمارش آرا، تکلیف 25 نماینده باقی مانده به بهارستان مشخص و این نتایج موجب شگفتی بسیاری از سیاسیون، رسانه ها و تحلیل گران فضای سیاسی شد . نگاهی به چرایی عدم موفقیت جبهه پایداری انقلاب با توجه به شعارهای پر محتوا و ارزشی این جریان خالی از لطف نخواهد بود .

بی شک از نقش حضرت آیت الله مصباح یزدی که در لحظات حساس دوران پرچمدار شناخت حق از باطل در فضای غبار آلود فتنه بوده اند به عنوان پدر معنوی جبهه پایداری نباید به آسانی عبور کرد . اما در این میان نوع چیدمان افراد حاضر در لیست پایداری و وابستگی های درون محفلی این اشخاص در نتیجه حاصل شده بی تاثیر نبود .

با توجه به اینکه مواضع به حق بعضی از اعضای پایداری علیه فتنه و انحراف جلوی هرگونه نقد را گرفته بود به یاد داریم اولین اتهاماتی که به جبهه پایداری انقلاب توسط برخی وارد شد ترکیب ناهمگون کاندیداهای این جریان بود . ترکیبی که برخی نزدیکان و وابستگان به سرمایه دار سابقا دولتی این تشکیلات را در کنار شاگردان باسابقه علامه مصباح قرار داده بود .

نگاه منتقدانه به محصولی نه به خاطر سرمایه های مالی وی ، بلکه به دلیل قرابت بیش از حد او به رئیس جمهور و اطرافیان وی صورت گرفته بود . محصولی پیش از خروج از دولت محمود احمدی نژاد حساس ترین مسئولیتهای دولت را در اختیار داشت . از وزارت کشور در زمان انتخابات سرنوشت ساز ریاست جمهوری تا وزارت رفاه در زمان اجرای طرح هدفمندی یارانه ها به خوبی ردّ پای حاج صادق محصولی دیده می شود!

نزدیکی برخی چهره های لیست پایداری به محصولی که در پاره ای از اوقات خود را وکیل الدوله نامیده و در برخی موارد هم تمام قد به دفاع و حمایت از او پرداخته بودند تناقضی آشکار را در بین کاندیداهای این جریان بوجود آورده بود .

اما چرا نزدیکان به آیت الله مصباح یزدی از جذب آرای مردم بازمانده و تعدادی از افراد حلقه نزدیک به سرمایه دار گروه پایداری موفق به نشستن بر صندلی های سبز مجلس شدند؟

صرف نظر از شناخته شده بودن چهره های برخی از این افراد که در کارنامه شان سابقه نمایندگی دوره های قبل را می توان دید، استفاده بهینه از ابزاری به نام "رسانه" یکی از مهمترین دلایل کسب آرای مردم بود . اینکه نزدیکان محصولی صرف نظر از ارتباط شان با این فرد سرمایه دار و همچنین رسانه های وابسته به جبهه پایداری، موفق شدند تا در تبلیغات خود را جزء نزدیکترین افراد به علامه مصباح نشان دهند در موفقیت این افراد اثر بسزایی داشت .

بهره برداری مناسب از سوابق نمایندگی، مصاحبه ها و سخنرانی های پی در پی ، پوشش رسانه ای مناسب جهت نشان دادن نزدیکی به آیت الله مصباح یزدی و در پاره ای از موارد صرف هزینه های مادی برای کسب آرای مردم تهران در آخر، نتیجه اش ورود 8 کاندیدای اختصاصی جبهه پایداری انقلاب به مجلس شورای اسلامی شد تا دیگر چهره های شاخص این جریان از جمله حجت الاسلام سقای بی ریا ، حجت الاسلام قاسم روانبخش و محمود دهقانی که سالها در محضر علامه مصباح یزدی بودند از ورود به مجلس باز بمانند .

۱۳۹۱/۲/۱۸

اخبار مرتبط