ضرورت تغییر نگرش جدی در آموزش عالی برای خودكفایی اقتصادی

عکس خبري -ضرورت تغيير نگرش جدي در آموزش عالي براي خودکفايي اقتصادي

رئیس كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش دانشگاهها در عملیاتی كردن شعار سال گفت: تغییر نگرش جدی در آموزش عالی از نظری به سمت و سوی مهارتی و حرفه‌ای را از زمینه‌های لازم در این زمینه است.

به گزارش نما ، به نقل از تسنیم، محمدمهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در عملیاتی کردن شعار سال و کمک مجلس به دانشگاهها در این زمینه اظهار داشت: دانشگاه‌ها در مقوله اقتصاد و فرهنگ می‌توانند نقش بسیار مهمی را داشته باشند که از جمله تولید فناوری مورد نیاز کشور و تبدیل آن به یک صنعت مورد نیاز برای خودکفایی و استقلال کشور در حوزه های مورد نیاز صنعتی است.
وی ادامه داد: گسترش شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد توجه بیشتر به پارک‌های علم و فناوری و به تبع آن توجه به نقش کسانی که در این شرکت‌ها به عنوان منابع انسانی فعالیت می‌کنند می‌تواند نقش موثری در این مقوله داشته باشند.
رئیس کمیسیون آموزش با بیان اینکه مسئولیت سنگینی بر دوش دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برای به ثمر رساندن مقوله خودکفایی کشور و نگاه به درون قرار دارد، گفت: دانشگاه‌ها توان زیادی در زمینه حضور نیروی انسانی، نخبگان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها دارند و می‌توانند در مقوله اقتصاد مقاومتی نقش آفرینی کنند.
زاهدی تأکید کرد: وقتی صحبت از عزم ملی و مدیریت جهادی است، می‌طلبد که مدیران دانشگاه‌ها و مسئولین وزارت علوم و بهداشت توجه بیشتری به محققین و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این مقوله داشته باشند.
وی تغییر نگرش جدی در آموزش عالی از نظری به سمت و سوی مهارتی و حرفه‌ای را از دیگر زمینه‌های لازم در این زمینه خواند و گفت: نتیجه این تغییر نگرش توسعه کارآفرینی است که منجر به توسعه اقتصادی در کشور می‌شود.
رئیس کمیسیون آموزش در ادامه با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در زمینه فرهنگ نیز گفت: نخبگان ما در دانشگاهها حضور دارند و این حضور در عرصه‌های مختلف می‌تواند موثر باشد که یکی از این عرصه‌ها فرهنگ است.
وی ادامه داد: فرهنگ ابعاد مختلفی دارد که دانشگاه‌ها می‌توانند با مراکز تحقیقاتی در ارائه راهکارهای مناسب ضمن مقابله با نقشه‌های دشمنان به خصوص در مقوله تغییر سبک زندگی، زندگی ایرانی اسلامی نقش‌آفرینی داشته باشد.
زاهدی افزود: رشته‌های متعددی در حوزه علوم انسانی در دانشگاه‌های ما وجود دارد که اساتید و دانشجویان آن می‌توانند کمک موثری برای توسعه فرهنگی کشور داشته باشند.

۱۳۹۳/۱/۱۹

اخبار مرتبط