بعضی‌ها می‌خواهند برای چیزهای كوچك، خفت‌های بزرگ را بپذیرند

عکس خبري -بعضي‌ها مي‌خواهند براي چيزهاي کوچک، خفت‌هاي بزرگ را بپذيرند

رئیس سازمان بسیج دانشجویی كشور گفت: متاسفانه بعضی‌ها می‌خواهند هم ذلت و هم جنایت‌های آمریكا را بپذیرند با امید اینكه اوضاع اقتصادی خوب می‌شود و حاضرند به خاطر چیزهای كوچك ذلت‌ها و خفت‌های بزرگ را بپذیرند.

به گزارش نما ، به نقل از «خبرگزاری دانشجو»، موضوع برقراری رابطه ایران و آمریکا از زمان روی کارآمدن دولت تدبیر و امید جان گرفته‌است و اخیرا برخی از وابستگان به دولت یا اصلاح طلبان مباحثی را در رابطه با برقراری رابطه بین ایران و آمریکا مطرح می‌کنند.
نکته قابل توجه و عجیب اینکه ابراهیم اصغرزاده از طراحان اشغال سفارت آمریکا در تهران در یک مصاحبه مباحثی از قبیل تلاش برای حل و فصل کدورت میان ایران و آمریکا بر سر ماجرای گروگان‌گیری، عذرخواهی از خانواده‌های گروگان‌های لانه جاسوسی را مطرح کرده و عجیب‌تر اینکه گفته است که با خانواده گروگان‌ها ابراز همدردی می‌کند.
محمدودود حیدری رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور در رابطه با مباحثی که اخیرا پیرامون برقراری رابطه ایران و آمریکا مطرح می‌شود، گفت: در رابطه با برقراری رابطه میان جمهوری اسلامی ایران با آمریکا اخیرا شاهد اقداماتی هستیم که این اقدامات یکی از شعارهای مبنایی جمهوری اسلامی ایران را نشانه گرفته و زیر سؤال می‌برد.
حیدری ادامه داد: زمانی در دوره اصلاحات این شعار مبنایی جمهوری اسلامی ایران زیر سؤال رفت و امروز هم دولت فعلی با مطرح کردن مباحثی اصل عدم رابطه با آمریکا را بدون داشتن استدلال‌های محکم زیر سؤال می‌برد.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور ادامه داد: اخیرا یکی از پشیمانان جنبش دانشجویی آنگونه که شاهد بودیم سخنانی را در رابطه با اشغال لانه جاسوسی مطرح کرده است و بحث عذرخواهی را پیش کشیده و مطرح کرده روابط ایران و آمریکا نمی‌تواند تا ابد گروگان گذشته باشد و... که این سخنان قابل توجه و عجیب است.
حیدری ادامه داد: آیا ما باید به خاطر اینکه چند جاسوس آمریکایی را آن هم به مدت چند ماه گروگان گرفته و در حالی که بهرین رفتار را با آن‌ها داشته‌ایم، عذرخواهی کنیم یا اینکه آن‌ها باید به خاطر 60 سال جنایاتی که به ما روا داده شده و اسناد و مدارک آن موجود است عذرخواهی کنند.
وی تصریح کرد: بعد از انقلاب اسلامی، ماجرای تحریک عراق و تحمیل جنگ علیه ایران، رویارویی و دخالت نظامى مستقیم در جنگ، فشارهای اقتصادى و اقدامات تحریمى علیه نظام جمهورى اسلامى، انهدام هواپیمای مسافربری، ماجرای طبس، حمایت، سازماندهى و هدایت مخالفان نظام، جاسوسی از ایران از طریق تاسیس مراکز جاسوسی در کشورهای همسایه اشغال شده در مرزهای ایران، مقابله جدی در دستیابی به فنآوری پیشرفته فضایی در ایران، اختصاص بودجه‌های کلان برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی، مقابله با دستیابی جمهوری اسلامی به فناوری هسته‌ای و... کاملا مشخص است پس با همه این‌ها چه دلیلی برای عذرخواهی ما وجود دارد و آیا واقعا ما باید عذرخواهی کنیم؟
حیدری تاکید کرد: رابطه ایران و آمریکا گروگان گذشته نیست بلکه گروگان رابطه ظالم و مظلوم، مستکبر و مستضعف، عزت و ذلت است.
وی اضافه کرد: آمریکا در 35 سال گذشته هر کاری که توانسته است علیه ما انجام داده ولی نمی‌دانم چرا بعضی‌ها خودشان را به حماقت می‌زنند و نمی‌خواهند بعضی از مسائل را ببینند.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی در ادامه اظهار داشت: این روز‌ها برخی در رابطه با اینکه اگر با آمریکا رابطه داشته باشیم اوضاع اقتصادی، بهتر می‌شود مباحثی مطرح می‌کنند که قطعا این نیست که می‌گویند و تجربه نشان داده رابطه با آمریکا غیر از ذلت چیزی برای کشور‌ها نداشته است.
حیدری یادآور شد: متاسفانه بعضی‌ها می‌خواهند هم ذلت و هم جنایت‌های آمریکا را بپذیرند با امید اینکه اوضاع اقتصادی خوب می‌شود و حاضرند به خاطر چیزهای کوچک ذلت‌ها و خفت‌های بزرگ را بپذیرند.
وی در رابطه با دفن جنازه ریچارد فراید در ایران تصریح کرد: ریچارد فراید کسی است که خودش به کارهایی که انجام داده است اعتراف می‌کند و بد نیست نگاهی به اعترافات وی انداخته شود ولی با این حال می‌خواهند لاشه این پیر استعمار را در خاک ایران خاک کنند، البته مردم و جنبش دانشجویی به هیچ‌وجه اجازه نخواهد داد چنین اتفاقی رخ دهد.
حیدری با بیان اینکه پشیمانی در گذشته حاصل غفلت است، افزود: اگر کسانی که از جریان دانشجویی هستند و پس از 35 سال دم از پشیمانی می‌زنند نشانه غفلت از گذشته یا انفعال گذشته آن‌ها است و جریان دانشجویی اجازه نمی‌دهد بعضی‌ها به نام این جریان موارد ذلت‌بار را منتشر کنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه چند ماهی دولت دم از رابطه با آمریکا می‌زند و از مکان‌هایی بوی رابطه با آمریکا می‌آید، بازهم آمریکا دست از کار‌ها و اقدامات خصمانه خود علیه ایران برنداشته که نمونه‌اش هم همین بحث ابوطالبی است که به وی برای حضور در سازمان ملل ویزا ندادند.
حیدری اضافه کرد: البته اینکه آمریکا به ابوطالبی اجازه حضور در خاکش را نمی‌دهد به خاطر این است که می‌خواهد بگوید ما در اصول خود پایدار هستیم پس خیلی کوته بینانه است که ما بخواهیم خودمان را به حماقت بزنیم.

۱۳۹۳/۱/۲۶

اخبار مرتبط